Doğuma Hazırlık Bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cikmadi isim senden ben zaten Mustafa Kemal i demistim :)
Konu sahibide en cok begenilen mesajdaki ismi koysun bence

Masalda guzel masallah adiyla yasasin ama o da cogaliyor tehlikenin farkinda misin

İsim kisiligimizi belirlemez bence. Genetik, aile egitimi cevre onemli. Ayni isimden ailede ikiser ucer tand oluyor. Tamamen birbirinden farklilar. İyi isim olup kotu karakterli olan da var. İsmi guzellestiren ona agirligini veren kisilerdir bence.
Herkes istedigi ismi koyar ama Yabanci isim koyacaksanizda telafuzu uygunmu turkce baska kelimeyi cagristiriyormu dikkat edilmesinden yanayim.

Cikmadi isim senden ben zaten Mustafa Kemal i demistim :)
Konu sahibide en cok begenilen mesajdaki ismi koysun bence

Masalda guzel masallah adiyla yasasin ama o da cogaliyor tehlikenin farkinda misin
İki ismi var, ilk ismi çok sevdiğim rahmetli kayınvalidemin ismi masal artarsa farklı bir şansı var yani. O ismi de güzel de yazmayayım

Yiğit yada yağız olabilir bence:)))

Utku
Utkay
Uras
Taylan
İslamı olmasada anlamları güzel

Son düzenleme:
İsim koyarken şuna dikkat edin bence. Mesela sare Rana Sudem ismi gibi isimler çok karmaşık işlere sebep olabiliyor. Sahre sağre rağna suğdem şeklinde yazanlar oluyo . Erkek isimlerinde aklıma gelmedi örnek. Sağre diye okunuyor ama sare olarak yazılıyor kimse sare diye okumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…