biz bebek için çalışmasak da o teppodaydıkdaha doğrusu o tempoya yeni düştük.ilk 1 sene hatta son bikaç aya kadar hiç nerdeyse gün atladığımızı bilmem :78:
bende tam onu yazmıştım zor olmuyomu dieee :))))
en güzeli sen hiç uyuma çünkü uykudan uyaması daha zor ben çok sinirli olurum uyandırıldıysam ay cıngar çıkartırım uyandırılınca pek kendimde olmuyorum o vakitler :)))))))))))))))
ay bilmem.2mizde yavas yavas yakınlasınca uykumuz açılıodu.hemde nebilim sanki daha iştahlı oluo.gerçi ben pek gözümü açamıodum ama olsun
yok canım çünkü ben genelde o gelene kadar bekliyorum yani uyumuyorum o eve girmeden içim rahat etmiyor uyusam bile anahtarı kapıya sokar sokmaz gözlerim açılıyor otomatik olarak yani onun iştahı yerinde oluyor geldiğinde
gece evde yok ki nasıl olacak o dediğin tatlım ya akşam 7 de gidiyor sabah 5 te geliyor eve
iii geceler kızlar.Uyku zamanım geldi sanırım.Herkese bol şans
yok canım çünkü ben genelde o gelene kadar bekliyorum yani uyumuyorum o eve girmeden içim rahat etmiyor uyusam bile anahtarı kapıya sokar sokmaz gözlerim açılıyor otomatik olarak yani onun iştahı yerinde oluyor geldiğinde
ay hepmi gece çalışıyorrr hiçmi değişmiyor o değilde adamın gecesi gündüzü karşır ya zor vallahi allah kolaylık versin canım ya
gece evde yok ki nasıl olacak o dediğin tatlım ya akşam 7 de gidiyor sabah 5 te geliyor eve
arada çekiyor isyan bayraklarını ama iki adet arası atladığımız gün sayısı 3 dür en fazla banyo yapmaktan kışın hasta oluyordum artık sık sık
kızlar sanırım ben uyuyacağım
hekeşlere iyi uykular
pazara kadar giremeyebılırım
kayınvalidelere gidebiliriz
hadi öptüm sizi
allaha emanet olun
ciddimisinnn
ay maşallah diyelim kkız sana :))))
valla bebek işi varken bile sallıyorum ben 4,5 gün oldu bu aralar halvet olmayalı nasıl olsa dr. gittim yumurta çatlamamşış sordum ona güveniorum bende :)))
ama haftaya işim var bu aradada ablamlara gidip kalıcaktım 1 hafta şimdi ona desemki işimiz var halvetimiz var gelemicem bana neresiyle gülecek allah bilir
bencede daha halvetlü oluyu öölesabah sabah yani
tamam işde yaa işe gitmeden önce.yani uykusunu nezaman alırsa.önemli olan gece gündüz değil uykusunu alması.mesela sizin beş buçuk altı gbi kalkıp yapmanız lazımmm
kızlar sanırım ben uyuyacağım
hekeşlere iyi uykular
pazara kadar giremeyebılırım
kayınvalidelere gidebiliriz
hadi öptüm sizi
allaha emanet olun
yaaa ditmeeee
ay allaha şükür o konuda bendeki büyük nimeto konuda rabbim beni erkek gbi yaratmış.hiç acı duyduğumu bilmem.aksine bazen esimden bile çok zevk laırım.aynı onun gbi bende bosalyrm afedersnz :)
meg vampir misin kızım sen
benım göz kapağımın biri düştü
diğeri de sinyal veriyor
yine görüşürüz kuzum
ben alıştım zati
alışmış kudurmuştan beterdir
öptüm gül yüzünden
pazartesiye kadar görüşemeyız sanırım
aeo
kızım maşallah de istersen..
efferin sana bak..
işi biliyosun :92:
valla süperay allaha şükür o konuda bendeki büyük nimeto konuda rabbim beni erkek gbi yaratmış.hiç acı duyduğumu bilmem.aksine bazen esimden bile çok zevk laırım.aynı onun gbi bende bosalyrm afedersnz :)
Sende canım allaha emnet ol.İyi uykular görüşürz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?