Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

insan ümitlerini suya düşürmekte istemiyor dimi. bence sen yarın normal yap eğer çıkarsa ki inşallah çıkar direk kadın doğumcuya git ultrasondan baksın hiç kan testi yaptırmazsın böylece
akıntı herkeste olur mu onu bende bilmiyorum.

Son düzenleme:

yani umut etmek,negatif bişeyi hemen öğrenip hüzünlenmekten iyidir bana göre de..

Son düzenleme:
bencede canım en iyisi beklemek.ama senin bat geçti yarın sabah yap canım test mutlaka.

adetten önce 2 kez yaptım..
certaindi markası..
negatifti..

yapıcam evet.. akıbeti o kadar da geciktirmenin anlamı yok..

ben de dışarda yeme kararı aldım Ohh en güzeli canım süpersin valla...

megimm ben de özellikle şimdi yaptım yarındn itibaren yumurtlama günlerim başlıyo ya temiz olsun evim kimbilir belki bu ay tutunuverir bebeeemmm Umarım yaptığım son temizliktir 9 ay içinde:)) ayy sorma valla kasığımın sağ tarafı ağrıyo 2 gündür bugün de fena yoruldumm..akşam çalışma vaaar

bende dışardannnn yeme kararı alcam sanırsam :86: iyi fikir:92:

evet 9 ay hiç yapmıcamız şeylerden biri de temizlik olleyy

ben geldimmmmmmmmmm
bugün işler çok yoğundu giremedim.
megciğimm yarında adet olmazsan tatlım bence kan testi yaptır, biliyorum korkuyorsun ama bunun kaçarı yokki :18:ya hamileysenn ne süper haber olur dimi, birde senin gününde oluyormuş, baksana gecikti bile 2 gün
dün maçta ayağını burkmuştu eşim, şimdi mesaj attım ona, seni bu gece has odaya bekliyorum, sümbül ağaya söyle hazır etsin seni halvete diye
gölgelerin gücüü adına , güç bende artık, 6 olunca hemen çıkıp gelicem dedi bacak ağrısı falan kalmamış bizimkinde , unuttu bir anda
ayın 30na kadar çalışacağız biz artık, ara vermek yok, sonra zafer bizim olacak

heppimizin testleri böyle olsun inşallahhh

aaahhh ahhhh

meg yakın olsak test alır gelirdim sana çatlayacağım artık yaaa :))))

derinn bu mesajı ben de atayım bari..bugün şifaa ile benim halvet günü

kızlar benim sat 13 mayıs ve ben 9 haziranda hcg yaptırdım 29 çıktı 11 haziranda tekrarladım 38 çıktı 13 haziranda tekrarladım 29 çıktı dr kimyasal gebelik dedi düşüyor olabilir 3 gün sonra gel dedi ama benim kanamam yok hafif kahverengi lekelenmem var acaba bu değer sonradan tekrar yükselişe geçermi çok üzülüyorum degeri düşüp sonradan yükselen varmı acaba :2:

Son düzenleme:

halı saha maçlarını da yasakla bence
ya kossskoca sülüman bilem halvet için savaşa gitmiyo

selam kızlar nasılsınız napıyorsunuz bakalım... megicim naptın şeker test yaptın mı?

meg yakın olsak test alır gelirdim sana çatlayacağım artık yaaa :))))

derinn bu mesajı ben de atayım bari..bugün şifaa ile benim halvet günü

bizimde halvet günü, desene akşama yer gök sallanacak herkes halvette
at mesajı at, benimkinin üstünde işe yaradı, adam nerdeyse 30 kilometre yolu koşup beni odaya atacak, baksana kendini he-man sandı

kuşum benim 6 temmuzdu adet tarihim geçti yani oldum bitti... şimdi BAT tarihim 6 ağustos olması lazım değilmi bebem ben mi yalnış anladım yoksa bu BATı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…