Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şifammm

beceriksiz arkadaşına yardım mı ediyosun canımmmm benimm

temem mesaç alındı kuleeee :82::86:
canım benim ne demek seve seve yaparım elimden geleni :78: rica ederim kızzz az evvel bikaç topikteki tablolara baktım da azcık fikir aldım işte :86::86::86::86::86::86::86:

şifa süper bu tablo ellerine sağlık hatta şehiri de söyleyim Ankara ilk bebek ve yüksek ihtimal yarın kırmızları göreceğim
canım güle güle kullanacağız ve hepimiz o tabloda hamiş olacağız bu ay olmazsa diğer aylar torbaya mı girdi ki :86::86::86: üzülme lütfen başta sağlık olsun not alıyorum canım bilgilerini

girer mi hiç torbaya Allah'ın izni ile olacak bebeğimiz bizimde ilk hamile haberlerini aldık nasıl olsa her ay 2-3 hamile daha eklesek tabloya ohooo bizden iyisi olmaz o zaman topic adını değiştirir 2012 anneleri yaparız

meg ve lucky mesajlarınıza dönemiyorum şu 10 dk canımı iyice sıkıyor artık lucky aklımda ama sonra cevaplarım meggg canım yönetime bahset canım sakıncası yoksa öyle çözebiliriz ( ben başka topikte de tablo değilde liste hazırlamıştım senin aklındaki soru işaretini aramızda halletmiştik vermiştik birbirimize dolayısıyla liste daha seri güncellenebiliyordu ama yönetime bahset sıkıntı olmasın :97:

aynen canım inşallah hamişliklerimizi bebişlerimizi de bahsedeceğiz

Yuce allahimm hepimizee saglikli hayirlii eli ayagi duzgun cocuklar nasip etsinnn....isteyip de olmayan herkese allahim ol desin ve gobusler dolsun bebisleeee

çıkmam lazım kocişim sesleniyor hem bugün halvet var :78: öpüldünüz hoş sohbetler

Pai pai kızlar ben de kaçar akşam gezmelerdeyim ama daha giyinmedim süslenmedim hiç bişey yapmadım

kopi ettim tabloyu..
sağol şifamm
yönetime söyleyeyim bakalım nasıl bir sonuç alıcaz..

benimki de geldi,yemek hazırlığı vakti..
öpüyorum,gene gelicem batlarım

kocişlerinizi doyurup gelin canlarım
ben bekliyorum sizi burada

tamam canım iyi bak kendine görüşürüzzz

selam kızlar nasılsınız :79: bilginin hamile olmasına çok sevindim meğ canım halvete devam daha gençsin yola devam umudunu kaybetmek yok :92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…