Doğuma Hazırlık Bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim için en güzel erkek isimleri Barış, Özgür, Ulaş, Deniz. Ama sizin nasıl bir isim istediğiniz önemli.

Emir Taha veya ali aras
Yiğit te çok güzel

Eşim nişanlıyken oğlum olursa adı metehan olsun istiyorum demişti. Bende rahmetli babanın adınıdaistersen koyabiliriz demistim. Allah nasip ederse iki adı olacak. Bende ali ismini çok seviyorum.

Ya dini diye böyle acayip isimlere sinir oluyorum. Nüfus memuruyum, o kadar değişik isimler geliyor ki. Önce Türk dil yapısına uyuyor mu diye bakın. Bu hafta siraç koydu birisi çocuğunun adını. Anlamını bilmiyorum, kesin çok özenerek seçmiştir ama kötü yani söylenişi. Bir ara da afranur geldi çok ne demekse...

Anlam kadar söylenişi de güzel olsun. Ali, mehmet vs de çok güzel isimler...

Yusuf ismi cok guzel. En sevdigim erkek isimlerinden.
Mustafa Mehmet Salih Hamza Ali..
Iki isim dusunurseniz Mehmet Akif de güzel.

Ayyyy madem nüfus memurusunuz, birşey sorabilir miyim? Doğum yerine sonsuz bir zekâ örneği(!) olarak ilçe yazılıyor sanırım değil mi? Bunu kim icat ettiyse Allah'tan kendisine bir adet "beyin" diliyorum. Ben çocuğumun doğum yerine şehir yazdırmak istiyorum. Mümkün mü acaba?

Sırac peygemberimizin nuru, peygamberimizin sanca altinda demektir .. Eltim ogluna sırac koydu, ilklerde belki kula farkli gele bilir ama alışınca guzel bir isimdir... Hüzeyfe peygamberimizin sırdaşı, ismin anami tuhaf ola bilir ama onuda araştırdim sakıncası yokmuş.. Hem konu sahibi oyle isimler bekliyor, artik onun karari ..

Yok canım üzgünüm, hastane hangi ilçedeyse o ilçe yazıyor.neden ki?

Yok canım üzgünüm, hastane hangi ilçedeyse o ilçe yazıyor.neden ki?

Hayatımda böyle saçmalık duymadım! Peki o ilçe hangi ile ait??? Araştırıp bulmak zorunda mıyım? Hepimizin nüfus cüzdanında şehir yazıyor, kime ne zararı var? Hastaneyle ne alakası var? Oldu olacak hastanenin adı yazılsın madem, orada doğdu çünkü! Kimin başının altından çıktı bu acaba... Olsun ben yine de ısrar edeceğim, şehir yazmasını istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…