Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında tamamen konsantre işi olduğuna kanaat getirdim..

tabi çok erkenci değilse erkek..

Meg fıstık ne dicem sana.Sen bu pro kartı neden aldın canım.Tanıtımında da söyledikleri gibi adını kızartmaktan başka bir işe yaramıyor bunun içinmi aldın?Havalı olsun diye.Hı birde bazı doktorlarla indirim anlşaması varmış ogüzel bir özellik onun içinmi aldın?

Son düzenleme:
aslında tamamen konsantre işi olduğuna kanaat getirdim..

tabi çok erkenci değilse erkek..

haklısın canım tamamiyle konsantre işi kafan rahat olacak tek düşündüğün o an yaşadığın zevk olacak yani ve eşin bu konuda anlayışlı olup tutacak kendini

bişii sorcam evitaxım,sen nick değiştirdin mi hiç KKde?

he bu arada ben de oldum bittim gececiyimdir :87:

ben ne yaparsak yapalım ne denersek deneyelim nadiren olurum mesela özlemem gerek adet sonraları olur mesela
megim dediğin gibi odaklanamıyorum dikkatim dağılıyor kendimi veremiyorum akışına bırakamıyorum

haklısın canım tamamiyle konsantre işi kafan rahat olacak tek düşündüğün o an yaşadığın zevk olacak yani ve eşin bu konuda anlayışlı olup tutacak kendini

hem tutacak hemde senin ne istediğini hissedip,hemen uygulucak o sırada..
yani seni takip edecek..
yoksa onlar her koşulda şaapabiliyolar zaten..
yok ööle şipşakçılık

Son düzenleme:
bişii sorcam evitaxım,sen nick değiştirdin mi hiç KKde?

he bu arada ben de oldum bittim gececiyimdir :87:

Yok tatlım ben küçükken 7-8 yaşlarında doğal olarak geceleri oturmuyordum Tabi sende oturamazdın dimi.
Hayır tatlım ben kkde aslına uzun bir süre yorumsuz takılmayı trcih edenlerden oldum.Hiç üye olmaya niyetlenmedm.Sonra birgün üye olmaya karar verdim onay bekliyorum yok yok meğer 1 gün sonra gelmiş ben herhalde 1 hafta falan sonra farkettim.Henüz 1 ay olmadı üye olalı

Son düzenleme:

doktor indirimleri sebebiyle almıştım..
ama henüz yararlanmış değilim..

havalı olsun diye almadım..
zaten editördüm o zaman ve adım yeşil yazıyodu..

Bugün bir çam devirdim,şöyleki haftasonu düğünü var bir kardeşimizin balayına gidicekler pek bi heyecanlı tebii halvet sonrası havuza girme mikrop kaparsın denize gir dedim.Hatta denize bile girme Deniz sana giricek zaten dedim Kocasının adı Deniz Allahım dilimi kopar al ya al

ben ne yaparsak yapalım ne denersek deneyelim nadiren olurum mesela özlemem gerek adet sonraları olur mesela
megim dediğin gibi odaklanamıyorum dikkatim dağılıyor kendimi veremiyorum akışına bırakamıyorum

seninde dediğin gibi akışına bırak kendini o anı yaşa sadece canım yoksa ilişki işkence olur tatlım
hem tutacak hemde senin ne istediğini hissedip,hemen uygulucak o sırada..
yani seni takip edecek..
yoksa onlar her koşulda şaapabiliyolar zaten..
yok ööle şipşakçılık

kesinlikle yok öyle şipşakcılık canım benim erkek kadınının ne istediğini bilecek biraz ruhunu okuyacak işini görüp arkasını dönüp yatmayacak yok öyle

tamamen ve sadece buna odaklı bi gece hazırlasan..
bi dene bakalım..
ama önce sen kendini sexi hissetmelisin..
kocan için değil,kendin için ön hazırlık yap..

E kadınlar erkekler kadar kolay uyarılmadığından okadar kolay olmayabiliyor.Eşine çok iş düşüyor bu durumda tabikiiiiiiiii...

çokda büyük devirmemişsin canım o çamı doğru demşsin ama onun ne yönden anladığına bağlı

arkadaşlarım hiç olmuyorum demedim az oluyorum dedim yani NURDANSALİM gibi değilim diye söyledim yoksa bu konuda hepinizden çok yapmışlığım var
çocuk için. istediğim den değil yumurtlama günlerine göre yapıyoruzya doğal olarak görev gibi oluyor ozamanda dikkatimi veremiyorum

ne çamı beeeee süperr espriiii tam 12deeennnnn
alla ne güldümmmm

tek bir avantajı var..
o da hayalet takılabiliyosun forumda..:82:

O benim için bir avantaj değil fıstık.Çok önemli değil görünmem görünmemem ama lazım olabilir bazı bazı..Avantajdan kastım işime gerçekten yarayacak şeyler.Mesela doktor indirimi meselesi güzel ama kısıtlı tabiki..Mesela ayda bir incede olsa bir dergi yayınlayabilirler kk üyeleri için.Şuanda aklıma gelmeyen birçok şey olabilir bugibi.

tamamen ve sadece buna odaklı bi gece hazırlasan..
bi dene bakalım..
ama önce sen kendini sexi hissetmelisin..
kocan için değil,kendin için ön hazırlık yap..

bizim aklımız bir canım mesala ben eşim gelmeden önce giyinirim makyaj yaparım aynaya bakarım kendimi beğendiysem derim ki eşimde beğenecek bu gece sonra küçük mumlarım var onlarla evi aydınlatırım hafif müzik açarım eşim eve geldiğinde küçük bir şok yaşar ve sonrası malum aşk dolu sonsuz bir sabaha günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…