iyiyim canım beklemedeyim evet denk gelmedik sende durumlar ne alemde
merhaba kızlarrr ağrım devam ediyo benimde hala ya bi test daha yaptım bu akşam çizgiler zor gözüküyo iğnenin etkisi geçiyo sanırım cuma akşamı yaptığım testin belliydi çizgileri bugün zor görünüyo çookkk dikkatli bakmak lazım
hadi hayırlısı yerleşme kanaması olabilir bendende 18 ci gün geldi pembeydi 2 damla falan sonra birdaha gelmedihayırlı sonuçlar verirsin inş canımmm...
benim adete 4 gün kaldı..
ama bu sabah 2-3 damla sütlü kahverenginde akıntı geldi durdu...
adet oluyorum sandımm..kafam karıştııı :26:
merhaba canım biraz daha bekle bence test için günün geçsin en azından
hadi hayırlısı yerleşme kanaması olabilir bendende 18 ci gün geldi pembeydi 2 damla falan sonra birdaha gelmedi
neyi meg anlamadım neresini açıklıyım
testi hamişlik kontrolü için yapmıyorum hayatım ya kasıklar çok ağrıyo ya yine benim o yüzden iğnedenmi diye hala iğne etkisi varmı onu takip etmek için yapıyorum çünki ya iğne etkisi ağrı yapıyo ya üşüttüm dr üşütmüşsün dedi antibiyotik verdi kullandım yine üşütürsem diye endişeleniyorum ilaç içmekten nefret ediyorum yoksa kanda baktırmıştım şimdiye çoktan ama sabrediyorum işte bu geceden sonra son 1 gün kalıcak inşallahhh
selam kızlar geçmişe bakamadım ama meg test yapmamışsın onu gördüm yarın yap artık güzel haberleri ver bize :)))
ben bugün dr.a gittim ve nur topu gibi iki kistimiz olduğunu öğrendim(
sağdakini 2 ay önce öğrenmiştim zaten önemsiz denmişti bu seferde solda bi kist oluşmuş dr. çikolata kisti galiba dedi
zaten herşeye belirsiz cevaplar verdi
gebeliğe engel olurmu diyorum olabilirde olmayabilirde diyo
çikolata kistimi diyorum bilmiyorum galiba diyo
neyse regl ol temizlen gel dedi küçülme olursa ilaçla devam ederiz olmazsa doğum kontrol hapına başlıcakmışız
bende ablamı aradım onun dr.danda haftaya randevu alıcaz normalde randevu alamıyosun o kadar dolu bi adam bir ay sonraya veriolar neyse ablam halledicek bi şekilde haftaya ablamlara gidicem dr. görünücem
şu an kafam karmakarışık
selam kızlar geçmişe bakamadım ama meg test yapmamışsın onu gördüm yarın yap artık güzel haberleri ver bize :)))
sağdakini 2 ay önce öğrenmiştim zaten önemsiz denmişti bu seferde solda bi kist oluşmuş dr. çikolata kisti galiba dedi
neyse regl ol temizlen gel dedi küçülme olursa ilaçla devam ederiz olmazsa doğum kontrol hapına başlıcakmışız
bende ablamı aradım onun dr.danda haftaya randevu alıcaz normalde randevu alamıyosun o kadar dolu bi adam bir ay sonraya veriolar neyse ablam halledicek bi şekilde haftaya ablamlara gidicem dr. görünücem
şu an kafam karmakarışık
bilmiyorum ki canımm..
dün büyük temizlik yaptım...
acaba ondan mı oldu dedim ama belim kasıklarım çok agrıyor...
hayırlısıyla 4 günü bekliyorumm...
inş en kısa zaman da güzel haberlerle gelirizz...
selam canım hoşgeldin geçmiş olsun düzelir hiç endişe etme hayırlısıyla:26:
0 kasık ağrısı bendede var hayırlısı artık
ay bilmiorumki şimdi bi taraftanda okuyorum sitede içim karardı valla
ya nurtopulafını okuyunca bi heycanlandımm,bi baktım kist diyo hey allammm :86:
o kistler,adet kanamasıyla kayboluyolar yada küçülüyolarmış..
önemli bişey değil canım..
gebeliğe niye engel olsun anlamadım,yumurtlamaya mı engel?
şu an kafam karmakarışık
bendede varrrr bende deeee:18::18::18::18::18::
hiç kararmasın için bendede kist vardı hemde 6 santim sonra doktor ilaç falan verdi cenazemiz vardı yarım yamalak içtim ilaçları kontrole gittim doktorda şaşırdı kaybolmuş dedi hiç bir sorun yok yumurtalarında olmuş 2 güne kadar çatlıcak demişti bebek düşünüyorsanız o zamanlar düşünmüyordum bundan 6 ay falan önceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?