- 2 Temmuz 2023
- 12.338
- 36.991
- 528
E az önce bu 2.cocugum diyordunuz?Ne kadar pis insanlarsınız siz ya benim çocuğum yok ayrıca öyle pis kalbiniz varki
3 çocuk yok 2. GebeyimSizin yaşınızın yarısı kadar evliliğim var neredeyse. Ama hiç hamile kalmadım, çünkü olması gerektiği gibi korundum. Hani birinciyi istedin yaptın, ikinci de oldu. İnsan bi parasına, haline bakar. Sonra cinselliğine bakar. Bu yaşında 3 çocuk, senin yaşıtların okuyor bu yaşta daha yeni işe giriyor. Gezip tozuyor, gençliğine de mi acımadın?
Eee herkes sevişiyor.herkes çocuk yapsaydı ohooo.bunlardaki üreme sistemi nedense pek verimli.bizimki 2 senede tutmaz bunlarınki 1.ayda tutar.nedenini hiç anlamıyorum.Canlari sıkılınca sevisiyolar heralde
Bunlar senin gibi diil aysee ceketini atsa hamile kalır ne diyiiisssiinEee herkes sevişiyor.herkes çocuk yapsaydı ohooo.
Anlatacak mantıklı bir durum yok çünküBen kime ne anlatıyorum ki
Senin takıldığın erkekler sen hamile kalmayasin diye olağanüstü önlemler alıyordur ayseeEee herkes sevişiyor.herkes çocuk yapsaydı ohooo.bunlardaki üreme sistemi nedense pek verimli.bizimki 2 senede tutmaz bunlarınki 1.ayda tutar.nedenini hiç anlamıyorum.
İşte bizde onu diyoruz, hiçbir şey anlatmıyorsunBen kime ne anlatıyorum ki
Ankara'da bir suru yardim kurulusu var, tonla.Ben kime ne anlatıyorum ki
Ne kadar pis insanlarsınız siz ya benim çocuğum yok ayrıca öyle pis kalbiniz varki
3 çocuk yok 2. Gebeyim
Sokakta dinlenip para vermeyince ağzını bozan tipler var ya işte onlardn.O sefalate çocukları- bebekleri ortak edip bir de insanlara beddua mı ediyorsunuz?
O çocukların hakkı sizden sorulmayacak mı?
Korunun, korununca da olmuyorsa sevişmeyin , hayret bir şey.
Bebek doğacak zıbını yok ne yapacaksınız çuvala mı saracaksınız.
Allah akıl versin.
Yooo sevişmesinler direkt bunu yazın bence.Valilik kaymakamlık yada sosyal yardıma basvurdunuzmu İnsan o çocuklara üzülüyor .İşiniz varmı iş konusunda yardım isteyin babaları yokmu aileniz falan.Konuyu sildinizmi konuyu görmedim.Cocuklari yetiştirme yurduna verip durumu toparlayıp alın desen yorumum acımasız mi olurki bilemiyorum
2025 yılında elinde internet olan herkes her şeyi araştırır bulurÖylede işte o çocuklara yazık ya ben olsaydım doğacak olan bu şartlara gözümü açmak istermiydin.Fakat tüm üyeler haklı dökme suyla nereye kadar hadi bir oldu ikinciye madem durum yok bir çare bulmak gerek olmasın diye en baştan.İnsan o çocuklara üzülüyor birde konu sahibi nasıl büyüdü acaba hiçmi elinden tutani yol gostereni olmadı nasıl düştü bu çaresiz duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?