Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam

inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirir,sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..

hoşgeldin canımm iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme

(söyleyene bakk)

saol cnm haklısın ama olmuyo işte. çok fazla yazı vardı bu bölümün her sayfasını okuyamadım senin sorunun ne

burayı baştan ayağı okumaya kalksan 1 yılda bitiremezsin
sorun yok canım yaa bahar yorgunluğu var şuan üzerimde oyüzden biraz negatifim

kızlar hani diyorum ya şişkinlik var göbek var falan, ben adet olmuyorum ya ondan olabilirmi.
yani hiç göbeğim yok az yemek yiyorum hemen fırlıyor dışarı.
40 ımda regl oldum sonra olmadım zaten 3 aylık iğne oluyorum o yüzden adet olmuyorum. bundan dolayı göbüş çıkarmı

ayy ne güzel ya allah bağışlasınn kız bebeklere de ayrı bir hayranlığım vardır ztn :))
bebekmii:2: evet evet bebekkk o benimm hala küçük bebeğim
kızım 7 yaşında canım
pufym evet adet olmuyosun o şişkinlik yapar artı doğumdan sonra çok bekleme yiyince göbeğin hala aynı kalmasını
gebelikte deri esnediği için eski halini alması biraz zor oluyo yemeği biraz fazla kaçırsan göbek 5 aylık oluyo
ooo onunki kocaman genç kız nerdeyse kocaya vericez

hayııırrrrr no kocaa ben kızımı kimselere vermeeemmm:26:
turşusunu kurucamm

valla emik 5 aylık oluyor he, bide ben çok iştahlıyım akşama kadar homini gırtlak kocaman bir göbüşüm oluyor. hatta hamiş tişörtlerimi çıkartıyımda otobüse binerken giyerim yer verirler :)

benim annemde kimselere vermem kızımı derdi 18de gittim. sakın büyük konuşma emiğim kız evlat bambaşka olur. hala annemin bitanesiyim onun kaşının şeklinden herşeyini anlarım o yüzden sakın büyük konuşma istemem ben ama kader de yani

evet bende bundan sonra kısır takılmaya karar verdim
demekki 2. bebeği hakedecek kadar iyi bir anne değilimm ben
evet evett değilim

saçmaladın he

bir de hak etmek konusuna hiç girmeyelim bence

o yaşları da çok tatlııııı :) allah bağışlasın :)
sağol canım rabbim olmayanlarada nasip etsin inallah

sahtekatlık yapıcan hee
ya bazen bakıyorum ne yaşlıya ne gebeye onlara bile yer vermiyolar

yok puffim yaa büyükk konuştuğumdan değil ALLAH bilir ne olacağını ama isterimki kendini tanıdıktan sonra evlensin

bende 18 yaşında evlendim ozaman zamanı gibi gelmişti ama aslında sonrdan çok erken olduğunu anladım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…