Bebek ihtiyacı

• Konu Sahibi Konu Sahibi M1B
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 3.bebek mi?

Kiyafet, eşya vb seyler ilk 2 bebekten kalmadi mi?

Mama, bez vs desen anlayabilirimde 2 tane bebek dogurmussunuz, bu 2 bebek ciplak gezmediyse zaten kiyafetleri vardir, ortaligada koymuyorsaniz bir dolap vardir, bebek dolabinin illa cicili bicili olmasi gerekmiyor.

Hepsini geciyorum iyi geliri olan insanlar dahi su an 3.bebegi yapmiyor.

Ki 2.sinde kalca cikigi sorunu yasamissiniz, zorluk cekmissiniz korunma yontemlerini neden uygulamiyorsunuz, ucretsiz yahu korunma yontemleri?

Allahtanki iyiki bir mesaj yazdım siz insan değilsiniz vicdanınız yok sizin diyer kızıma hiçbirşey alamadım doğru düzgün herkesin hayatı başka kimsenin hayatını bilmiyorsanız boş boş konuşmayın bunu verende Allah biz değiliz hamile olduğumu öğrenince zaten şok oldum bu nasıl olabilir diye şok oldum ozmn daha kızım küçüktü ve 3 çocuğum yok şuan 1 kızım var ve 2. Kızımda yolda o kadar kötü kalbiniz vardı sizin yardımınızı istemiorum kimsenin hayatını bilip bilmedende boş boş konuşmayın

Geri çekilme ile korundun(!) değil mi?

Ne alakası var hanımefendi? Allah verdi diye bir şey var mı? Korunmazsan Allah 5'te verir 6'da verir.
Bizim sizin hayatınızı bilmemize gerek yok siz kendi hayatınızı bilip ona göre yaşayacaksınız. İstediğiniz cevapları alamayınca hemen yargı dağıtmayın. Allah üçüncüyü verince ne yapacaksınız?

Valla bize saydırmakla eline bir şey geçmeyecek
Bebeği veren Allah beyin de veriyor kullanın diye ama siz maşallah sadece üreme organını kullanmışsınız.

Allah yukarıda herşey yaptım ama demeki olacağı varmış allahında var bir bildiği ki oldu
Olmasin diye ne yaptiniz?

Ayrica su an bu 2.bebekse belliki bi bebek kaybiniz var, Allah verdi gozuyle bakıyorsaniz bu konuya, Allah sizden almista bi tane, o kismi niye hic sorgulamadiniz? Acaba Allah hakedemem (doyuramam, giydiremem ihtiyaclarini goremem) diye elimden almis olabilir mi diye neden sorgulamadiniz?

Yanlis anlasilmasin bebek ölümü yasayan aileler hakkinda boyle bir dusuncem yok ama korunma yontemi uygulamayip Allah verdi kafasinda olan birine dusuncesinin sacmaligini anlatmaya calisiyorum, bebek kaybi yasayan anneler lutfen alinmasinlar sozlerjme.

Hadiyin ordan yani afedersiniz de, rezillik gerçekten, ee şok ola ola kaç kere daha dogurcaniz? Korunamiyorsaniz sevismeyin bi zahmet, cocuklari bilmem kaç sıfır geriden baslatiyorsunuz hayata, ne hakkınız var? Daha bismillah giyinme ihtiyacini bile karşılayamiyorken, nenize ikinci cocuk?
Allah verdiyse, giysilerini de isteyin.

Ben bu kadar sert yorum yapamıyorum. Hayatın insanlara neler getireceğini hiçbirimiz bilemiyoruz maalesef.
Belediye kaymakam vs başvurdunuz mu? İsteğiniz sadece kıyafet mi? Ankara’nın neresindesiniz?

Dogum sonrasi aile hekimligine kontrole gidince orada ki hemsireler soruyor neyle korunuyorsunuz diye 3 aylik koruyucu igneyi ucretsiz yapiyorlar zamanini soyluyorlar gidip oluyorsun

İftira atıp durmayın tmmı siz saygınlık yaptınız terbiyesizce konuştunuz

Allah yukarıda herşey yaptım ama demeki olacağı varmış allahında var bir bildiği ki oldu
Sizin yaşınızın yarısı kadar evliliğim var neredeyse. Ama hiç hamile kalmadım, çünkü olması gerektiği gibi korundum. Hani birinciyi istedin yaptın, ikinci de oldu. İnsan bi parasına, haline bakar. Sonra cinselliğine bakar. Bu yaşında 3 çocuk, senin yaşıtların okuyor bu yaşta daha yeni işe giriyor. Gezip tozuyor, gençliğine de mi acımadın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…