- 2 Temmuz 2023
- 12.338
- 36.991
- 528
Bu 3.bebek mi?Ankara
Geri çekilme ile korundun(!) değil mi?Allahtanki iyiki bir mesaj yazdım siz insan değilsiniz vicdanınız yok sizin diyer kızıma hiçbirşey alamadım doğru düzgün herkesin hayatı başka kimsenin hayatını bilmiyorsanız boş boş konuşmayın bunu verende Allah biz değiliz hamile olduğumu öğrenince zaten şok oldum bu nasıl olabilir diye şok oldum ozmn daha kızım küçüktü ve 3 çocuğum yok şuan 1 kızım var ve 2. Kızımda yolda o kadar kötü kalbiniz vardı sizin yardımınızı istemiorum kimsenin hayatını bilip bilmedende boş boş konuşmayın
Ne alakası var hanımefendi? Allah verdi diye bir şey var mı? Korunmazsan Allah 5'te verir 6'da verir.Allahtanki iyiki bir mesaj yazdım siz insan değilsiniz vicdanınız yok sizin diyer kızıma hiçbirşey alamadım doğru düzgün herkesin hayatı başka kimsenin hayatını bilmiyorsanız boş boş konuşmayın bunu verende Allah biz değiliz hamile olduğumu öğrenince zaten şok oldum bu nasıl olabilir diye şok oldum ozmn daha kızım küçüktü ve 3 çocuğum yok şuan 1 kızım var ve 2. Kızımda yolda o kadar kötü kalbiniz vardı sizin yardımınızı istemiorum kimsenin hayatını bilip bilmedende boş boş konuşmayın
Valla bize saydırmakla eline bir şey geçmeyecekAllahtanki iyiki bir mesaj yazdım siz insan değilsiniz vicdanınız yok sizin diyer kızıma hiçbirşey alamadım doğru düzgün herkesin hayatı başka kimsenin hayatını bilmiyorsanız boş boş konuşmayın bunu verende Allah biz değiliz hamile olduğumu öğrenince zaten şok oldum bu nasıl olabilir diye şok oldum ozmn daha kızım küçüktü ve 3 çocuğum yok şuan 1 kızım var ve 2. Kızımda yolda o kadar kötü kalbiniz vardı sizin yardımınızı istemiorum kimsenin hayatını bilip bilmedende boş boş konuşmayın
Olmasin diye ne yaptiniz?Allah yukarıda herşey yaptım ama demeki olacağı varmış allahında var bir bildiği ki oldu
Hadiyin ordan yani afedersiniz de, rezillik gerçekten, ee şok ola ola kaç kere daha dogurcaniz? Korunamiyorsaniz sevismeyin bi zahmet, cocuklari bilmem kaç sıfır geriden baslatiyorsunuz hayata, ne hakkınız var? Daha bismillah giyinme ihtiyacini bile karşılayamiyorken, nenize ikinci cocuk?Allahtanki iyiki bir mesaj yazdım siz insan değilsiniz vicdanınız yok sizin diyer kızıma hiçbirşey alamadım doğru düzgün herkesin hayatı başka kimsenin hayatını bilmiyorsanız boş boş konuşmayın bunu verende Allah biz değiliz hamile olduğumu öğrenince zaten şok oldum bu nasıl olabilir diye şok oldum ozmn daha kızım küçüktü ve 3 çocuğum yok şuan 1 kızım var ve 2. Kızımda yolda o kadar kötü kalbiniz vardı sizin yardımınızı istemiorum kimsenin hayatını bilip bilmedende boş boş konuşmayın
Fakiri cuvala koymuslar miki sigmamis derlerZengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış
Hem fakir hem şeyi büyükFakiri cuvala koymuslar miki sigmamis derler
Kendin için mı istiyosun bebek kıyafeti?Ne kadar pis insanlarsınız siz ya benim çocuğum yok ayrıca öyle pis kalbiniz varki
Dogum sonrasi aile hekimligine kontrole gidince orada ki hemsireler soruyor neyle korunuyorsunuz diye 3 aylik koruyucu igneyi ucretsiz yapiyorlar zamanini soyluyorlar gidip oluyorsunBu 3.bebek mi?
Kiyafet, eşya vb seyler ilk 2 bebekten kalmadi mi?
Mama, bez vs desen anlayabilirimde 2 tane bebek dogurmussunuz, bu 2 bebek ciplak gezmediyse zaten kiyafetleri vardir, ortaligada koymuyorsaniz bir dolap vardir, bebek dolabinin illa cicili bicili olmasi gerekmiyor.
Hepsini geciyorum iyi geliri olan insanlar dahi su an 3.bebegi yapmiyor.
Ki 2.sinde kalca cikigi sorunu yasamissiniz, zorluk cekmissiniz korunma yontemlerini neden uygulamiyorsunuz, ucretsiz yahu korunma yontemleri?
Bu yorumu herkes üstüne alınabilir. Kimse olumlu dönüş yapmayınca pis mi oldular? Sizin elbise dolabından daha büyük sorunlarınız var!Ne kadar pis insanlarsınız siz ya benim çocuğum yok ayrıca öyle pis kalbiniz varki
Yoksa niye istiyorsun ?Ne kadar pis insanlarsınız siz ya benim çocuğum yok ayrıca öyle pis kalbiniz varki
Diger arkadaslar 2. 3. Cocuk deyince suan hamile oldugumdan baskasi yok diyor galibaYoksa niye istiyorsun ?
İfitira olan ne ?İftira atıp durmayın tmmı siz saygınlık yaptınız terbiyesizce konuştunuz
Sizin yaşınızın yarısı kadar evliliğim var neredeyse. Ama hiç hamile kalmadım, çünkü olması gerektiği gibi korundum. Hani birinciyi istedin yaptın, ikinci de oldu. İnsan bi parasına, haline bakar. Sonra cinselliğine bakar. Bu yaşında 3 çocuk, senin yaşıtların okuyor bu yaşta daha yeni işe giriyor. Gezip tozuyor, gençliğine de mi acımadın?Allah yukarıda herşey yaptım ama demeki olacağı varmış allahında var bir bildiği ki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?