bebek istemiyorum...

ben normal doğum yaptım canım,korkulduğu kadar zor değil,hatta çok güzel çok.bebeğine baktığın her saniye o anlar gözlerinin önünden hiç geçmiyor.kiloları dert etme,ayrıca profiline baktım,çok sempatik bir yüzün var,umarım anne olmak sana da nasip olur

canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur sen hazır hissetmeden dünyaya getirdiğin çocuğunun gece ağlamalarına dahi içerlersin o zamanda o ağlayınca sende sinirden ağlarsın ben 31 yaşına giriyorum hala hazır değilim ama çok gariptir inanılmaz bir annelik duygum var fakat benimde çocuğum yok

womancop normal dogum olması konusunda cok sanslısın..
iltifatların için ayrıca teşekkür ederim :)) ama sana sunu sormak istiyorum normal dogumu hangi doktor yaptırdı. yegenim neredeyse üç yasına girecek, 2004yazında dogdu ve doktoruyla anlasmaları normal dogum olacak diyeydi. yengem de normal doguma hazırladı kendini, bir gün sabaha karsı hiç beklemedigimiz bir anda sancılandı ve hemen hastaneye gittik doktor geldi dogumhaneye aldılar biz tabi dısarda dokuz dogurma pozisyonundayız.. babam da asagıda dolanıyordu yanımıza geldi dediki
kapıcıyla konustum bana sordu ameliyatmi diye ben de yok normal dogum dedim, kapıcı demiş ki babama abi size öyle derler ama bu hastanede normal dogum yapan bir kişi oldu o da inat etti, dogurmam sezeryanla anam beni nasıl dogurduysa ben de öyle dogurcam dedi 3gün yattı
babam da demiş ama biz zaten doktorla anlastık normal dogum konusunda
adam demiş abi bi kulp bulurlar yine sezeryanla alırlar cocugu..

babam bunu anlatır anlatmaz içerden bir hemşire çıktı. bebegin boynuna kordon dolanmıs sezeryanla almak zorundayız...dedi
hadi bakalım
şimdi ne yapabilirizki..

bunun dısında cok kişiden de duydum daha sonra bu tarz seyler
ama insan o anda bunun gerçek mi yoksa doktor ugrasmak istemedigi için bahane mi oldugunu sorgulamıyor...
KESİN O ZAMAN ANASININ KARNINI diyorsunuz:))))

aranızda kadın-dogum doktoru olan arkadaslar varsa kızacaklar belki bana önyargılarımdan dolayı ama özür dilerim benim yasadıklarım ve yasayanların anlattıklları önyargı sahibi olmamı sagladı...

ve adam akıllı bir doktor bulmak da kolay degil..

beter
bu arada ne kadar cok benzer yönümüz varmıs
hele yegen konusu :)))) kızım olursa onun gibi tatlı olur inşallah,
abime bunu bana ver diyorum vermiyor:))

senı tebrık ederım ınsanlar cocuklarını gelecegını dusjnmeden haömıle kalıyolar sırf cocuk dogurmak olsun dıyye ama geleccekte elıne ekmegını veremeyecegın cocugu dogurmayacaksın helekı bayansa koca elıne baktırmayacaksın dıger ınsanların yanında mahcp dusecekse ben kahrolurum herhalde Allah rızkını verır dıye mıllet cocuk yapıyor tabıkı verırı ama Allah bıze akıl da vermıs ortamımız ve sartlarımız bellı en uygun zaman ve en yogun sevıgıyı verebılecegımız zamanda onları dunyaya getırmek en dogrusu

canım benim bu konuyu kafaya takma o sorumlulugu ne zaman almayı goze alırsan o zaman dogurursun etrafın soylediklerinede hic kafanı takma bu senin hayatın ve hayatını nasıl sekillendirecegine bir tek sen karar verebilirsin en guzel yasların kıymetini bil sevgiler

merhaba canım bende kendimi hazır hissetmiyorum 26 yaşındayım 2 senelik evliyim panik atak hastasıyım tedavi gördüm ama hala çoçuk için hazır değilim etraftakiler çok baskı yapıyor ben istemiyorum seni çok iyi anlayabiliyorum canım

bence cocuk büyük sabır ve fedakarlık ister sen milletin söylediklerini bosver hazır olduyun zaman yap cocuyunu ki cocuyunu iyi yetiştirebil

Cnm bende senin gibi şu an çocuk istemiyorum 1.5 yıllık evliyim eşimle aramda 9 yaş var aynı zamanda eşimde benimle hemfikir ama araya bazen parazitler giriyor işin şakası bi yana eşimin tarafı onun yaşından dolayı hemen çocuk sahibi olması gerektiğinden yana '' yaşın geçiyo oğlum........'' banada tlfonda ''günün geçtimi ........'' gibi garip sorular bizleri azcık kızdırsada ii niyetlerindendir deyip geçiştiriyorum
SENDE GEÇİŞTİR TAKMA KAFANA

Bende bu çevreden gelen muhabbete sinşr oluyorum bende çocukları çok severim ama daha ben çocuğum naniknanik eşimde istemiyo ama eşimin ailesi sanli onlar doğuracak onlar bakacak ee doğur bi tane zaman geçirirsin sanki oyuncak vakit öldürmek için olan bişey ya :) takma kafana boşver :) biz her doğurun diyince 5yıl sonra görüşmek dileği ile diyiyoruz :)

Cnm bende senin gibi şu an çocuk istemiyorum 1.5 yıllık evliyim eşimle aramda 9 yaş var aynı zamanda eşimde benimle hemfikir ama araya bazen parazitler giriyor işin şakası bi yana eşimin tarafı onun yaşından dolayı hemen çocuk sahibi olması gerektiğinden yana '' yaşın geçiyo oğlum........'' banada tlfonda ''günün geçtimi ........'' gibi garip sorular bizleri azcık kızdırsada ii niyetlerindendir deyip geçiştiriyorum
:içelim::içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…