Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Damlapal nekadar zamandır bebek istiyorsunuz eşin ve senin yaşlarınız nedir dr. rahim filmi için erken dedi demişsin ya o yüzden sordum

hoş geldin canım topiğe ben bu topiğin eskilerindenim bir süredir yoktum 8 ay oldu yani mart nisan gibi korunmayı bıraktık bende eşimde 26 yaşındayız korunmayı bırakalı 1 sene olmadığı için ve yaş etkeni ile dr erken dedi ama yarın belli olacak tekrar işte dr gidip görüşeceğiz :18:

canım birde ablam doğum yaptı maşallah 2 aylık dünya güzeli bir kızımız var adını başak su koydular ve abimin eşi hamile Allah bağışlasın 3. çocuktan sonra 4. de yolda yani

maşallah allah bağışlasın minikleri..

bende işte daha ovulasyon testleriyle oynuyorum her ay
arada gecikmelerim oluyo,ardından geliyo batasıca..
benimde hormon tahlillerim falan iyi..
ama bekliyoruz işte..

damla sana buraya gelmemeyi yasaklıyorum hıhhhhh
burda dertleşmek ne kadar iyi geliyo biliyosun..
burda olmanı istiyorum eskisi gibi

canım benim güzel yürekli dostum biliyorum iyi geliyor ama dedim ya ben çok mutsuzdum iyi görünsem de dışarıdan gizli gizli ağlıyorum artık eşim kızıyor zaten çok takıyorsun kafaya diye ama onuda takmıyorum artık aman duymasın çekilmez oldum yani ama geleceğim söz bırakmayacağım seni ve topiğimizi bitanem

aferim ağla
yahu neden bu kadar umutsuz ve karamsarsın anlamadım..
lütfen bi silkelenip eski umut dolu damla olabilir misinlütfen

Canım ümitsizliğe kapılma inşallah birşekilde olacak normal yolla olmazsada çaresi var daha bunun yumurta takibi var aşılaması var tüp bebeği var hepsini denemeden olumsuz düşünme

haklısın canım ama sanırım baskı altında hissediyorum kendimi eksik hissediyorum işe yaramaz bir kadın gibi yani ne bileyim bazen saçmalıyorum işte

Selam damla ortak yönlerimiz var, biz de marttan beri bebişimizi istiyoruz ve iş konusunda ben de senin gibi düzgün bir şeye denk gelemedim.Ama olsun en hayrılı zamanda en sağlıklı bebişi kucağımıza alacağız inşallah.Böyle bekleyince de sabretmeyi öğreniyoruz işte ona sayalım

Allah Allah diyorum gecenin bu vakti bu kız nerden ne alacak heralde dedim arabası var atlayıp nöbetçi ecz arayacak dedim.Ama bi koşu gideyim diyor.Heee baktım Kine Avusturalya da yaşıyormuşSaat farkı tabe

evet sydneyde yasıyorum burda saat 11.30 sabah

aferim ağla
yahu neden bu kadar umutsuz ve karamsarsın anlamadım..
lütfen bi silkelenip eski umut dolu damla olabilir misinlütfen

şu yarını da atlatayım da tatlım olurum inş eski umut dolu damla merak etme eşimin testide normal çıkar inş peşpeşe bebek haberleri sarstı beni sanırım ablam kuzenimde hamileymiş benden sonra evlenmişti yengem vs vs işte amannnnnn neyse ya düzelirim tatlım arada geliyorlar bana işte ya senin testlerde temiz çıkmış ne güzel işte olacak olacak canım benim ben hissediyorum her gün her dk dua ediyorum Allah'ım tüm bebek isteyenlere ve bana da nasip et hayırlı zamanda hayırlı bir evlat diye

slm canım valla ben işten felan vazgeçtim evimin kadını olacağım artık eşim dalga geçiyor artık benimle bu konuda kendisinin sayesinde çalışamıyorum da bebek konusunda da Allah hayırlısını versin artık bekliyoruz bakalım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan

allah isteyen herkese versin inşallahhh..
sağlıkla gelsinler inşallahhh...
olucak damlacım,olucakkkk inannn sadece

yok alamadım daha cesaretde edemıyorum aslında

Yaaa o kadar seni merak ettikNeyse canım şaka biyana nasıl rahatlayacaksan öyle yap tabi.Geç yaparsın çizgiyi daha koyu görürüz hemHayırlısı neyse o olsun canım.

Kızlar bana müsade ben yatayım.Herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…