merhaba arkadaşlar. 8 aylık bebeğim beşiğinde uyuyor, sorun şu ki ben onu çok özlüyorum ve yanımda uyutmak istiyorum. 4 aylık olduğundan beri çalışıyorum zamanla alışırım diye bekliyordum ama psikolojimi fazlaca bozdu bu durum. babaannesi bakıyor ve aşırı derecede kıskanıyorum birbirlerini çok seviyorlar. örneğin ona kahkahalarla gülüyor ben aynı hareketi yapınca gülmüyor. akşam eve geldikten sonra bütün vaktimi ona ayırıyorum. uyutunca da kendime vakit ayırıyorum ama 2 yaşına kadar yanında yatırmanın anne ile olan ilişkisi için daha iyi olduğu yazıyor. bu zaten beni bütün gün görmüyor geceleri de birlikte yatsak en azından annesini bilir değil mi? siz ne düşünüyorsunuz çocuklarınızı nerede yatırdınız eşiniz sizinle mi uyudu 3 kişi sığıştınız mı.
bu hafta 2 gece yanımda yatırdım.park yatağında deli gibi dönüp duruyor ama büyük yataktayken o kdr hareketlenmedi. acaba onun da hoşuna mı gitti anlamadım tesadüf de olabilir. bu arada sarılarak falan uyumadım rahatsız etmiyim diye, alışkın değil çünkü uyanıp ağlıyor sonra sallamam gerekir bizim yatak da sallanmıyor haliyle. uzaktan kolunu tuttum sadece.
not: işimi bırakma gibi bi imkanım yok
Kime göre neye göre?Yaninizda yatarsa size daha bagli olmaz duygusal davraniyorsunuz ama bunun bebege bir yarari yok. Dogru olan yalniz uyumasidir.
Bana gore. Her fikri savunan uzman gorusu zaten var. Konu sahibi de burada kisilerin fikrini soruyor, uzman fikri sorarsa uzmana danisir diye dusunuyorum.Kime göre neye göre?
Doğru olan budur diye kesin bir dil kullanmışsınız da o yüzden sordum.Bana gore. Her fikri savunan uzman gorusu zaten var. Konu sahibi de burada kisilerin fikrini soruyor, uzman fikri sorarsa uzmana danisir diye dusunuyorum.
Evet bana gore dogrusu o,o yuzden kullandim. Bilim adami degilim,site de bilim sitesi degil, her mesajimizda kanitlanmis gercekleri yazamayiz o bakimdan.Doğru olan budur diye kesin bir dil kullanmışsınız da o yüzden sordum.
En dogrusunu yapmissiniz. Huysuzlanir uyumaz yaniniza alirsiniz mantikli. Ama uyuyunca yerine goturmek cok daha iyi. Birlikte uyumak bana hic hijyenik de gelmiyor acikcasi. Sonrasinda yataktan ayirmak da zor oluyormus.10 yasina kadar beraber yatanlar var ya nasil sigiyorsunuz hayret ediyorumValla yatiranlar var. Ve Çocuk nerede olduğunun da çok iyi farkında oluyor. Alışırsa 2 yaşından önce ayırman çok zor olur. Çocuğu da ayrıca üzer. Bizim sıpa dün gece beşiği kabul etmedi yanımızda yatırmak zorunda kaldık. O zaman da benim için ve babası için zor oluyor yerine yatırdım uyuyunca.
4 yaşına kadar aynı oda mı . E çocuk uyanır gece vakti karı koca hayatı ne olcak.Al koynuna bebeğini. İkiniz de huzur içinde uyuyun. 2 yaşa kadar aynı yatak 4 yaşa kadar aynı odada diyor doğal ebeveynlik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?