Kendisinn hamile iken ettiği hakaretleri beddualri okumadnz sanirim“Hamile olduğum için mi duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum” ama yorumlar biraz ağır değil mi arkadaşlar? Karşınızdaki insan hamile. Evet imkanlarına göre hareket etse en doğrusu olurdu ama bu şekildede kadını üzmeyelim nolur
Şu tespit ne kadar doğru yalnız yaSokakta dinlenip para vermeyince ağzını bozan tipler var ya işte onlardn.
Sefalete çocuk getirin sonra da sokağa salin gerisini biliyoruz haberlerden.
İnanın çok detaylı bakamadım ne denilir bilemedim. Yine de üzmemeye çalışalım karnında çocuk var. Ay bilmiyorum bende 19 haftalık hamileyim bir kaybım var fazla hassasım belki de bu konuda.Kendisinn hamile iken ettiği hakaretleri beddualri okumadnz sanirim
Üzülse üremez, cocuklar üzülecek sonra o daha vahim.“Hamile olduğum için mi duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum” ama yorumlar biraz ağır değil mi arkadaşlar? Karşınızdaki insan hamile. Evet imkanlarına göre hareket etse en doğrusu olurdu ama bu şekildede kadını üzmeyelim nolur
Bakın yanlış düşünüyorsunuz demiyorum kesinlikle olan zaten çocuklara oluyor. O konuda kesinlikle hepinize katılıyorum. Ama olan olmuş sanırım 25 haftalık bir gebelik söz konusu yani şu saatten sonra ne denilir ne değiştirilir. Sadece hamile olmasına ve yorumlara üzüldüm yine söylüyorum bu düşüncem benim gebe olmamla da alakalı olabilir bilemiyorum…Üzülse üremez, cocuklar üzülecek sonra o daha vahim.
Hassas olduğunuz için olabilir ama bizde gaddar diiliz, uzul uzul nereye kadar, hangi birine? Olan olmuş diyip geçiştiremiyorum bu hayatları maalesef.Bakın yanlış düşünüyorsunuz demiyorum kesinlikle olan zaten çocuklara oluyor. O konuda kesinlikle hepinize katılıyorum. Ama olan olmuş sanırım 25 haftalık bir gebelik söz konusu yani şu saatten sonra ne denilir ne değiştirilir. Sadece hamile olmasına ve yorumlara üzüldüm yine söylüyorum bu düşüncem benim gebe olmamla da alakalı olabilir bilemiyorum…
Her konu kopyala yapiştır yapıyor sankiEee herkes sevişiyor.herkes çocuk yapsaydı ohooo.bunlardaki üreme sistemi nedense pek verimli.bizimki 2 senede tutmaz bunlarınki 1.ayda tutar.nedenini hiç anlamıyorum.
Çocuk sayısı şu an sayılıyor, henüz net değil. Ya sıfır çocuk var ya iki çocuk var. Eğer hali hazırda bir çocuk varsa onun kıyafetleri eşyaları nerede bir soru da beliriyor ancak bu çok komplike bir soru.Arkadaşlar şimdi bu arkadaşın çocuğu var mı yok mu hamile mi 3. Mü 1. Mi 2. Mi okudum okudum birşey anlamadım bedduaları hariç
Sandıklar henüz açılmadı sahip çıkalımÇocuk sayısı şu an sayılıyor, henüz net değil.
Ya bunu yazmasan olur mu ferhans üzülüyordaKarşınızdaki insan hamile.
çocuğuna üç kuruş verip zıbın giysi alamayacak insan hamile kalmayacak. Hamile kadına değil de yokluğa doğacak o çocuklara üzülün bence.“Hamile olduğum için mi duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum” ama yorumlar biraz ağır değil mi arkadaşlar? Karşınızdaki insan hamile. Evet imkanlarına göre hareket etse en doğrusu olurdu ama bu şekildede kadını üzmeyelim nolur
Yok artık!Konudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
Canım yok artık,doktora mı sorsan ????Konudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
ErkekKonudan çok alakasız ama cinsiyet tahmini edebilirmisin ilk hamileliğimde merak ediyorum 14 haftalık Eki Görüntüle 3637518
Sordum yüzde yüz söyle mi net değilCanım yok artık,doktora mı sorsan ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?