Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tesekkürler canim umarim senin kirmizilar gelmez yarin..ama gelsede önemli degil gec olsun güc olmasin saglikli hayirli olsun

hiç önemli değil canım bu ay olmaz sonraki ay olur oda olmaz bir sonraki ay olur hayırlısı olsun diyorum canım biliyorum ki bu haberi buradan hepimiz paylaşacağız

iyi geceler kızlarrr ben yatmaya gider iş var tabiii ben sabahlayamıyorum sizle beraber
hoş sohbetlerrr............. öpüyorum hepinizi.
yarın güne mutlu haberlerle başlarız inşallah

En iyisi canım kafaya takmamak çok pozitif gördüm seni
Daha çok yeni her işte vardır bir hayır bu ay olmazsa öbür ay hayırlısıyla gelir inşallah......

slm kızlar
ben geldim
nasılsınız
geçmişi okumadım
meg özledim yav
ne oldu senın iş
bebek var mı canım

slm kızlar
ben geldim
nasılsınız
geçmişi okumadım
meg özledim yav
ne oldu senın iş
bebek var mı canım

Ben kaç gündür seni soruyorum biliyormusun meg'eOnline forumdan gördüm yazdığını damladım hemen topiğe.Nasılsın tatlım?Megi bugün bende görmedim bir arkadaşı söyledi gebe değilmiş.

Ben kaç gündür seni soruyorum biliyormusun meg'eOnline forumdan gördüm yazdığını damladım hemen topiğe.Nasılsın tatlım?Megi bugün bende görmedim bir arkadaşı söyledi gebe değilmiş.

hayırlısı olsun inşallah..alllah büyük...benım de olmadı bu ay...zaten yenı sabretmek gerek
sağ olasın canım...inan geçen ben de bu kız bı göründü bi daha gelmedi diye düşünüyordum
ne var ne yok canım
nasıl durumlar

Bende senin için aynı şeyi düşünüyordumNeyse rastladık sonunda.Benimde ilk tedavi ayım olumsuz sonuclandı reglyim şimdi yarın yeni doktrumla tanışıcam böyle tatlımm

Bende senin için aynı şeyi düşünüyordumNeyse rastladık sonunda.Benimde ilk tedavi ayım olumsuz sonuclandı reglyim şimdi yarın yeni doktrumla tanışıcam böyle tatlımm

hayırlısı canımm...inan işi akışına bırakmak en güzeli...böle kas kas zten geleceği varsa da gelmez bebek...
inşllh diğer aya
umut fakirin ekmeği

hayırlısı canımm...inan işi akışına bırakmak en güzeli...böle kas kas zten geleceği varsa da gelmez bebek...
inşllh diğer aya
umut fakirin ekmeği

Öyle tatlım.Ben 1 sene akışına bırktım şurada birkaç aydr kasıyorum..AmA tedavim süresince rahat sayılırdım hep yine olmadı.Hep nasip sadec nasip nasipten öteye geçilmiyor..Benim kasma kasmama sorunumda yok buyüzden kasmasamda olmuyor kassamda olmuyor olmuyorda olmuyor çok nazlı benim kızım diyor babası aynı annesi gibi diyorrr bekliyoruz bakalım 2.ayım nasıl olucak

allah büyük...gelecek inş..
ben de ılk bu ay denemiştim yani mayıs ayında
tabi regli oldum
pazartesi günü doktora gittim
gitmemin sebebi ömrü hayatımda hiç kadın doğuma gitmememdi.
gidip kontrol yaptırayım dedim
ultrason yaptı üsten
kist falan yokmuş çok şükür
bikaç ay bi deneyın bakayım dedi
hayırlısı canım ne edelım sabredip bekleyeceğiz

İnşallah..Canım hayır aldanma..Ben bizzat yaşadı gördüm bunu,
bende ilk doktora gittiğimde doktor bana rahmin ve yumurtalıkların
heryer tertemiz dedi.Bizde bunun rahatlığıyla 2 aydaha denedik.
Olmayınca başka bir doktora gittim hormon testleir falan
Pko olduğumu öğrendim.Bilgisiz cahil doktor bozması yüzünden
2ay kaybettim.Diğer doktrada artık isyan ettim gittim doktora
hiçbirşey yok dediler yine olmadııı falan diyince ilgilendi
benimle.2.bir dokora git güvenme sakın sakın

pko ne canım ben bimiyorum da.
ya doktorlara güvenım kalmadı valla
hep ıkıncı bı doktora giderim
ama buna ınanmak ıstedim
dediğin gibi başka dpktora da gitmelıyım
pekı ultrason bu iş için yeterli mi

Polikistik over canım.Nette araştır istersen..Ultrasonla bakmıştı ilk doktorda bana
yok dedi hiçbirşey 2.side ultrasonda baktı yumurtlaklarda pko görünümü farkedince
hormon testlerimi istedi..Onlardada pko oldugum görüldü..Yani ultrasonda görülüyor
ise hormon testi istiyorlar ultrasonda görünmesede hormon testlerinde çıkıyor

ben de bikaç gündür yokum
geçmişi okumaya calıştım bıtecek gıbı değil
bi de sonuncu sayfayı merak ettiğimden zırt bırt tekrar dönüyorum ıkısı bı arada ilerlemıyor yani
iyisi mi son sayfadan devam etmek...
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…