Doğuma Hazırlık Bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
arkadaslar dun ultrasonda bebegimin erkek olacagini ogrendim Isim olarak yardimci olur musunuz lutfeen cok kararsizim islami anlamda guzel bi anlami olsun istiyorum. O kadar da arastirdim ama bulamadim. Sizin fikirlerinizde degerlendirmek istiyorum

güzel erkek ismi hiç aklıma gelmedi ama
bi arkadaşım Tuna koydu, Tuna Bey falan hitabı hoş olur ileride sanırım

Birgun nasip olursa ya Yusuf Mirza yada Mirza Ali cok isterim. Devrim isminide begeniyorum ama

bence Enes cok guzel bi isim. Yusufta oyle. Ali isminin bi agirligi var. Yavuzda guzel ama islami anlamda uyarmi bilmem. Ertugruluda seviyorum. anneannem isim bi boncuk önemli olan saglikli olsun derdi. hayirli evlat olsun kuzucuk.

Hayirli ugurlu olsun. Benimki de erkek isim cok arastirdim ama kadinlar klubunde bununla ilgili acilmis bir suru konu var keske once onlari okusaydiniz.

Bilgehan bugra gokay cagan.benimde erkek hergun esimle bi isim begenip vazgeciyoruz .6 ayim bitti hala karar veremedik

Oğlumun ismi Çağan. Anlamı bayram, şenlik diye geçiyor. İsimler kişiler üzerinde etkili olurmuş derler.inanilmaz neşeli şenlikli bir çocuk gerçekten. Umarım içinize sinecek güzel bir isim bulursunuz.saglikla gelsin bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…