Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne bileyim sevmez belli mi olur

bi de ben kocamla kaçarak evlendim o yüzden sevmiyo heralde

oooyyyyy kıyamam sanaaa. ne alakası var canım kaçmakla. kaç yıllık evlisiniz merak ettim. ama evliliğin doğal bir sonucudur ilgi azalması. ve dikkat ettin mi bundan hep kadınlar rahatsız olur. erkekler durumun farkında bile değildir. alışmak lazım. bence çok doğal bir süreç...

ilahi kız delisin sen niye sevmesin seni

7 aylık evliyizz hayatlarından gayet memnunlar erkek işte hep soğukkanlı oluyoo

cnmmmm hiç üzülmeeee biz senin yanındayız bu topiktede daha çok şeyler paylaşıcaz hiçbirimizin hamile kalacağı kesin değil temmuza kalabilir hem ilk denemede olabilir
biz seni çok seviyoruz hayırlısı ne zamanda o zaman gelsin bebekcikkkk

çok sevindim canım ya allahım bizlerede nasip etsin belirtilerin nelerdi anlata bilirmisin

aminnn canım dualarım sizinle yaa benim bi belirtim olmadı canım.hiç hemde.yani aslında adet geçene kadarda belirti olduğunu sanmıyorum.ama bi sitede şey okudum.idrarına bakmışlar hep koyu renkli olmuş bide sanki içi tozlu tozlu ince kum taneli gibiymiş.bende denedim benimde öyle ama önceden de öylemiydi bilemiorum.ilk defa farkettim.hem idrarım koyu da değil benim.ya zaten o konularda hem kuruntulu hem dikkatsiz bişeyim.azcık midem bulanır gibi olsa ay hamilemiyim derdim hep.bu ay öle dikkatimi çeken bişe olmadı.sol yada sağ kasığım hafif hafif sancırdı ama bu her ay olurdu bana.nedenini bilmiorum...

7 aylık evliyizz hayatlarından gayet memnunlar erkek işte hep soğukkanlı oluyoo

hımmmm. siz yenisinizzzz, ondan tabi . bizim dört yıl olacak cnm. ondan önce de 5 yıllık bi birlikteliğimiz vardı. yani 9yıllık sayılırız. aşk yerini sevgi ve saygıya bırakır zamanla. ama bana göre asıl kutsal kısım evliliği bunlarla yürütebilmek...

evet aslında haklısın artık aşk evliliği bitiyo ama ben çok seviyorum arada geliyolar bana böleee sevmiyomuş bigi geliyo soruyorum valla yemin ederim çok seviyorum seni diyoo sizin da allah bozmasın canımmm

merhaba kızlarrr

megciğim moralinin düzelmesine çok sevindimm canım arkadaşım

seli ve kayra üzülmeyin kızlar inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz

şifaaacımmm halvettesin galiba bugünn hadi rastgele canım bu arada tablon süper olmuş benimde ilk bebeğim olacakkk yarışmaya istanbuldan katılıyorum

filorinda bahsettiğin sağ kasık ağrısı ve bacağa vuran ağrı bende bugün itibariyle oluştu ama psikolojikte olabilir

canım benim hiç pisikolojik gibi değil basbayagı agrıyor halsizlik uykum var hep arada mide bulantısı vede beyaz akıntı başladı

canım benim hiç pisikolojik gibi değil basbayagı agrıyor halsizlik uykum var hep arada mide bulantısı vede beyaz akıntı başladı

hıımm bende baş dönmesi falan yok ama akıntı devam ediyor ama ben kendimden hiç şüphelenmiyorum niyeyse bu aydan hiç umutlanmıyorum
inş. seninki olumlu belirtilerdir

hıımm bende baş dönmesi falan yok ama akıntı devam ediyor ama ben kendimden hiç şüphelenmiyorum niyeyse bu aydan hiç umutlanmıyorum
inş. seninki olumlu belirtilerdir

umudunu kaybetme hiç beklemediğin anda sana bebiş merhaba diyebilir rabbim aratmadan versin hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı vatanına faydalı evlatlar olsunlar

merhaba canım evet yaptırmış negatif....

Teşekkürlerr..hımbugün oyüzdenmi yok.?Hayırlısı böyleymiş umarım üzülmüyordur.İlk ayda gebe kalmak mucize gibi birşey zaten heleki günümüzdeeeÇıktığımda gelirsen ve bu mesajımı okursan diye yazıyorum meg sana bunuuuuuuuuu sakın üzülme eğer üzülüyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…