canım hormon salınımını değiştiriomuş yumurta döllense bile tutunamayabiliyormuş. okuduğum kadarıyla kendiliğinden geçen yok tedavi gerekli ve oda kesin tedavi değil yine tekrarlayabiliyormuş. ben şimdi tedavi sürecine girdim bi laç verdi içinde 4 tane var 2 günde bitecek birde fitil verdi işte
ama ben haftaya başka dr.a gidicem. bu dr. daha ne kisti olduğundan bile emin olamadı hep belirsiz konuştu
bendede varrrr bende deeee:18::18::18::18::18::
hiç kararmasın için bendede kist vardı hemde 6 santim sonra doktor ilaç falan verdi cenazemiz vardı yarım yamalak içtim ilaçları kontrole gittim doktorda şaşırdı kaybolmuş dedi hiç bir sorun yok yumurtalarında olmuş 2 güne kadar çatlıcak demişti bebek düşünüyorsanız o zamanlar düşünmüyordum bundan 6 ay falan önceydi
alyacım hiç endişelenme bence benim kistkeri bi görseydin en başta yumurtalığın etrafında inci gibi bir sürü diziliydi geçen ayda da oldu ama doğum kontrol hapıyla attık bu ay nurtopu gibi iki yumurtam oldu çatladı bak nerelere kadar geldik kistleri yok ede ede hiç korkma herşeyi iyi düşün
meg seninki sürpriz yapıcak annesine ve teyzelerine
doğum kontrol hapı şart demekki
ne kadar kullandın ilacı ?
ben geldimmm cicişlerrrr napıyonuz bakimmm
megim bebişim topiğin hayırlı olsun canım allah dualarınızı kabul etsin inşallah gönlünüze göre versin rabbim
hoşgeldin canım iyiyiz valla ne olsun sen nasılsın
hoşgeldin canımmm...
sohbet ediyoruzzz...sen ne yaptın kayboldunn??
halvet işlemi tamam mı aysun ?
2 yada 3 kutu kullandırmıştı doktor..
düzenli adet olunca da (o çatlamayıp,içerde kalan yumurta sebep o kiste sanırım..)
kanamayla falan gitmiş işte..
vallaha bak başıma geldi biliyorum yani..
ama 1buçuk sene falan önceydi..
aklın fikrin halvette kız hürrem
berencimm
beklediğin (yani aslında beklemediğin) adet tarihin 6 temmuz dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?