ne bileyim sevmez belli mi olur
bi de ben kocamla kaçarak evlendim o yüzden sevmiyo heralde
ilahi kız delisin sen niye sevmesin seni
oooyyyyy kıyamam sanaaa. ne alakası var canım kaçmakla. kaç yıllık evlisiniz merak ettim. ama evliliğin doğal bir sonucudur ilgi azalması. ve dikkat ettin mi bundan hep kadınlar rahatsız olur. erkekler durumun farkında bile değildir. alışmak lazım. bence çok doğal bir süreç...
iyim kızlar sizler napıyorsunuz ?? yemek yedik geldim azıcık zaman geçsin çıkayım çalışmalar var :))))
tek tek alıntılayıp cevap yazamadım canlarım özür dilerim..
hafiften sarsıldım tabii sonucu alınca..
ama yıkılmış değilim gerçekten..
bi olaya sadece o amaç için odaklanmak da can sıkıcı..
keyifli hale getirmek gerek halveti evet.. (hamam iyi fentesiii efet)
bi de tammm yumurtlama döneminde yapılması başarılsa bile,sonuç olumlu olacak diye de bişey yok sanırım.. bunu da anlamış bulunmaktayım..
sonuç olarak halvetten zevk alıp,başkaca bişeye tam gaz odaklanmamamız gerek..
akışına bırakabilmeyi başarmak gerek.. sanırım..
çok sevindim canım ya allahım bizlerede nasip etsinbelirtilerin nelerdi anlata bilirmisin
7 aylık evliyizz hayatlarından gayet memnunlar erkek işte hep soğukkanlı oluyoo
hımmmm. siz yenisinizzzz, ondan tabi . bizim dört yıl olacak cnm. ondan önce de 5 yıllık bi birlikteliğimiz vardı. yani 9yıllık sayılırız. aşk yerini sevgi ve saygıya bırakır zamanla. ama bana göre asıl kutsal kısım evliliği bunlarla yürütebilmek...
kizlar benim kirmizilar geldi beni listeden cikarabilirsiniz..insallah sizlerin yüzleri güler bu ay
merhaba kızlarrr
megciğim moralinin düzelmesine çok sevindimm canım arkadaşım
seli ve kayra üzülmeyin kızlar inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz
şifaaacımmm halvettesin galiba bugünn hadi rastgele canımbu arada tablon süper olmuş benimde ilk bebeğim olacakkk yarışmaya istanbuldan katılıyorum
filorinda bahsettiğin sağ kasık ağrısı ve bacağa vuran ağrı bende bugün itibariyle oluştu ama psikolojikte olabilir
tabi canım boş geçme sınıfta kalırsın
canım benim hiç pisikolojik gibi değil basbayagı agrıyor halsizlik uykum var hep arada mide bulantısı vede beyaz akıntı başladı
hıımm bende baş dönmesi falan yok ama akıntı devam ediyor ama ben kendimden hiç şüphelenmiyorum niyeyse bu aydan hiç umutlanmıyorum
inş. seninki olumlu belirtilerdir
umudunu kaybetme hiç beklemediğin anda sana bebiş merhaba diyebilirrabbim aratmadan versin hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı vatanına faydalı evlatlar olsunlar
Selamün Aleyküm..Meg yok..yaptırdımı testini bugün varmı bileniniz?
canım üzülme önümüzdeki aylara kısmetse olur hayırlısını dileyelim Allah'tan bende yarın bekliyorum kırmızıları
merhaba canım evet yaptırmış negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?