Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepiniz sağolun kızlar
hıfzısıhha çok ilgilendi sağolsun bence sonuç yarın öğleden sonra çıkacak ve kızamık olmayacak inş

meg eczacıya güvenemiyorum ya emzirdiğimden ötürü
zaten şimdi nöbetçi bulmam lazım
ant yan etkisinde var döküntü ama niye kimse ondan şüphelenmedi herkese de söyledim oysa
offf kendi doktorun olacaksın var ya kimseden hayır yok

ya biz tümdengelim ve de tümevarım yöntemlerimiz ve de çıkarımlarımız ve de zekamızla tanı ve de teşhisi koyduk ferdam ya

geçmiş olsun bitanecik ferdama

Son düzenleme:
aysuncum sağol

ya var ya az önce çok duygulandım insanlık ölmemiş he
üst komşudan ateşölçer istedim durumu öğrenince bana çorba hamsi börek falan getirmiş sağolsun yaa
daha doğru dürüst tanımıyor bile beni
gerçi komşular içinde en çok onu sevmiştim kanım boşuna kaynamamış
açlıktan geberiyordum bi güzel yedim oğluma da verdim hamsiden
kocam yok evde diye bekliyodum onu ama hazır yemeği görünce dayanamadım

Kızlar ben sanırım üşütmüşüm annem sıcak su torbası doldurdu sırtıma ayaklarıma koyduk bir gzel sarındım uyudum sonra tuvalete çıkabilidim şimdi tekrar ağrı olmadı ama yinede her an olacak diye korkuyorum.

Kızımda bugün sürekli meme emmek istedi emerken susuyor uykuya dalıyor yatağına koyunca başlıyor mızırdanmaya ağzını açıyor meme arıyor diye yine emziriryorum susuyor yatağa koyunca yine aynı en son 45 dk dır uyudu çok şükür.

Acaba onundamı gazı var eşim gitti nöbetçi eczaneye sabsimlex alıcak nasıl verilecek bebeğe bugün 8. günümüz verebiliyormuyum bu gaz ilacı nasıl kullnılacak süreklimi gazı oluncamı

bebekte gaz 10 günden snra başlıyor kübranın henüz gazı yoktur
doyduğuna emin misn canım
gerçi bazı bebekler hatta çoğu doysa bile kendini memede güvende hissettiğinden emmek istiyor
damla falan kullanma henüz erken 2 haftadan sonra başlanıyor damlaya
bir de anakucağın var mıydı senin
bebekler ilk zamanlar onda daha rahat yatıyor anne karnı pozisyonu olduğundan
kuzey 2-3 ay gündçz ev tipi anakucağında mışıl mışıl uyudu

kayısı hoşafı gaz yapar mı bilmem ama sanmıyorum

Ferdam kaç gündür hiç problemimizi yoktu emiyor en az bir buçuk ikibuçuk saat arası uyuyordu bugün ne oldu anlamadım öyle çığlık çığlığa ağlamadı ama bugün huzursuzdu sıksık uyandu ememek istedi Duyduğuna eminim çünkü peşinden mama verdim doymasa mamaya saldırırdı memede olmak istiyor neyseki şimdi uyudu 45 dk oldu inşlalah gece sorunu olmaz.

Şimdi gaz damlası gelince bir damla versem zararı ourmuki birde sabsimplexmi yoksa nurse harveys mi hangisi daha iyi

Çilek gaz yaparmı çok yedimde?

Ferdam anakucağımız var ama anadizinde yatırıyorum karyolada yatmayınca ana dizini denedim onu sevdi rahat ediyor.
Eşim geldi sabsimplex almış

Kızlar milupanın stıltee isimli çayını içiyorum emziren anneler için içeriğinde rezene kimyon melisa var bu çaydan en fazla kaç fincan içebilirim ben günde bir fincan içiyordum ama rezene de varmış içinde belki gazımada faydası olur

Ferdan dur üzme kendini hemen inşallah kızamık değidir geçmiş olsun alerjik olmaşını diliyorum bende

Didem sizede geçmiş olsun inşallah iyeleşin hayvancık

Başka ne dicektim ben unuttum:26:

doyduğuna eminsen sorun yok
çilek gaz yapıyor diye aklımdakaldı ama emin değilim google dan bak şatersen bi
gaz damlası vermene gerek yok gazı yoktur eminim
gazı olsa zaten ayakları çekip ittirerek sürekli ağlar
10 günden sonra nasıl bişey olduğunu göreceksin muhtemelen

günde 3 fincan
ayrı rezene istiyorsan milupanın rezene çayı da var
kendin de içebilirsşn kübraya da verebilirsşn gaz sıkıntısı başladığında

Ferdan dur üzme kendini hemen inşallah kızamık değidir geçmiş olsun alerjik olmaşını diliyorum bende

Didem sizede geçmiş olsun inşallah iyeleşin hayvancık

Başka ne dicektim ben unuttum:26:
çok sağol canım inşallah ben de kızamık olmamasını umuyorum

lovely bi de kuzey yaklaşık 1 ay mama meme birlikte gitti demiştim
ama ondan sonra mamayı içmeyi bıraktı
memeyle doymasa bile kıyamet koparır gibi ağlıyor ama mamayı içmiyordu
sadece sağılmış anne sütünü içiyordu

Ferdam doyuyor eminim ama ağlarken aynen öyle yapıyor ayaklarını karnına çekerek tepiniyor genelde öyle yapınca biraz omuzuma yatırıp sırtını ovalayınca rahatlayı 5 dk içinde yatağına yatırıyordum uykuya geçiyordu bugün bir türlü uykuya geçemedi ben her ihtimale karşı iki üç damla versem zararı olurmu bugün 8. günümüz.

İnşalalh gaz sorunumuz olmaz ben dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum

Tamam ben ozaaman uyanınca birde sağıp vereyim hem ne miktarda vermiş olduğumu görüp doyduğundan emin olurum.

Ferdam çok sağol sanada bir sürü şey sordum hasta hasta sanada çok geçmiş olsun.

Tamam ben ozaaman uyanınca birde sağıp vereyim hem ne miktarda vermiş olduğumu görüp doyduğundan emin olurum.

Ferdam çok sağol sanada bir sürü şey sordum hasta hasta sanada çok geçmiş olsun.

sağolasın
eğer sen omzunda sakinleştirince gaz çıkarıp rahatlıyorsa tamam ama gazdan olduğunu düşünmüyorum
doktorlar 2 haftadan önce damla verdirmez ama bilemicem bence kullanma ama sen bildirsşn

sağolasın
eğer sen omzunda sakinleştirince gaz çıkarıp rahatlıyorsa tamam ama gazdan olduğunu düşünmüyorum
doktorlar 2 haftadan önce damla verdirmez ama bilemicem bence kullanma ama sen bildirsşn

Rahatlıyordu normalde işte birtek bugün böyle oldu belkide bugün benim çok gaz sancım olduğundan emzirirken bile huzursuzdum benim huzursuzluğumuda hissetmiş olabilir.O zaman ben vermiyim damla evde bulunssun inşalah ihtiyacım olmaz rezene çayı alayım ben milupanın onu bebeğe arada verebilirmiyim şuan günde kaç kez ve ne ölçüde vericem tabi şekersiz dimi.

ayy onu benim için MİS gibi k0kla annesi miniciktir şimdi o

rezenede süt şekeri yani laktoz var bebek için zararsız
zaten milupanın rezenesi bebek için yapılmış
benim bildiğim rezeneyi de 1 aydan sonra verebilirsşn diyorlar
ama bence çok çaresiz kalırsan bikaç çay kaşığı rezene ver ya da kimyon suyu gaz damlasından daha iyidir bence
rezenenin arkasında tarifi var zaten

ayy onu benim için MİS gibi k0kla annesi miniciktir şimdi o
Sağol teyzesi koklarım çok korkuttu beni bugün ağlayınca kıyamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum anneminde eli ayağı birbirine giriyor.
Allah inşallah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

Tamam ferdam tamam onuda yazdım kenara rezene 1 aydan Çok şükür kaç saattir sancı girmedi inşalalh böyle gider kızımda uyuyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…