cok istiyordum seni geri döndüğümde gebe haberini almayı tatlım aklım hep sendeydi vallahayır sıkmadın tabiiki ama üzüldüm gerçekten..
ben senin umut dolu ve umut aşılayan halini geri istiyorum
bak kaç aydır gelmiyosun buraya, geldin baktın megin gibe mi? hayır değil..
ama umudum var,hep var..
damla geçem mesajlarından okuduğum kadarıyla etrafından duyduğun hamilelik haberlerine biraz üzülmüşsün
sıkma canını daha yolun başındasın yaşın genç denemelerinde çok olmamış daha ilk bir sene normal
bende geçen hafta eltimin ikinciye hamile olduğunu öğrendim çok üzüldüm artık bende anne olmayı haketmiyormuyum diye çok ağladım ama allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş iki gün sonra normal hayatıma yine döndüm
senin de yavruların olacak inş. üzme tatlı canını
cok istiyordum seni geri döndüğümde gebe haberini almayı tatlım aklım hep sendeydi valla
dedim ya toparlanırım yakında eski halime dönerim yine canım
pek nete girmiyordum kitaba sardım burada yokken gecede 1 kitap bitiriyordum birde moraller bozuktu tatil felan berbat geçti kuzenim felç geçirdi gözümün önünde ölümlerden döndü şimdi çok şükür
evet canım etkilendim o haberlerden Allah affetsin kıskandım yani benim niye yok ben niye o haberi veremiyorum diye üzüldüm ama geçti yeni başlangıç yapıyorum bu ay haklısın Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş Allah'ın izni ile bizde anne olacağız o duyguyu yaşayacağız
teşekkür ederim megim doğruladığın için
haklısın canım biz mucizeyiz ve bizimde mucizlerimiz olmalı
yani dosdoğru hemde..
adet en az 3 gün 5 gün geçmeden yapılmasa iyi..
ama gel de dayan be kuzucum..
bu merak var ya bu merakkk
yazını okuyunca
insanın başına ya meraktan
ya ya..ra.....tan diyesim geldi
her ay sil baştan başlamaya dayanıyorsunuzda
3 5 gün sabretmeyemi dayanamıyorsunuz
kızlar bir şey soracağım ya ben bu yumurtlama günü testleri hakkında bir şey bilmiyorum yani eczaneden alınıp kontrol edilebiliyor mu bunun hakkında bilginiz varsa benide aydınlatır mısınız?
birde benim adet tarihlerim değişti:26: 2-3 ay öncesine kadar 8 güne kadar sürüyordu şimdi 5 günde bitiyor ama aynı zamanda oluyor 23 günde bir
tşk ederim megimdamalacım,çok geçmiş olsun kuzum..
olacak..
yıl kaç be damla..
eskidenmiş o 'çocuk olmuyo' işi..
tıp ilerledi..
herşeyi denedik mi..
kızlar bir şey soracağım ya ben bu yumurtlama günü testleri hakkında bir şey bilmiyorum yani eczaneden alınıp kontrol edilebiliyor mu bunun hakkında bilginiz varsa benide aydınlatır mısınız?
birde benim adet tarihlerim değişti:26: 2-3 ay öncesine kadar 8 güne kadar sürüyordu şimdi 5 günde bitiyor ama aynı zamanda oluyor 23 günde bir
bak ovulasyon testleri konusunda mastır bile yaptım ben.
hatta onlara ovucan diyoruz..
GG sitesinden al canım..
sana link göndereyim özelden..
ben sana adetaylı,fotolu falan da anlatırım..
hah böyle pozitif düşün hayırlısı olsun
kuzenine allah şifa versin düzeldimi peki
damlacım
ovucanlar hakkında hiç bir bilgim yok hiç denemedim
meg bilir onları
adet sürenin kısalması hakkındada pek bişey diyemiycem
ama benim bildiğim 10 günden çok
3 günden az olan adet kanaması normal değil
budurumda senin kinde bir sıkıntı yoktur heralde
yok canım daha düzelmedi yani sol tarafı felçli 17 yaşında okula gidiyordu liseye yürümesi fena değil ama kolunu kullanamıyor dr 3 ay aha rapor vermiş fizik görecek her gün 1 ay ara vermişlerdi kurul toplanıp yeni karar almışlar insanın zoruna gidiyor elimde büyüdü desem yeridir ve beraber denizdeydik yat gezisine çıkmıştık aniden oldu denizden ben çıkardım o halde
iyi geceler kızlar uyku fena bastırdı
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?