Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde vardı kist sol yumurtalıkta..
yasmin içitimdi ve kaybolmuştu..

ya kızlar saolun ya içime birazda olsa su serptiniz inş. çabucak geçer zaten ne olduysa şu son 2 ayda oldu hiçbişey yoktu daha önce tertemizdi

megim bebişim topiğin hayırlı olsun canım allah dualarınızı kabul etsin inşallah gönlünüze göre versin rabbim

doğum kontrol hapı şart demekki
ne kadar kullandın ilacı ?

2 yada 3 kutu kullandırmıştı doktor..
düzenli adet olunca da (o çatlamayıp,içerde kalan yumurta sebep o kiste sanırım..)
kanamayla falan gitmiş işte..
vallaha bak başıma geldi biliyorum yani..
ama 1buçuk sene falan önceydi..

megim bebişim topiğin hayırlı olsun canım allah dualarınızı kabul etsin inşallah gönlünüze göre versin rabbim

leydifıstıkımmmm
AMİNNNNNN...
sağol bitanem,bu topikte de çok cici arkadaşlarım oldu sizler gibi..

canım çikolata kisti; ki bendeki bumu henüz bilmiyorum. rahim içinde her ay oluşan endometrium tabakasının bilinmeyen nedenlerden ötürü yumurtalıklarda oluşmasından adetle birlikte atılmaya çalışılan ama vajinal çıkış olmadığından dolayı burda kanamadan dolayı kiste dönüşen bir yapıymış. senin dediğin farklı bir kist çeşidi diye hatırlıyorum. ama dediğim gibi bendeki henüz ne onuda bilmiyorum. doktorda bişey söyleyemedi ben tekrar gidicem başka dr.a ya umarım çikolat kisti değildir çünkü en zorlarından bitanesi galiba

ben geldimmm cicişlerrrr napıyonuz bakimmm

hoşgeldin canım

kızlarrrrr ben geldimmmmmm

alyacım geçmiş olsun cnm sıkma canını en kısa zamanda geçer

meggggg neden yapmadın cnm ya testi

aklın fikrin halvette kız hürrem

ya nerde olcak akıllım bebe istiyoruz

halvetsizlik başa bela..
halvetim olmadan asla..
halvetsiz kalan bir gül solmaya mahkumdur..
halvetim halvetsin halvet..

hepimiss hürremis hepimis halvetiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…