Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

azradan kaç gündür haber yok :26:
inşallah iyidir merak ediyorum onu :26:

ben dün konuştum
annem yüzünden elim kolum bağlı diyo
annesi sütümü helal etmem diyomuş
yazın geldiğnizde ben onu adam ederim demiş
bizim sonumuz yok diyorum anlamıyo diyo
ablasıda içkisi kumarı yok sus otur diyomuş
annem hem anne hem baba oldu bize çiğneyemeiyorum bişey olsa vicdan azabından ölürüm diyo
kızımı alıp kendime bi düzen kurmak istiyorum ev alıcak parayı biriktirip türkiyeye dönmek istiyorum dedi

Bazen bu ailelerin saçma sapan geri kafalılıkları yüzünden insanların hayatları sönüyor. yazık denicek bişey yok. Böyle bir adamla ömür geçirmeye mecbur bırakıyolar, bu adamda cesaret bbulup aynı şeylere devam edicek. aynı şeyi annecğimede yapmışlar. Kadın kömürlüklerde aylarca yatmış. konfeksiyonda çalışıp kumaş toplarının üstünde uyurmuş, şimdi hepsi anneme muhtaç ama annem yaşadıklarının acısını sağlığı ile ödüyor. Keşke bu kadar gururlu gözüküp geri kafalı olmasalar

zaman en ii ilaç olcak azra için bence şu an herşey bulanık gozkuo ama zamanla çok daha saglıklı kararlar alcak hem de dediği gibi maddi yonden de daha guclenince çok daha farklı olcak herşey Rabbim onun ve guzel kızı için enn hayırlısını nasip etsin ....

ben çıkıyorum kızlar, bugün teyzemin doğum günü.
süpriz yapıcaz ona, bide annem çınara salıncak almış merak içindeyim ne yaptığına dair.

Duyugm kübrada gece uyuyor çok şkür ama gündüz uyumuyor emiyor altı temiz yinede uyumamak ta direniyor.Neyseki gece yapmıyor çünkü gece tekim çok zor olur benim için.

Duygum gaz ilacına devam ediyormusunuz faydası oluyormu bende cuma günü başlıycamda tekrara bir yazarmısın günde kaç kez ne dozda veriyorsun birde gazı olsun olmasın veriyorsun dimi.

sizlere günaydın kızlar,
dikkatinizi çekiyim sizlere yani bana gün aymadı, çünkü ayması için uyumam lazımdı
Benim gribim çınarada bulaştı, sabaha kadar uyumadı, ağladı ağladı.
grip olduğunda doktorun verdiği peditrusmuydu neydi o şurubundan verdim sabah,
tabi bende hastayım ve 3 gecedir çok kötü geçiyr hiç iyileşemiyorum tabi bende
ve çok uykusuz olmama rağmen şirketin en yoğun günü eğitim var yaklaşık 25 müşterimizi ağırlıycaz

günaydın

pufim geçmiş olsun oğluşa da sana da kuzum,kıyamam

kızlar

puffy çok geçmiş olsun çok fena yaaa umarım çabuk geçerr

kızlar yürüteç nezaman aldınız yani bindirdiniz
ben bu hafta sonu almayı düşünüyorum benim kız erkenci yaa delirtiyo beniii sürekli tutunup durmak istiyo ağlayıp duruyo

bide hanfendi kaşıkla yemiyo omletini elimle veirsemsonuna kadar yiyoo uyuzzzz

Duygum gaz ilacına devam ediyormusunuz faydası oluyormu bende cuma günü başlıycamda tekrara bir yazarmısın günde kaç kez ne dozda veriyorsun birde gazı olsun olmasın veriyorsun dimi.

meganm iki gun çok iidi dedm damla ii geldi çok sevnmştm ama sonraki iki gun yne kabustu ben de kestm damlayı şu an vermıorm rezene verıorm ben hemen bi kaç kaşk blmıorm o mu ii geldi iki gundur iiz yne çok şükür

günaydın
puffy geçmiş olsun
biz de oğluşla nezle oluyoruz galiba

ilda kuzey 7 aylıkken fln bindiriyordum az az
artık hiç binmiyor zaten
aslında en güzeli aktivite merkezi
biz ona 5,5 aylıktan beri biniyoruz
kuzey de sürekli ayakta durmak isteyen bir çocuktu o yüzden beni kurtarmıştı aktivite masası
kaşıkla beslenmeyi reddetmesi çok normal her bebek o dönemden geçiyor genelde diş çıkarma dönemi oluyor

çok geçmiş olsun pufyyim

ferdam zeytinyagı ii geldi bize valla kaka sorunumuz yok iki gundur

çok geçmiş olsun pufyyim

ferdam zeytinyagı ii geldi bize valla kaka sorunumuz yok iki gundur
iyi olmanıza sevindim
gaz damlasını bırakmakla iyi etmişsin bence
ben de hiçbir faydası olduğuna inanmıyorum
bitkisel de dense neticede bisürü koruyucu madde falan var ve ilaç neticesinde
ben de bir iki gün bi umut denemiştim
doktorlar da söylüyor zaten sadece psikolojik rahatlık anne için gazın çözümü yok diyor ki mantıklı zaten
bebek yeni dünyaya adapte olmaya çalışıyor bağırsağı ilk kez gıda ile tanışıyor çok çok normal yaşananlar
insan üzülüyor ama geçixi olduğunu bilmek iyi geliyor insana

ferdam çok haklsn neticede ilaç ve işe yaramadı başta yarar gibi oldu ama sanrm bana oyle geldi sonra yne şiddetli dvm etti gece aglamalarmz ben sana şeyi sorcam rezene verıorm ben eceye ama çok az bi zararı olmaz demi sanki gaz çıkarmasna yardmcı oldu gibi geldi bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…