nekadar şanslısın ben çok zor tatmin olurum çoğu zaman kavga ederiz
aslında tamamen konsantre işi olduğuna kanaat getirdim..
tabi çok erkenci değilse erkek..
Canım ben uzun yıllarıdır (öyle 2-3sene falan değil haa Lise-1den beri) geceleri uyumam.Çoğu zaman uykum olmaz uyuyamam arada birde uykum gelir bugünki gibi ama uyuyamam.Kahrolası biralışkanlık..Okullara geçmi kalmadım..İşlerime geçmi kalmadım..Uykusz nerelere nelere gitmek zorunda kaldım yıllardır ofofçevremdeki herkez bilir huyumu.Gündüz kimse aramaz çok acil değilse kimse akşam 5-6dan sonra görüşelim demez..
haklısın canım tamamiyle konsantre işi kafan rahat olacak tek düşündüğün o an yaşadığın zevk olacak yani ve eşin bu konuda anlayışlı olup tutacak kendini
bişii sorcam evitaxım,sen nick değiştirdin mi hiç KKde?
he bu arada ben de oldum bittim gececiyimdir :87:
Meg fıstık ne dicem sana.Sen bu pro kartı neden aldın canım.Tanıtımında da söyledikleri gibi adını kızartmaktan başka bir işe yaramıyor bunun içinmi aldın?Havalı olsun diye.Hı birde bazı doktorlarla indirim anlşaması varmış ogüzel bir özellik onun içinmi aldın?
Meg fıstık ne dicem sana.Sen bu pro kartı neden aldın canım.Tanıtımında da söyledikleri gibi adını kızartmaktan başka bir işe yaramıyor bunun içinmi aldın?Havalı olsun diye.Hı birde bazı doktorlarla indirim anlşaması varmış ogüzel bir özellik onun içinmi aldın?
doktor indirimleri sebebiyle almıştım..
ama henüz yararlanmış değilim..
havalı olsun diye almadım..
zaten editördüm o zaman ve adım yeşil yazıyodu..
ben ne yaparsak yapalım ne denersek deneyelim nadiren olurum mesela özlemem gerek adet sonraları olur mesela
megim dediğin gibi odaklanamıyorum dikkatim dağılıyor kendimi veremiyorum akışına bırakamıyorum
hem tutacak hemde senin ne istediğini hissedip,hemen uygulucak o sırada..
yani seni takip edecek..
yoksa onlar her koşulda şaapabiliyolar zaten..
yok ööle şipşakçılık
ben ne yaparsak yapalım ne denersek deneyelim nadiren olurum mesela özlemem gerek adet sonraları olur mesela
megim dediğin gibi odaklanamıyorum dikkatim dağılıyor kendimi veremiyorum akışına bırakamıyorum
Tamam tatlımm
Avantajlı birşey olsaydı almayı düşünürdüm bende.
Bugün bir çam devirdim,şöyleki haftasonu düğünü var bir kardeşimizin balayına gidicekler pek bi heyecanlı tebiihalvet sonrası havuza girme mikrop kaparsın denize gir dedim.Hatta denize bile girme Deniz sana giricek zaten dedim Kocasının adı Deniz Allahım dilimi kopar al ya al
Bugün bir çam devirdim,şöyleki haftasonu düğünü var bir kardeşimizin balayına gidicekler pek bi heyecanlı tebiihalvet sonrası havuza girme mikrop kaparsın denize gir dedim.Hatta denize bile girme Deniz sana giricek zaten dedim Kocasının adı Deniz Allahım dilimi kopar al ya al
tek bir avantajı var..
o da hayalet takılabiliyosun forumda..:82:
tamamen ve sadece buna odaklı bi gece hazırlasan..
bi dene bakalım..
ama önce sen kendini sexi hissetmelisin..
kocan için değil,kendin için ön hazırlık yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?