Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunil ve papatyam görüşürüüüüz :79:

biz bebek için çalışmasak da o teppodaydık daha doğrusu o tempoya yeni düştük.ilk 1 sene hatta son bikaç aya kadar hiç nerdeyse gün atladığımızı bilmem :78:

ciddimisinnn
ay maşallah diyelim kkız sana :))))

valla bebek işi varken bile sallıyorum ben 4,5 gün oldu bu aralar halvet olmayalı nasıl olsa dr. gittim yumurta çatlamamşış sordum ona güveniorum bende :)))

ama haftaya işim var bu aradada ablamlara gidip kalıcaktım 1 hafta şimdi ona desemki işimiz var halvetimiz var gelemicem bana neresiyle gülecek allah bilir

arada çekiyor isyan bayraklarını ama iki adet arası atladığımız gün sayısı 3 dür en fazla banyo yapmaktan kışın hasta oluyordum artık sık sık

tamam işde yaa işe gitmeden önce.yani uykusunu nezaman alırsa.önemli olan gece gündüz değil uykusunu alması.mesela sizin beş buçuk altı gbi kalkıp yapmanız lazımmm

arada çekiyor isyan bayraklarını ama iki adet arası atladığımız gün sayısı 3 dür en fazla banyo yapmaktan kışın hasta oluyordum artık sık sık

yok yok bende bi anormallik varr 1 sene yapmasam aklıma gelmez vallahii benim adam normal olmaddığımı söylerken haksız değilmiş

kızlar sanırım ben uyuyacağım
hekeşlere iyi uykular
pazara kadar giremeyebılırım
kayınvalidelere gidebiliriz
hadi öptüm sizi
allaha emanet olun

ay allaha şükür o konuda bendeki büyük nimet o konuda rabbim beni erkek gbi yaratmış.hiç acı duyduğumu bilmem.aksine bazen esimden bile çok zevk laırım.aynı onun gbi bende bosalyrm afedersnz :)

bencede daha halvetlü oluyu ööle sabah sabah yani

kesinlikle canım ama ben uykudan uyandığımda huysuz oluyorum alışkanlık uyandığımda hemen kahvaltı yapmam lazım okula giderken alıştırdı annem bekarken de kalktığımda kalvaltı hazır oluyordu kocamda alıştı ilk önce karnımı doyuruyor sonra ne isteyecekse istiyor
tamam işde yaa işe gitmeden önce.yani uykusunu nezaman alırsa.önemli olan gece gündüz değil uykusunu alması.mesela sizin beş buçuk altı gbi kalkıp yapmanız lazımmm

öğlen 1,5-2 gibi uyanıyor o zaman yapalım bizde canım uykusunu alsında tavsiyene mutlaka uyacağım

meg vampir misin kızım sen
benım göz kapağımın biri düştü
diğeri de sinyal veriyor
yine görüşürüz kuzum
ben alıştım zati
alışmış kudurmuştan beterdir
öptüm gül yüzünden
pazartesiye kadar görüşemeyız sanırım
aeo

ay allaha şükür o konuda bendeki büyük nimet o konuda rabbim beni erkek gbi yaratmış.hiç acı duyduğumu bilmem.aksine bazen esimden bile çok zevk laırım.aynı onun gbi bende bosalyrm afedersnz :)

kızım maşallah de istersen..
efferin sana bak..
işi biliyosun :92:

piki o zaman seyyahım,öpüom çok
görüşürüüüzz :80:
unutma burdaki kardeşini

seyyah hiç sesin çıkmıyor nereye gidiyorsun canım zaten yeni geldin

valla süper
bu dediğin ben de 5parmağın 5ni geçmez hala sıkıntı cekerım bu konuda

Sende canım allaha emnet ol.İyi uykular görüşürz.

mucuk mucuk mucuk mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…