bizimkinin de tabanı böyle ister tekerleği çıkarıyosun ister sabitliyosun
ama sen yürüteç niyetine kullanacaksan bunlar yürümez benden söylemesi
üroloji ya da genel cerrahş bakıyor
ben genel cerraha gitmiştim cerrah daha çok güven vermişti bana
ilk bikaç gün zor sonra geçiyor
çoğu yer genel anestezi kullanıyor ama bence de lokal en iyisi
haziran annelerinden istanbulda lokal yaptıranlar var çok da memnun kaldılar ama ürologdu galiba
istersen nerde yaptırdıklarını öğrenebilirim
ne çektik şu çalışma hayatından be evladım
uykusuz kaldık, patronlar çok çalıştırdı, ezdi ezdirdi
ne çektik şu işyerlerinden be kuzum
emik bişey sorucam, saçlarımın rengi daha iyi olmuş dimi böyle. önceden alışamamıştım rengine ama içim ısındı bu haline.
sence koyu halimi yoksa bu halimi daha iyi duruyor. sen bilirsin
pufim ilk gördüğümde tanımdım seni saç renginden dolayı
ama bu renkte çok güzel diğeride şimdi sen en yakından ve en güzel yönünden bir foto daha koy ona göre cevap vereyim sana
kızlar saçımın açık rengimi koyu rengimi daha güzel duruyor
işte sosyal sitede var arkadaşlarla olan başka fotom yok
çınar doğduğundan beri nerdeyse 5 foto anca çekilmiştir
patron burda yaaa yazamıyomiii
öyle iki üç günde geçmesini beklerse çok beklereylül annelerinden bi arkadas ürolaga yaptırdı hiç memnun değil kaç gün oldu gecmiyor diyor genel yaptırdı 1 buçuk saat sürmüş cok değil mi ya :26:
ben cocuk cerrahına gidicm galiba :26:
avrupa yakasında oturan varsa bi sorarsan iyi olur aslında
canım niye böyle diyosun doktor tbi ki öyle dicekKizlar selam ben geldim ama bildiginiz dert kupuyum cok doluyum bi patlasam ne olucak bilmem
2 gundurgozum sis ayaga kalkamiyordum mikrop akapmis arti herpes cikmis sikintidan cikar dedi dr neyse ilac filan baya duzeldi
Bi dr vardi burda Eray bey herkes cok over Elis de ona git diye israr etmisti hatta neyse ben haziranda giderim hem belki asilama yaptiririz diye dolaniyordum
Neyse gozum boyle ustune birde adet oldum acayip moralim bozuk 1 hafta onceden ancak randevu alinan dr aramis annem illa dun geceye randevu almis zavallim zannediyor ki dr guzel seyler soylcek aksam 9da randevu biz girdik 10.45 de dr yurtdisindaymis gelmis o nedenle randebilar boyle
Dr mememuayenesi usg guatr muayenesi hepsini yapti eski rahim filmi test ne varsa bakti bu yapilan testler ancak yuzeyseldir dedi iceride ne oldugunu yumurtanjn kalitesini sadece tup bebekle anlariz dedi bu sonuclara gore bi sorun yok diyebiliriz ama 18 aydir gebelik gebelik olmadihina gore bi sorun vardkr dedi asilama ve tup bebekten bahsetti sizin durumunuzda sebepsiz durumlarda beklerseniz 3-5 sende % 30 gebelik sansi var dedi
Asilamada sans % 20 tup bebekte oyle kolay bisey degil sebepsiz 5 kisi gider asilamayla olmayan 4u olur 1yine olmaz dedi
Cok gercekci konustu cokmus durumdayim hayatimda hic bukadar caresiz kalmadim
canım emzirme örtüsü al bitane google da yaz çıkarslm nasılsınız kızlar eminem nasılsın kuzum birşey sorucam malum sıcakalr geldi ben dışarı çıkmak isityorum ama emzirdiğim için nasıl yapıcam bilmiyorum biberon almıyoki sağııp koyayım bu biberon ucunu anne memesiyle aynı olanı varmış adını bilen varmı acep nasıl bir yol bulabilirm
slm nasılsınız kızlar eminem nasılsın kuzum birşey sorucam malum sıcakalr geldi ben dışarı çıkmak isityorum ama emzirdiğim için nasıl yapıcam bilmiyorum biberon almıyoki sağııp koyayım bu biberon ucunu anne memesiyle aynı olanı varmış adını bilen varmı acep nasıl bir yol bulabilirm
Slm kızlar
perim,gecmiş olsun,bence umut iyi düsünmek cok önemli,daha sen yapılmadan olumsuz düşünüyorsun lütfen önce herşeyin güzel olucagına inan 18 ay sana çok uzuzn gelebilir ama anlattım kocaelinde yaşayan ark,var gitmedikleri dr kalmamıştı 5 yıl sonra kendiliginden gebe kaldı,mucizelere inan
masterım bnm görümcem 40 çıkmadan yaptırdı çokda memnun kaldı 3 gün sonra normal düzenine döndü
ya kızlar annem bizde demiştim ya bana kilo alman lazım die cok baskı yapıyor ben sadece 1 kilo aldım doktorum normal die ama mahalle baskısı yokmu
migdemde cok fena sizce de az mı almışım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?