a aaaaa bize noluyo hilaaaallll
senin bata kalmış 2
portakal filan içemiyorum ki ben midemi mahvediyo gastridi tetkliyo bi de bu halime o eklenirse mahvolurum heraldedido geçmiş olsun canım ya
limonata,portakal greyfurt suyu..
ıhlamur..
tamol gebelerde zararsız ateş düşürücü-ağrı kesici..
bende anlamadım cnm yaaa,adete bu kadar az kaldı ama gögüslerim fln acırdı acımıyor ne bilimmm 26 gibi bekliyorum bakalım,eşimde hafta sonu seminere gitcekmiş ist.te tek başıma ne yapcammmmsize geleyimm mi meg
canım bol bol portakal mandalina ye ıhlamur kaynat içine limon ve karanfil at birde misler gibi bir tarhana çorbası al sana vitamin ziyafeti bence bunlardan iyisi yok bebek çok küçük olduğu için bence tüm ilaçlardan uzak durkızlar selam
giremedim kaç gündür
dün akşam grip oldum çok fenayım şu an
zararsız ilaç bileniniz var mı
tatlım bata 2 mi kaldı yarın sabah ve ertesi sabah yataktan kalkmadan ateş ölç istersen ben bu ay gebe olmadığımı böyle anladım boşuna test yapmadım ama umarım sen bu ay gebe olduğunu anlarsın müjdeye 2 kaldı diyorum senin içinbende anlamadım cnm yaaa,adete bu kadar az kaldı ama gögüslerim fln acırdı acımıyor ne bilimmm 26 gibi bekliyorum bakalım,eşimde hafta sonu seminere gitcekmiş ist.te tek başıma ne yapcammmmsize geleyimm mi meg
senin ovucanlarda da bu şekilde üstüste koyu 2. çizgi mi vardı hilalcim???
tamam çift çizgi çıkınca hemen çatlamıyor ama bu ovucanların çalışmasına göre normalde tek gün kopkoyu 2. çizgi oluyor ve sonra da birden silikleşiyor..
LH yani çatlama hormonuna göre kızarıyo bu ovucanlar..
offffffff bilemiyorum hayırlısı..
inşallah tutar da bu kadar yumurtlamaya kist mist olmaz ya :18:
hilal elbet gelecek o bebeler,sakın umutsuzluğa kapılma emi canım benim
gel annem gel senkaynatırız ne güzel
canım benı aksam yazarkene net gıttı cok guzeller ovucanlar bende 3gun aynı bole gordum ben ılac içmedımkı klomen ıcerkende sadece bı ay benım ıkı yumurtam oldu hep tek olıusuyodu anlamadım ben ılk yapıyorum ya hep ole oluyo sandım ama sen bı kere oluyo dıyosun nıye ole oldukı ben 4.gun yapmadım fazla ovucanım yok dıye yapsam cıkarmıydı bılmıyorum ama 6. yaptım sılık cıktı bıter senınkıde benım artık calısmama gerek yok heralde ya gec dollenme olayını anlamıs değilim gercıde gec dollenme oldugu zaman yumoş catlamıyo gec catlıyo ozaman mı oluyo kıdevam etcek halım kalmadı yaaaaaaaa
gelirim bebeğim bi gün buluşup inşallah göbek tokuştururuzkızlar ben kalktığımdan beri bi şey yemedim gidip bişeyler yiyeyim öptüm sizi
canım bol bol portakal mandalina ye ıhlamur kaynat içine limon ve karanfil at birde misler gibi bir tarhana çorbası al sana vitamin ziyafeti bence bunlardan iyisi yok bebek çok küçük olduğu için bence tüm ilaçlardan uzak dur
tatlım bata 2 mi kaldı yarın sabah ve ertesi sabah yataktan kalkmadan ateş ölç istersen ben bu ay gebe olmadığımı böyle anladım boşuna test yapmadım ama umarım sen bu ay gebe olduğunu anlarsın müjdeye 2 kaldı diyorum senin için
merhaba güzel anne ve anne adayları
megggg yardım
evet hilale sana bana olmuş bu durum bak..hayırdır inşallahhh...
merak ediyorum sonu ne olucak bu ayın bakalım..
kırmızının hiçbir tonunu görmek istemiyorummmm
ya evet bende gormek ıstemıyorummmm gelmesın ıstemıyorum öööö kaka kırmızıinş peşpeşe bebişler gelır tatlım yaaa
ama benım kasık agrım basladı cok erken daha anlamadım her an adet olucam sankı bu ay bişiler oldu ama hayırlısı rahım fılmı cekıldım ya acaba ondan mı dıyorum bu agrılar bılmıyom bılmıyom
Ben geldim belim koptu bi paspas yapicam ama paspasim kirilmis almaya gitcez misafirim var ne yapsam ki ,mama bi patates salatasi yapim kabak alsam mucver yapsam diyom aman uzun isler ya mahallemizdeki bulantisiz gebe ve halam gelcek yazik gelin iki gundur hasta numarasi yapiyomus cunku cok rahat geciyo hamisligi yazik ya kucukte 19 yasinda hadi baanna kolay gele
Ben geldim belim koptu bi paspas yapicam ama paspasim kirilmis almaya gitcez misafirim var ne yapsam ki ,mama bi patates salatasi yapim kabak alsam mucver yapsam diyom aman uzun isler ya mahallemizdeki bulantisiz gebe ve halam gelcek yazik gelin iki gundur hasta numarasi yapiyomus cunku cok rahat geciyo hamisligi yazik ya kucukte 19 yasinda hadi baanna kolay gele
aaa noldu ilda?
kafam çok karışık bak sana son 3 adetimi yazıyım
ben nezaman yumurtladım sence ?
diğer aylarıda yazıyımda fikrin olsa ya da
29 haziran
28 temmuz
24 ağustos
22 eylül
22 ekim
8 kasım
nedir benim durumum((
yoluzuncum,hayırlısı haklarımızda..
ilda browni tarifi süper dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?