Bebek ihtiyacı

• Konu Sahibi Konu Sahibi M1B
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Hamile olduğum için mi duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum” ama yorumlar biraz ağır değil mi arkadaşlar? Karşınızdaki insan hamile. Evet imkanlarına göre hareket etse en doğrusu olurdu ama bu şekildede kadını üzmeyelim nolur

Kendisinn hamile iken ettiği hakaretleri beddualri okumadnz sanirim

Sokakta dinlenip para vermeyince ağzını bozan tipler var ya işte onlardn.
Sefalete çocuk getirin sonra da sokağa salin gerisini biliyoruz haberlerden.
Şu tespit ne kadar doğru yalnız ya turkiyede izindeyiz annemle biyerde oturuyoruz iki çocuk geldi (na boyle dusunmeden üreyenlerin ürünleri) para istediler karnimiz çok aç falan, dedim oturun yiyin kendimle beraber öderim sonra, yok abla para ver illa, vermem dedim, ac köpekler diyip gitti

Kendisinn hamile iken ettiği hakaretleri beddualri okumadnz sanirim
İnanın çok detaylı bakamadım ne denilir bilemedim. Yine de üzmemeye çalışalım karnında çocuk var. Ay bilmiyorum bende 19 haftalık hamileyim bir kaybım var fazla hassasım belki de bu konuda.

Üzülse üremez, cocuklar üzülecek sonra o daha vahim.

Üzülse üremez, cocuklar üzülecek sonra o daha vahim.
Bakın yanlış düşünüyorsunuz demiyorum kesinlikle olan zaten çocuklara oluyor. O konuda kesinlikle hepinize katılıyorum. Ama olan olmuş sanırım 25 haftalık bir gebelik söz konusu yani şu saatten sonra ne denilir ne değiştirilir. Sadece hamile olmasına ve yorumlara üzüldüm yine söylüyorum bu düşüncem benim gebe olmamla da alakalı olabilir bilemiyorum…

Hassas olduğunuz için olabilir ama bizde gaddar diiliz, uzul uzul nereye kadar, hangi birine? Olan olmuş diyip geçiştiremiyorum bu hayatları maalesef.

Eee herkes sevişiyor.herkes çocuk yapsaydı ohooo.bunlardaki üreme sistemi nedense pek verimli.bizimki 2 senede tutmaz bunlarınki 1.ayda tutar.nedenini hiç anlamıyorum.
Her konu kopyala yapiştır yapıyor sanki

Arkadaşlar şimdi bu arkadaşın çocuğu var mı yok mu hamile mi 3. Mü 1. Mi 2. Mi okudum okudum birşey anlamadım bedduaları hariç
Çocuk sayısı şu an sayılıyor, henüz net değil. Ya sıfır çocuk var ya iki çocuk var. Eğer hali hazırda bir çocuk varsa onun kıyafetleri eşyaları nerede bir soru da beliriyor ancak bu çok komplike bir soru.
Ya da elimizde yardım toplamaya çalışan bir dolandırıcı var.

çocuğuna üç kuruş verip zıbın giysi alamayacak insan hamile kalmayacak. Hamile kadına değil de yokluğa doğacak o çocuklara üzülün bence.
Benim çocuğum var ben hamileye değil doğunca her şeyden mahrum büyüyecek o çocuğa üzülüyorum

Bizim bebenin aylık mama bez vs masrafı 10 bini buluyor daha çocuk yapamam şahsen maşallah üreyen üreyene kıyafetide geçtim bacım dolap diyor

Konunu göremedim ama bebek için kıyafet istiyormuşsun sanırım kızımın kıyafetlerini ihtiyacı olanlara verdiğim için yok maalesef ama ikinci el uygulamalar var ordan uygun fiyata kıyafet alabilirsiniz birde eşiniz çalışmıyor mu hiç geliriniz yok mu eğer yoksa belediyeye başvurun para ve erzak yardımı yaparlar mutlaka e devletten sed yardımına da başvurabilirsiniz benim daha önce bizzat tanıdığım yakınlarım iğneyle korunurken ve spriale korunurken hamile kaldılar o yüzden bu konuda sizi yargilamayicam ama eğer bahsettiğiniz korunma yöntemi geri çekilmeyse yapmayın lütfen eğer iğne veya sprialse ozaman doğumdan sonra iki korunma yöntemi kullanın prezervatif falan herkes sevismeseydin falan demişte sizlerin de dediği gibi fakir erkekler böyle şeylere düşkün oluyor belki istemediği halde zorla yapıyordur kabul etmese dayak falan vurmaya kalkmıştır bunu bilemeyiz daha yasin küçük olan olmuş artk ama lütfen bundan sonra dikkat et hem kendini düşün hem çocuklarını Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…