slm kızlar ben bu bölüme ilk kez yazıyorum morale ihtiyacım var ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım sonrasında da 10 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldumşimdi 8 aya yakın bi süre geçti korunmayı bıraktım doktorum artık bebek düşünebilirsiniz dedi ve folik asidede başladım ama aynı şeyleri yaşıcam diye çlok korkuyorum
slm kızlar ben bu bölüme ilk kez yazıyorum morale ihtiyacım var ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım sonrasında da 10 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldumşimdi 8 aya yakın bi süre geçti korunmayı bıraktım doktorum artık bebek düşünebilirsiniz dedi ve folik asidede başladım ama aynı şeyleri yaşıcam diye çlok korkuyorum
hoşgeldin canımm iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme
(söyleyene bakk)
saol cnm haklısın ama olmuyo işte. çok fazla yazı vardı bu bölümün her sayfasını okuyamadım senin sorunun ne
saol cnm haklısın ama olmuyo işte. çok fazla yazı vardı bu bölümün her sayfasını okuyamadım senin sorunun ne
yemin edriimm güldürdün beni
bende ne dicekdiye okuyorum
evveeett bennn kısırrr
yoksa sendemmiii
canım onun sorunu kafadan, yoksa onun dünyalar güzeli bir kızı var zaten
canım onun sorunu kafadan, yoksa onun dünyalar güzeli bir kızı var zaten
ayy ne güzel ya allah bağışlasınn kız bebeklere de ayrı bir hayranlığım vardır ztn :))
heee bende evet evetttt eveeettttttttttttttttt
bebekmii:2: evet evet bebekkk o benimm hala küçük bebeğimayy ne güzel ya allah bağışlasınn kız bebeklere de ayrı bir hayranlığım vardır ztn :))
pufym evet adet olmuyosun o şişkinlik yapar artı doğumdan sonra çok bekleme yiyince göbeğin hala aynı kalmasınıkızlar hani diyorum ya şişkinlik var göbek var falan, ben adet olmuyorum ya ondan olabilirmi.
yani hiç göbeğim yok az yemek yiyorum hemen fırlıyor dışarı.
40 ımda regl oldum sonra olmadım zaten 3 aylık iğne oluyorum o yüzden adet olmuyorum. bundan dolayı göbüş çıkarmı
ooo onunki kocaman genç kız nerdeyse kocaya vericez
günaydın canlar bende geldim
emoş sen ıyı bır annesındır ben eminim.:13:
bebekmii:2: evet evet bebekkk o benimm hala küçük bebeğim
kızım 7 yaşında canım
o yaşları da çok tatlııııı :) allah bağışlasın :)
bebekmii:2: evet evet bebekkk o benimm hala küçük bebeğim
kızım 7 yaşında canım
pufym evet adet olmuyosun o şişkinlik yapar artı doğumdan sonra çok bekleme yiyince göbeğin hala aynı kalmasını
gebelikte deri esnediği için eski halini alması biraz zor oluyo yemeği biraz fazla kaçırsan göbek 5 aylık oluyo
hayııırrrrr no kocaaben kızımı kimselere vermeeemmm:26:
turşusunu kurucamm
günaydınn canımmm
keşke bende emin olsam hep kızıma yetemediğimi düşünüyorum:26:
evet bende bundan sonra kısır takılmaya karar verdim
demekki 2. bebeği hakedecek kadar iyi bir anne değilimm ben
evet evett değilim
sağol canım rabbim olmayanlarada nasip etsin inallaho yaşları da çok tatlııııı :) allah bağışlasın :)
valla emik 5 aylık oluyor he, bide ben çok iştahlıyım akşama kadar homini gırtlak kocaman bir göbüşüm oluyor. hatta hamiş tişörtlerimi çıkartıyımda otobüse binerken giyerim yer verirler :)
benim annemde kimselere vermem kızımı derdi 18de gittim. sakın büyük konuşma emiğim kız evlat bambaşka olur. hala annemin bitanesiyim onun kaşının şeklinden herşeyini anlarım o yüzden sakın büyük konuşma istemem ben ama kader de yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?