- 5 Mayıs 2013
- 33.880
- 41.454
- 798
Eymen olmasın da ne olursa olsun. İnanın gına geldi, her taraf Eymen. Nedir anlamı onu da bilmiyorum ya
Ya dini diye böyle acayip isimlere sinir oluyorum. Nüfus memuruyum, o kadar değişik isimler geliyor ki. Önce Türk dil yapısına uyuyor mu diye bakın. Bu hafta siraç koydu birisi çocuğunun adını. Anlamını bilmiyorum, kesin çok özenerek seçmiştir ama kötü yani söylenişi. Bir ara da afranur geldi çok ne demekse...Hüzeyfe
Gökay ismini çok istedim oğluma ama başka isim vermek zorunda kaldık. Sağlıkla kucağıniza alın bebeginizi.Bilgehan bugra gokay cagan.benimde erkek hergun esimle bi isim begenip vazgeciyoruz .6 ayim bitti hala karar veremedik
Ya dini diye böyle acayip isimlere sinir oluyorum. Nüfus memuruyum, o kadar değişik isimler geliyor ki. Önce Türk dil yapısına uyuyor mu diye bakın. Bu hafta siraç koydu birisi çocuğunun adını. Anlamını bilmiyorum, kesin çok özenerek seçmiştir ama kötü yani söylenişi. Bir ara da afranur geldi çok ne demekse...
Anlam kadar söylenişi de güzel olsun. Ali, mehmet vs de çok güzel isimler...
Sırac peygemberimizin nuru, peygamberimizin sanca altinda demektir .. Eltim ogluna sırac koydu, ilklerde belki kula farkli gele bilir ama alışınca guzel bir isimdir... Hüzeyfe peygamberimizin sırdaşı, ismin anami tuhaf ola bilir ama onuda araştırdim sakıncası yokmuş.. Hem konu sahibi oyle isimler bekliyor, artik onun karari ..Ya dini diye böyle acayip isimlere sinir oluyorum. Nüfus memuruyum, o kadar değişik isimler geliyor ki. Önce Türk dil yapısına uyuyor mu diye bakın. Bu hafta siraç koydu birisi çocuğunun adını. Anlamını bilmiyorum, kesin çok özenerek seçmiştir ama kötü yani söylenişi. Bir ara da afranur geldi çok ne demekse...
Anlam kadar söylenişi de güzel olsun. Ali, mehmet vs de çok güzel isimler...
Yok canım üzgünüm, hastane hangi ilçedeyse o ilçe yazıyor.neden ki?Ayyyy madem nüfus memurusunuz, birşey sorabilir miyim? Doğum yerine sonsuz bir zekâ örneği(!) olarak ilçe yazılıyor sanırım değil mi? Bunu kim icat ettiyse Allah'tan kendisine bir adet "beyin" diliyorum. Ben çocuğumun doğum yerine şehir yazdırmak istiyorum. Mümkün mü acaba?
Yok canım üzgünüm, hastane hangi ilçedeyse o ilçe yazıyor.neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?