puffy canım benim sakın sıkıntı etme bak gelmiyor biliyorum demesi kolay ama bende kafama taka taka bak 2 ayı geçiyor hstlanmadım daha rahat ol
off ki ne off kızlaar bi yardım edin ya... bugün 33.gün ve beta hcgyi aldım.. bir baktım 7244 diyooor. doktor bir saat sonra gelecek. eşimi aradım.. yüksek dedi. ya mol gebeliktir yada ikiz olabilir dedi. ama doktor baksın dedi. ne şimdi buuuuuuuuuuuu
ya arkadaşlar ben yazıyorum ama sizin yazdıklarınızı göremiyorum nasıl oluyor acaba cevaplarınızı bulamıyorum
tşk ederim canım benim sağolasın
off ki ne off kızlaar bi yardım edin ya... bugün 33.gün ve beta hcgyi aldım.. bir baktım 7244 diyooor. doktor bir saat sonra gelecek. eşimi aradım.. yüksek dedi. ya mol gebeliktir yada ikiz olabilir dedi. ama doktor baksın dedi. ne şimdi buuuuuuuuuuuu
merhabaaa
nagihan canım tebrik ederim hamilesinn ikizler yoldadır inşallah:emir_bebek:
canım ikizleremi hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?