canım benim ne demek seve seve yaparım elimden geleni :78:şifammm
beceriksiz arkadaşına yardım mı ediyosun canımmmm benimm
temem mesaç alındı kuleeee :82::86:
canım güle güle kullanacağız ve hepimiz o tabloda hamiş olacağız bu ay olmazsa diğer aylar torbaya mı girdi kişifa süper bu tablo ellerine sağlık hatta şehiri de söyleyim Ankara ilk bebek ve yüksek ihtimal yarın kırmızları göreceğim
işte bu bayıldığımız tabloda böyle olacağız yakındabayıldım süper olmuş canımm benim de ilk bebek ve Antalya
işte bu bayıldığımız tabloda böyle olacağız yakında
canım güle güle kullanacağız ve hepimiz o tabloda hamiş olacağız bu ay olmazsa diğer aylar torbaya mı girdi ki:86::86::86: üzülme lütfen başta sağlık olsun not alıyorum canım bilgilerini
aynen canım inşallah hamişliklerimizi bebişlerimizi de bahsedeceğizgirer mi hiç torbaya Allah'ın izni ile olacak bebeğimiz bizimde ilk hamile haberlerini aldık nasıl olsa her ay 2-3 hamile daha eklesek tabloya ohooo bizden iyisi olmaz o zaman topic adını değiştirir 2012 anneleri yaparız
amin inşallah aminnnnn o güzel gönlüne sağlıkYuce allahimm hepimizee saglikli hayirlii eli ayagi duzgun cocuklar nasip etsinnn....isteyip de olmayan herkese allahim ol desin ve gobusler dolsun bebisleeee
çıkmam lazım kocişim sesleniyor hem bugün halvet var:78: öpüldünüz hoş sohbetler
meg ve luckymesajlarınıza dönemiyorum şu 10 dk canımı iyice sıkıyor artık lucky aklımda ama sonra cevaplarım meggg canım yönetime bahset canım sakıncası yoksa öyle çözebiliriz ( ben başka topikte de tablo değilde liste hazırlamıştım senin aklındaki soru işaretini aramızda halletmiştik vermiştik birbirimize dolayısıyla liste daha seri güncellenebiliyordu ama yönetime bahset sıkıntı olmasın :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?