Bebek ihtiyacı

• Konu Sahibi Konu Sahibi M1B
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar pis insanlarsınız siz ya benim çocuğum yok ayrıca öyle pis kalbiniz varki
E az önce bu 2.cocugum diyordunuz?
2.nin kalca cikigi olduğunu alcili olduğunu falan yazmissiniz.

Ben anlamadim, cin olmadan adam mi carpma pesindesiniz? Burda sizi cig cig yerler eger oyleyse.

3 çocuk yok 2. Gebeyim

Eee herkes sevişiyor.herkes çocuk yapsaydı ohooo.bunlardaki üreme sistemi nedense pek verimli.bizimki 2 senede tutmaz bunlarınki 1.ayda tutar.nedenini hiç anlamıyorum.
Senin takıldığın erkekler sen hamile kalmayasin diye olağanüstü önlemler alıyordur aysee

Yazık gerçekten 24 yaşında 2 çocuk elde yok. Bir düşük var hiç mi korunayım demedin? Ankaradaysan belediyeye başvur bi

O sefalate çocukları- bebekleri ortak edip bir de insanlara beddua mı ediyorsunuz?
O çocukların hakkı sizden sorulmayacak mı?
Korunun, korununca da olmuyorsa sevişmeyin , hayret bir şey.
Bebek doğacak zıbını yok ne yapacaksınız çuvala mı saracaksınız.
Allah akıl versin.

Valilik kaymakamlık yada sosyal yardıma basvurdunuzmu İnsan o çocuklara üzülüyor .İşiniz varmı iş konusunda yardım isteyin babaları yokmu aileniz falan.Konuyu sildinizmi konuyu görmedim.Cocuklari yetiştirme yurduna verip durumu toparlayıp alın desen yorumum acımasız mi olurki bilemiyorum

Sokakta dinlenip para vermeyince ağzını bozan tipler var ya işte onlardn.
Sefalete çocuk getirin sonra da sokağa salin gerisini biliyoruz haberlerden.

Yooo sevişmesinler direkt bunu yazın bence.
Madem korunmaktan acizler sevişmesinler.

Bazılarına göre ne kadar zor bazılarının da istemeden nasıl da oluyor umarım söylediğiniz gibi kötü durumda değilsiniz eleştirmeyeceğim ama buradan yardim bulabilmeniz zor.

Öylede işte o çocuklara yazık ya ben olsaydım doğacak olan bu şartlara gözümü açmak istermiydin.Fakat tüm üyeler haklı dökme suyla nereye kadar hadi bir oldu ikinciye madem durum yok bir çare bulmak gerek olmasın diye en baştan.İnsan o çocuklara üzülüyor birde konu sahibi nasıl büyüdü acaba hiçmi elinden tutani yol gostereni olmadı nasıl düştü bu çaresiz duruma

2025 yılında elinde internet olan herkes her şeyi araştırır bulur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…