- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
teşekkürler yorumunuz içinBu günlerini çok ararsın çook özlersin.. Bir söz var analıkı kalbinize sorun diye.. İçinden geleni değide kitapta yazanı yaparsan o anneliğin içine sinmez hep keşke dersin. Al kuzunun koynuna. Yatağın yanına bitişik şekilde ek bir beşik koltuk kanepe koy böylece bebeği düşürürüm ezerim derdin olmaz. Kokuna muhtaç koynuna muhtaç o bebeği senden senide onun nefesinden mahrum bırakma. Bırak uyku düzeni uyku eğitimi gibi lafları lütfen. İkinizinde birbirinize ihtiyacı var . ve bugunler bir daha gelmeyecek. Lütfen daha fazla mahrum etme yavrunun senden .. Sanada iyi gelecek....
ben ani bebek ölümünden hamileyken çok korktum ama herşeyi bebek yönlendiriyor. 1 aylık olduğundan beri kontrollü olarak yüzüstü yatırdım çünkü kolik bir bebekti ve sırt üstü imkanı yok derin uyumuyordu karın ağrısından. kafasını çok rahat sağa sola çevirebiliyordu. şimdi de kendi yüzüstü yatmayı seviyor.İşte bizi anı bebek ölümünden çok korkuttular. Ama Türkiye ye geldim kimsenin umurunda değil.
Ben de artık yatakta emziriyorum hep. Büyüdü zaten 4 aylık şu anda. Yanımda da yatsın istiyorum. Ama işte 1-2 saat yanında uyuyunca da oran buran ağrıyor doğru durust uyuyamıyor insan falan. Şimdilik aynı odadayız.
Valla 7 sene boyunca annesiyle beraber yatmış birisi olarak söylüyorum aramızda doğru düzgün bir bağ yoktur. Aylarca görmesem o aramadıkça aramak aklıma gelmez. Hatta şöyle söyliyim o kadar bağımlıydım ki küçükken 5 6 yaşlarında uyandığımda yanımda yoksa ağlayarak aramaya giderdim, kaç kere salonda birlikte olurlarken denk gelmiştim. Benim psikoloji mahvoldu sonra tabi. Neyse. Bu arada benim odayı ayırdıktan sonra bile babam yatak odasına geçmedi hala biri salonda diğeri yatak odasında takılır. Yani beraber yatınca bağ oluşur falan hikaye. Kaynak: ben.
sizin durumunuza çok üzüldüm, tabiki beraber yatıp diğer ebeveynlik vasıflarından eksik kalınca bağlanmış olunmaz. sizde sorumsuz bir anne baba varmış
teşekkür ederim yorumunuz için bazıları anlamamış ve kızmışlar çok ilginç , aynısını yaşamayan bilemez.Bebeginke yat tabi ama sen onlari kiskanma
Sana kendimden ornek vereyim
Anneme takin oturuyrm dogum iznimde falan annem hep yanima gelirdi yardim ederdi bana, ise basladigimda da bebegime o bakti
Allahim eve ben mi geliyorum komsu mu geliyor oglumda farklilik yoktu. Bu duruma cnm sikiliyordu. Sanki annemi anne olarak mi goruyordu bu bebek. Neden heyecanlanmiyordu ben geldigimde, annesi benim onunn diye uzuluyordum
Sonra buyudukce pesime aglar oldu. Gozleri beni ariyor surekli, bana dokunmak istiiyor falan, uzun zamandir yapisik yasiyoruz. Suan iki bucuk yasinda bana dokunmadan uyumuyor. Anne giydirisn anne cis yaptirsin anne su versin
Anne seni cokseviyrm diyor falan eriyorum
Yani deemem o ki yakin zamanda sana oyle bir dusecek ki cok mutlu olacaksin
Ilk yil bizimle asla yatmadi. Zaten yenidoga ben de daralmistim vs istemezdim. Simdi 3 yasibda kovuyoruz gitmiyor : ) baba isyanda anne bunalimda : ) calisiyoruz bizi ozledigini dusunuyorum bilmiyorum dogrusunu yanlisi akisina biraktim. Mutlu bir cocuk olsun yeter. Bu arada bize bagimli falan degil cok sosyal eglenceli bir tip.
bizimki de baya sosyal , kimseyi yadırgamaz bu küçük haliyle. en doğrusu mutlu olmaları.
teşekkürler yorum için:)Ya bu konuda multi yaklaşım var.
Herkes kendi tecrübesini anlatmış
Ee konu sahibi şu an iyi karmaşık
Sessiz alarm kurup, 30 1 saat yatsın sizinle
Sanki her sene aynı fırsat var
Ben papağanımla bile beraber uyuyorum :)
Uyandığında ihtiyaçını anlatıyor zaten
Sabah 5de :)
ben adem güneş i beğenmiyorum. fikirleri çok cahilce ve insanların duygularından istifade ederek para kazanıyor. anneyi çalıştırmayan yobaz bir insan. biz çok meraklıyız sanki çalışmaya mecburuz işte. onu okusan depresyona girersin zaten şu andaki yaşam koşulları ileonun derdi çözüm değil baktı ki muhafazakarlık para kazandırıyor ben niye cebimi doldurmayayım diyerek yırtık dondan çıkar gibi çıktı ortaya
daha doktorası bitmemiş doktorum diye geziyor ortalıkta
sizinki çok uzamış ama en kısa sürede anlatarak ayırmanızı öneririm tabi yine annelik iç güdüsü siz bilirsiniz.5 yaşında küçük oğlum ve onunla yatmazsam sanki cocuk üşüyor,terliyor,korkuyor,üzülüyor.. ..gibi hissediyorum.bu konuda hastayım ne yapayim