Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar nasılsınız ?? ay bugün kafam kalmıyor anlamadım valla anca geldim yine

bu arada ben normalden fazla idrara çıkıyorum şu 1 haftadır inşallah güzel belirtidir :)))

merhaba kızlar ben geldim temizlğimi yemeğimi yaptım bende eşimi bekliyorum birazdan gelir çok kalamıycam

heyyyy meg benide ekle listeye bat 27 haziran bu arada bence sen hamişsin hadi hayırlısı tatlım benim

berencimm

beklediğin (yani aslında beklemediğin) adet tarihin 6 temmuz dimi canım?

ok tatlım kolay gelsin sana bende bu arada senin şu meşhur skorlarına bi göz atim..

teşekkürler
bak bakalım hadi

allah nazarlardan saklasın bizi üzerinden çok zaman geçti dimi yıllar oldu

noldu canım?

kızlar nasılsınız ?? ay bugün kafam kalmıyor anlamadım valla anca geldim yine

bu arada ben normalden fazla idrara çıkıyorum şu 1 haftadır inşallah güzel belirtidir :)))

benim öyle bi durumum yok.. hem göğüslerimde ööle aşırı bi ağırlık ve kasıklarımda ağrı da yok :26:

merhaba kızlar ben geldim temizlğimi yemeğimi yaptım bende eşimi bekliyorum birazdan gelir çok kalamıycam

benimki de yolda.. yemeğim de ocakta..
görüşürüz

heyyyy meg benide ekle listeye bat 27 haziran bu arada bence sen hamişsin hadi hayırlısı tatlım benim

listedesin ya kuzum
hayırlısıyla inşallahhh
sağol kuzum

inşallah cnm benim batıma çok var ama ovulasyon günlerimdeyim hepimiz iyi haberler alalım

megggggg testi yaptın mı kuzummmmm

inşallahhhh gelsin şu bebelerimiz yarabbimmm...

yok yapmadım bugün de test..:18:

Son düzenleme:
amin megimmm aminnn

yaaa testi yaptın mı kuzummm cevao verrr ben tutuyorum kendimi almıycam yaa test :))

napıyorsunuz nasıl geçiyor kızlar gününüz

canım benim çook sağol işallah bu topik uğurlu gelcek bize.hepimiz hamiş kalıcaz

canımm

inşallahh olcak.. bu ay olmazsa,öbür ay inşallahhh.....ama olcak...
önce ilk sayfadaki aşağıdaki listeye ekleme yapıyorum..
sonra ordan tabloya aktarıyoruz şifacımla :92:

amin megimmm aminnn

yaaa testi yaptın mı kuzummm cevao verrr ben tutuyorum kendimi almıycam yaa test :))

napıyorsunuz nasıl geçiyor kızlar gününüz

almadım ve yapmadım..
yarın yaparım diyorum şebom

napiim işte evde iş güç,ama isteksiz yapıyorum hee..

Son düzenleme:
megggg diyorum kiii sanki çok yıllar geçti ya hani üzerinden onu diyorum avatar için bizde eşimle çalışmalara başlıycaz akşama:):)
,

megggg diyorum kiii sanki çok yıllar geçti ya hani üzerinden onu diyorum avatar için bizde eşimle çalışmalara başlıycaz akşama:):)
,

sen sormuştun,avatar nası yapılcak diye de,anlatmıştık dimi :97:

hadi bakalım,rastgele,iyi halvetler

,

hadi cnm hayırlısı olsun şimdiden :)

almadım ve yapmadım..
yarın yaparım diyorum şebom

napiim işte evde iş güç,ama isteksiz yapıyorum hee..

bende de var cnm bugün hiçbirşey yapasım gelmiyor yemeği zor yaptım
ya sanki test içinde isteksizsin belirtiler yok diye üzülme bende de çok olacağını sanmıyorum çünkü adet görürken bile benimki hop diye geliverir yarın yap cnm ya belli olmaz ne çıkacağı :13:

yani bat 13tü benim..
ne kadar geçti ki dimi üstünden..
yarın yapiim evet

ben bi saçlarımı yıkayıp gelicem canlar

slmmm kızlar ben geldimmm...
geçmişi okumaya başlıyorum yavaş yavaş

bu arada kızlar benim adetime 4-5 gün var ama sabah kalktım 2-3 damla kahve rengi leke gelmiş...
daha sonra devamı gelmedi...kasık ve bel agrım varr...
ilk defa böyle lekelenmem oldu...nedenini çok merak ediyorumm :26:

oooooooo 100 sayfa var okunacak gibi değil kızlar yaaaa...
bir gelişme var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…