- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
Evde sadece yatak odası mı var?
Cocuguyla beraber yatan çiftlerin cinsel hayatini merak ediyorum? Nasil yapıyorsunuz hanimlar? Bir aydinlatirsaniz sevinirim
Ya adem gunes diye mi ne bir adam cikti piyasaya, herhalde yakinda cocukla beraber yatan ciftlerin cinse hayatlarini da incelemeye alir kendisi
Olay sadece cinsellik de degil, hijyenik durumlar, uyku kalitesi, bebegin cinsel kimligi gibi sorunlar da var.
Tabii.
1: Ev 2+1
2: Çocuğumun da bir odası var.
Gayet rahat diyebilirim ki oğlumla beraber yatıyoruz ama benim eşimle cinsel veya duygusal problemim yok. Bence olanların da altta başka problemleri var. Zaten biz de sarılmadan uyuyamayan çiftlerden değiliz :)
Ama bu geceden itibaren eşim koltukta rahat uyuyamadığı için oğluma yer yatağı yapıp eşimi kurtardım :)
Biraz da çalıştığım için gecede 4 5 sefer kalkmak zor geldiği için beraber yatıyoruz. Şimdi emmek istediği zaman yere onun yanına inip sonra yine yatağa geçiyorum.
Sonuna gülücük de koyacaktım ama göndermiş bulundum. Sizin insanların cinsel hayatını merak etmeniz de karakter meselesi galiba.'Baska odada' demek yerine 'evde sadece yatak odasi mi var' demek karakter tercihi galiba.
Sonuna gülücük de koyacaktım ama göndermiş bulundum. Sizin insanların cinsel hayatını merak etmeniz de karakter meselesi galiba.
Ya elbette size gore dogrulari yaparsiniz bu her zaman boyledir. Ben daha farkli dusunuyorum, esim de o yatakta yatiyor acaba o da cocukla uyumaktan memnun mu? Hakli olarak da gidip rahat uyumak isteyebilir. Hijyenik olarak da bir yetiskinin yatagi ile bir bebegin yatagi ayni derece temiz olmaz, bizim deri dokuntulerimizin arasinda bebek uyutmak soz konusu. Yasi ilerleyince ayiramamak da var isin icinde. Yetiskinlerin uyku kalitesi de dusuyor yatakta bir ucuncu kisi varken. Cinsellik degil yani sadece dezavantaj olan sey.Adem Güneş denen şahsa katılmadığım çok yer var. 4 yaşına kadar aynı odada diye zırvalıkları bile var. Ben odasını ayırmak için 2 yaşı da beklemem zaten. Ama ilk sene için aynı yatakta aynı odada yatma fikri o kadar da tuhaf değil bence.
Oglum 9 aylik hic kendi odamda yatirmadim. Kendi yataginda yatiyor. Bence alissin kendi odasina. Bozmayin. Sonra burda bebekten sonra cok uzaklastik kendimi kadin gibi hissetmiyorum kocam ilgilenmiyor konulari patliyor.
Babaanneye baktirirken iyi ama bebek onu sevince kotu di mi? Ahh ah neyse bir sey demiyorum.
Ben cinsel sorun yasanir diye sormamistim. Gercekten baska odada sevisip sonra yatak odasina gecilecegi aklima gelmedi de
Peki simdi yatağını ya da odasını nasil ayiracaksiniz? Daha zor olmayacak mi?
benım kızımda benımle yatıyor sebebı gece sut ıcıyor ve yatagında sureklı donup duruyor kendını uyandırıyor ama yanında bırı olunca guven duyuyor sanırım daha rahat uyuyor su an 16 aylık ama benım nıyetım kısın kendı odasında yatmaya alıstırmak cunku boyle de alıskanlık halıne gelıyor bu arada esımde bızımle yatıyor ama cocuk buyudugu ıcın ve sureklı sekıl degıstırıp yattıgından artık bızde rahat edemıyoruz bu bır gercekmerhaba arkadaşlar. 8 aylık bebeğim beşiğinde uyuyor, sorun şu ki ben onu çok özlüyorum ve yanımda uyutmak istiyorum. 4 aylık olduğundan beri çalışıyorum zamanla alışırım diye bekliyordum ama psikolojimi fazlaca bozdu bu durum. babaannesi bakıyor ve aşırı derecede kıskanıyorum birbirlerini çok seviyorlar. örneğin ona kahkahalarla gülüyor ben aynı hareketi yapınca gülmüyor. akşam eve geldikten sonra bütün vaktimi ona ayırıyorum. uyutunca da kendime vakit ayırıyorum ama 2 yaşına kadar yanında yatırmanın anne ile olan ilişkisi için daha iyi olduğu yazıyor. bu zaten beni bütün gün görmüyor geceleri de birlikte yatsak en azından annesini bilir değil mi? siz ne düşünüyorsunuz çocuklarınızı nerede yatırdınız eşiniz sizinle mi uyudu 3 kişi sığıştınız mı.
bu hafta 2 gece yanımda yatırdım.park yatağında deli gibi dönüp duruyor ama büyük yataktayken o kdr hareketlenmedi. acaba onun da hoşuna mı gitti anlamadım tesadüf de olabilir. bu arada sarılarak falan uyumadım rahatsız etmiyim diye, alışkın değil çünkü uyanıp ağlıyor sonra sallamam gerekir bizim yatak da sallanmıyor haliyle. uzaktan kolunu tuttum sadece.
not: işimi bırakma gibi bi imkanım yok
Zaten 2.maddeyi bilerek yazdım. Bazen oğlumu odasına alıyorum bazen biz yer değiştiriyoruz.
Çocuklu evdekiler iyi bilir. Her şey ona göre ayarlanır. Anne baba fedakarlığı vol.1 :)
Odayı ayırmak konusunda ben ondan daha çok zorlanacağım eminim. O çok çok farkında olacak yaşta değil. Bebekler çabuk adapte olur. Gidip de 2 3 yaşını beklersem zor olur orası kesin :)
Ya elbette size gore dogrulari yaparsiniz bu her zaman boyledir. Ben daha farkli dusunuyorum, esim de o yatakta yatiyor acaba o da cocukla uyumaktan memnun mu? Hakli olarak da gidip rahat uyumak isteyebilir. Hijyenik olarak da bir yetiskinin yatagi ile bir bebegin yatagi ayni derece temiz olmaz, bizim deri dokuntulerimizin arasinda bebek uyutmak soz konusu. Yasi ilerleyince ayiramamak da var isin icinde. Yetiskinlerin uyku kalitesi de dusuyor yatakta bir ucuncu kisi varken. Cinsellik degil yani sadece dezavantaj olan sey.
Ya adem gunes diye mi ne bir adam cikti piyasaya, herhalde yakinda cocukla beraber yatan ciftlerin cinse hayatlarini da incelemeye alir kendisi
Olay sadece cinsellik de degil, hijyenik durumlar, uyku kalitesi, bebegin cinsel kimligi gibi sorunlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?