Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

puffy canım benim sakın sıkıntı etme bak gelmiyor biliyorum demesi kolay ama bende kafama taka taka bak 2 ayı geçiyor hstlanmadım daha rahat ol

aslında regl belirtim yok. O olsa anlarım 1-2 güne geliceğini. Aslında histeroskopiden korktuğum için kesin hasta olamıyorum. Olursam Hastaneye gitcem diye hasta olamıyorum kesin. Rahatım aslında en azından bu ay hamiş olmadığıma çok eminim çünkü yumurtlama günlerim tam bayrama denk geldi ondada eşim spermiogram için cinsel perhizdeydi. 3 gün sonra tahlil verdi akşam sonucu almaya gittik, testi tekrarlayalım dediler yeniden 3 gün daha bkledi yani en az 6 gün ve tamda yumurtlama gnlerim boşa gitti. o yüzdende stres yapmıyorum. Kesin korkudan olmuyorm ben

off ki ne off kızlaar bi yardım edin ya... bugün 33.gün ve beta hcgyi aldım.. bir baktım 7244 diyooor. doktor bir saat sonra gelecek. eşimi aradım.. yüksek dedi. ya mol gebeliktir yada ikiz olabilir dedi. ama doktor baksın dedi. ne şimdi buuuuuuuuuuuu

ya arkadaşlar ben yazıyorum ama sizin yazdıklarınızı göremiyorum nasıl oluyor acaba cevaplarınızı bulamıyorum

cnm cok ilginç çok yüksek cıkmıs daha 33. gunde inşallah sağlıklı bi gebeliktir cnmcım hayırlı hbrlerle gelirsin inşallah

ya arkadaşlar ben yazıyorum ama sizin yazdıklarınızı göremiyorum nasıl oluyor acaba cevaplarınızı bulamıyorum

canım sayfa sayıları vardır üstte o sayılarla ilerleyip yada geri gelebilirsin. Eğer sayfa değişikliği yapmıyorsan arada bir sayfayı yenilemek için f5 yap. O zaman zaten sayfaya yeni eklenen bişeyler varsa görürsün. Ayrıca kime cevap vericeksen altındaki alıntı ile cevapla bölümünden o kişiye cevap verirsen kime cevap verdiğin daha net anlaşılır.

aslında geçen hafta baktım hürrem gibeyyimmm demiyor.. ya dedim eşime bak bi boşluk var. birinin doğurması lazım.. manyak der gibi baktı şimdii sesleniyoruuummmmn sülümaaaaaaannnnn yok ya eşimin adı ahmetti sülüman kim.. gibeeeeeeeeyiimmmmmmmmmm ahada bittin olm sen ikizler gelebilir. kel kafalı doktor öyle dediiiiiiiiiiiiiiii. şimdi çıldiriciiimm. kimseye sölemeyin emi sizden başka kimseecikler bilmesinnnnnnnnnnnnnnn

konuya cevap ver diyordum arada alıntı ilede yazıyorum ama gelenleri göremiyordum sağolasın tekrar bende aranıza yeni katılanlardanım

merhabaaa

nagihan canım tebrik ederim hamilesinn ikizler yoldadır inşallah:
emir_bebek:

canım inşallah her şey istediğin gibi olur maşallah o nasıl hcg öyle :)Rabbim hayırlısını versin eğer ikiz istiyorsan da versin Rabbim

ben konya cevap ver den yazıyordum aradada alıntı ele cavaplıyordum ama cevapları göremiyordum tekrar sağolasın canım bende aranıza yeni katılanlardanım

hayırlısı olsun canım benim
sağlıklı olsunda isterse 2 aten olsun
AYYY ben ne isterim ikizzzzz ahh ahhh
ailede var ama bana denk gelir mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…