Kahramankazan falan mı yazacakHayatımda böyle saçmalık duymadım! Peki o ilçe hangi ile ait??? Araştırıp bulmak zorunda mıyım? Hepimizin nüfus cüzdanında şehir yazıyor, kime ne zararı var? Hastaneyle ne alakası var? Oldu olacak hastanenin adı yazılsın madem, orada doğdu çünkü! Kimin başının altından çıktı bu acaba... Olsun ben yine de ısrar edeceğim, şehir yazmasını istiyorum ben
Kahramankazan falan mı yazacak
Yok canım üzgünüm, hastane hangi ilçedeyse o ilçe yazıyor.neden ki?
Hayatımda böyle saçmalık duymadım! Peki o ilçe hangi ile ait??? Araştırıp bulmak zorunda mıyım? Hepimizin nüfus cüzdanında şehir yazıyor, kime ne zararı var? Hastaneyle ne alakası var? Oldu olacak hastanenin adı yazılsın madem, orada doğdu çünkü! Kimin başının altından çıktı bu acaba... Olsun ben yine de ısrar edeceğim, şehir yazmasını istiyorum ben
Benim esimin ve oglumun nufusunda istanbul yaziyor , 5 aylik bebeminkinde ilce yaziyor , sanirim yeni bir uygulama bu ama sacmaymis gercektenYani anlı şanlı Çankaya bile yazsa istemem açıkçası ki Yenimahalle yazacak. Ankara yazmak dururken saçmalık ötesi değil mi
Kahramankazan falan mı yazacak
Benimkinde de şehir yazıyor, ama doğduğum il ozaman büyükşehir değildi, merkez yazılmadığı için şehir adı yazılmıştır diye düşünüyorum. Erkek arkadaşınızınki de öyle olabilir.Eski erkek arkadaşımın doğum yerinde şehir yazıyordu. Nüfus memuruna göre değişiyor olabilir mi belki yıllar önce öyle yazılıyordur ama bende de ilçe yazıyor. :/
Eski erkek arkadaşımın doğum yerinde şehir yazıyordu. Nüfus memuruna göre değişiyor olabilir mi belki yıllar önce öyle yazılıyordur ama bende de ilçe yazıyor. :/
Benimkinde de şehir yazıyor, ama doğduğum il ozaman büyükşehir değildi, merkez yazılmadığı için şehir adı yazılmıştır diye düşünüyorum. Erkek arkadaşınızınki de öyle olabilir.
Tutmadı o zaman dediğiniz gibi memura göre değişiyor sanırım:)Yok büyükşehirlerden biri yazıyor. :)
Nufusunda sehir yaziyorsa 50 li yaslari coktan gecmis olman lazim :)Hayatımda böyle saçmalık duymadım! Peki o ilçe hangi ile ait??? Araştırıp bulmak zorunda mıyım? Hepimizin nüfus cüzdanında şehir yazıyor, kime ne zararı var? Hastaneyle ne alakası var? Oldu olacak hastanenin adı yazılsın madem, orada doğdu çünkü! Kimin başının altından çıktı bu acaba... Olsun ben yine de ısrar edeceğim, şehir yazmasını istiyorum ben
Nufusunda sehir yaziyorsa 50 li yaslari coktan gecmis olman lazim :)
Istanbulda o yaslardakilerde sehir yaziyor bizlerde yazmiyor.
Yok yerin degismez sehir kalir zaten merkezmis :)50 miAyol gencim ben.
2014te nüfus cüzdanımı değiştirdim, yine şehir yazıyor. İnşallah yeni kimliklerde değişmez, gerçi küçük bir şehirde merkez doğumluyum, ne yazacaklar? Çok kurcalamazlar belki
84lüyüm bende de ilçe yazıyor. Eski kimlik bilgileri değişmez. Şu anda ilçe yazılıyor.50 miAyol gencim ben.
2014te nüfus cüzdanımı değiştirdim, yine şehir yazıyor. İnşallah yeni kimliklerde değişmez, gerçi küçük bir şehirde merkez doğumluyum, ne yazacaklar? Çok kurcalamazlar belki
Guzel kiz erkek isimleri vardir sende soylesene bize84lüyüm bende de ilçe yazıyor. Eski kimlik bilgileri değişmez. Şu anda ilçe yazılıyor.
Ya dini isim diye değişik değişik isimler yazdırıyor herkes. Yok yani...Guzel kiz erkek isimleri vardir sende soylesene bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?