ben yemek pişirmeye gidiyorum..
yemek ismi vermicem,gibeğ olanlarımız var çünkü..
hissediyorum
birazdan gelirim halvetlülerimm
maşalah size..
o avatarı yaptığın günü hatırlıyorum
tamam ekliyorum listeye..
kızlar nasılsınız ?? ay bugün kafam kalmıyor anlamadım valla anca geldim yine
bu arada ben normalden fazla idrara çıkıyorum şu 1 haftadır inşallah güzel belirtidir :)))[/QUOTEhadi hayırlısı kıss işşallah güzel bi haber alırız sendende
bu arada ben normalden fazla idrara çıkıyorum şu 1 haftadır inşallah güzel belirtidir :)))[/QUOTEhadi hayırlısı kıss işşallah güzel bi haber alırız sendende
inşallah cnm benim batıma çok var ama ovulasyon günlerimdeyim hepimiz iyi haberler alalım
megggggg testi yaptın mı kuzummmmm
yok tatlım ya skor filan gördüğüm yok bu haftainşallah hadi bakalım..evet canım 6 temmuzdu hatta ayın 6sı demiştim özellikle sormuştun 6 temmuzmuydu diye evet demiştim olsun canım benim sorun değil kafalar hep dalgın valla oluyor okadar
ok tatlım kolay gelsin sana bende bu arada senin şu meşhur skorlarına bi göz atim..
allah nazarlardan saklasın bizi üzerinden çok zaman geçti dimi yıllar oldu
bu arada ben normalden fazla idrara çıkıyorum şu 1 haftadır inşallah güzel belirtidir :)))
merhaba kızlar ben geldim temizlğimi yemeğimi yaptım bende eşimi bekliyorum birazdan gelir çok kalamıycam
heyyyy meg benide ekle listeye bat 27 haziran bu arada bence sen hamişsin hadi hayırlısı tatlım benim
inşallah cnm benim batıma çok var ama ovulasyon günlerimdeyim hepimiz iyi haberler alalım
megggggg testi yaptın mı kuzummmmm
canım benim çook sağol işallah bu topik uğurlu gelcek bize.hepimiz hamiş kalıcaz
amin megimmm aminnn
yaaa testi yaptın mı kuzummm cevao verrr ben tutuyorum kendimi almıycam yaa test :))
napıyorsunuz nasıl geçiyor kızlar gününüz
megggg diyorum kiii sanki çok yıllar geçti ya hani üzerinden onu diyorum avatar için bizde eşimle çalışmalara başlıycaz akşama:):)
,
megggg diyorum kiii sanki çok yıllar geçti ya hani üzerinden onu diyorum avatar için bizde eşimle çalışmalara başlıycaz akşama:):)
,
almadım ve yapmadım..
yarın yaparım diyorum şebom
napiim işte evde iş güç,ama isteksiz yapıyorum hee..
sen sormuştun,avatar nası yapılcak diye de,anlatmıştık dimi :97:
hadi bakalım,rastgele,iyi halvetler
bende de var cnm bugün hiçbirşey yapasım gelmiyor yemeği zor yaptım
ya sanki test içinde isteksizsin belirtiler yok diye üzülme bende de çok olacağını sanmıyorum çünkü adet görürken bile benimki hop diye geliverir yarın yap cnm ya belli olmaz ne çıkacağı :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?