Başboyun tümörlerinde T.....l adlı ilaç kullanılır.Sizde de o mu kullanıldı???
Özel hastahanede mi yaptırıyorsunuz tedaviyi???
neye dayanarak bu ilaç kullanılır diyorsunuz bilmiyorum. böyle bir şey yok. bilginiz yanlış. milyon çeşit baş boyun tümörü var. hangi tümöre hangi ilaç sorusunun cevabını verebilmek için doktorlar iç hastalıkları uzmanlığı üzerine onkoloji yan dalı okuyorlar senelerce.
tazminat aldımsgk ya bildirdiniz mi bunu. tazminat falan aldiniz mi.
kötü hücre kalmadığının bir garantisi yok, kana yayılmış halde dolaşıyorlar, sonra bir yere yerleşip tümör oluşturuyorlar. insanlar kansere ilk yakalandığında yendikten sonra metaztaslar (kansere bir daha yakalandı hikayeleri vb) böyle oluşuyor.Geçmiş olsun. Kanseri atlattığınız halde kemoterapiye niye devam ediliyor. Kemo iyi kötü hücreleri öldürüyor. Sizde kötü hücre kalmamışken iyi hücreleri niye zehirliyorsunuz.
bu da bir fikir. ama hem evde durup hem çocuğu emzirmemek de çocuğa yazık gibi geliyor.Bi sure calismadan hem bebeginize bakip hem kemo alamaz misiniz?
Hem yavrunuzla vakit gecirme olur hemde tedaviniz ilerler.
Cok gecmis olsun.
Once saglikli anne,olmadi emzirmeyin ama yeter ki saglikli olun.
Cok gecmis olsun.
Cocugu emzirmeyi bu kadar abartmasak ? Suan emzirneden onemli durumunuz.bu da bir fikir. ama hem evde durup hem çocuğu emzirmemek de çocuğa yazık gibi geliyor.
haklısınızCocugu emzirmeyi bu kadar abartmasak ? Suan emzirneden onemli durumunuz.
Evet karşılıyor ve geçici iş göremezlik ödeneği alıyorsunuz. Yanılmıyorsam 24 ay.. bunu araştırın lütfen.. geçmiş olsun..kemoyu devlet karşılıyor...ayrıca kanser hastaları emekli olabiliyor
3 - emzirmeyip, bebeği de bakıcıya verip, işe girip kemoterapiyi mi alsam?
Emeklilik değil de geçici iş göremezlik ödeneği var . 24 ay süreli. Bir üst mesajımda yazdım detayını..merhaba. devlet sadece sık görülen ve tedavisi kanıtlanmış kanserlerin tedavilerini karşılıyor. benimkini karşılamıyor. emeklilik için belli şartlar var (belli sgk günü doldurmuş olmak ve ilk sgk girişinden itibaren 10 sene geçmesi), ben kanser olduğumda bu şartları henüz karşılamıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?