Bebek, İş ve okul.

O zaman direkt ertelemenizi tavsiye ederim

Bir yandan bebek bakimi bir yandan tez imkansiz gibi. Cok uslu bir bebekse olur. Ama yoksa emeklemeye basliyor tirmanmaya basliyor surekli pesinde olmali biri. Kimi bebek yemiyor kimi bebek gazli oluyor. Anne bir lokma atistirmaya bile vakit bulamiyor. Bu arada tez bence imkansiz.

yaparsinnn

Sahsen ben evliligin 9.yilinda anne oldum.
Evlendikten sonra univetsite okudum. Yuksek lisansa baslayacaktim ama olmayinca hamile kaldim.
Bana sorarsaniz once doktoranizi bitirin.

önerinizi değerlendireceğim teşekkürler...
umarım yüksek lisansa başlarsınız bi an önce
alanınıza göre değişir ama yüksek lisans çok zor değil bebekle yapılır bence.

teşekkürler morportakal
tez sonrasına ertelemek bizim için çok uzun bir süre.
bakalım eşimle de konuşacağız..

Fazla hesap kitap yapma bence. Şu gün şu saatte olsun deyince daha çok stres oluyor Bebek mevzusu. Akışına bırak. Sevgiler

Evet canim, esim geldi yanima =) ben de bebekken usluymusum ya ama sonucta illa ki bize benzeyen taraflari olacak sonucta annesiyiz =D gece yatirirken mama verip şoyle bir 4 saat uyuyordu komsum. Zaten gunden gune buyuyecekler, illa ki bir duzene girecekler. Krese de basladi mi zaten okul hayatina girmis oluyorlar. Onemli olan senin istemen. Boyle duygular yasamak senin tercihin, senin kararin. Ki senin gibi kadinlarin olsun cocugu... Burada neler okuyoruz. Akli basinda, duzgun insanlarin yetistirecegi evlatlara ihtiyac var.

Ben sunu da eklemek istiyorum. Hamileyken o kocaman karnimla agriya agriya 8 saat ders çalıştım ama çocuk dogduktan sonra ilk 5 ay masanin basina oturacak vaktim dahi olmadi evde annem olmasina bebege bakmasina ragmen.

Yuksek lisans degil ama oraya kabul edilmek zor iste.
Bebekle yapilabilir de benim bebegi emanet edecek kimsem yok bulundugum yerde. Olsa hic beklemem.

ev işleri için bir kişi bebek için bir kişi yardım edebilecekse hiç zorlanmazsınız bence

Caillou'nun ya da Laura'nın babası gibi bir eşiniz varsa olur bence.
Allah cezasını versin onların çıtayı çok yükselttiler.

Dra gittiyseniz ön kontroller için ve eşinizle bu konuyu konuştuysanız bebek gelmeye karar vermiş olabiliryani siz ne kadar plan Programı yaparsanız yapın o işler öyle olmuyo.karar veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…