Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a aaaaa bize noluyo hilaaaallll

senin bata kalmış 2

bende anlamadım cnm yaaa,adete bu kadar az kaldı ama gögüslerim fln acırdı acımıyor ne bilimmm 26 gibi bekliyorum bakalım,eşimde hafta sonu seminere gitcekmiş ist.te tek başıma ne yapcammmmsize geleyimm mi meg

dido geçmiş olsun canım ya
limonata,portakal greyfurt suyu..
ıhlamur..
tamol gebelerde zararsız ateş düşürücü-ağrı kesici..
portakal filan içemiyorum ki ben midemi mahvediyo gastridi tetkliyo bi de bu halime o eklenirse mahvolurum heralde
tamol u anneme aldırayım getirsinler ben çıkamıcam sanırım

bende anlamadım cnm yaaa,adete bu kadar az kaldı ama gögüslerim fln acırdı acımıyor ne bilimmm 26 gibi bekliyorum bakalım,eşimde hafta sonu seminere gitcekmiş ist.te tek başıma ne yapcammmmsize geleyimm mi meg

gel annem gel sen kaynatırız ne güzel

kızlar selam
giremedim kaç gündür
dün akşam grip oldum çok fenayım şu an
zararsız ilaç bileniniz var mı
canım bol bol portakal mandalina ye ıhlamur kaynat içine limon ve karanfil at birde misler gibi bir tarhana çorbası al sana vitamin ziyafeti bence bunlardan iyisi yok bebek çok küçük olduğu için bence tüm ilaçlardan uzak dur
tatlım bata 2 mi kaldı yarın sabah ve ertesi sabah yataktan kalkmadan ateş ölç istersen ben bu ay gebe olmadığımı böyle anladım boşuna test yapmadım ama umarım sen bu ay gebe olduğunu anlarsın müjdeye 2 kaldı diyorum senin için

canım benı aksam yazarkene net gıttı cok guzeller ovucanlar bende 3gun aynı bole gordum ben ılac içmedımkı klomen ıcerkende sadece bı ay benım ıkı yumurtam oldu hep tek olıusuyodu anlamadım ben ılk yapıyorum ya hep ole oluyo sandım ama sen bı kere oluyo dıyosun nıye ole oldukı ben 4.gun yapmadım fazla ovucanım yok dıye yapsam cıkarmıydı bılmıyorum ama 6. yaptım sılık cıktı bıter senınkıde benım artık calısmama gerek yok heralde ya gec dollenme olayını anlamıs değilim gercıde gec dollenme oldugu zaman yumoş catlamıyo gec catlıyo ozaman mı oluyo kıdevam etcek halım kalmadı yaaaaaaaa

evet hilale sana bana olmuş bu durum bak..hayırdır inşallahhh...
merak ediyorum sonu ne olucak bu ayın bakalım..
kırmızının hiçbir tonunu görmek istemiyorummmm

gelirim bebeğim bi gün buluşup inşallah göbek tokuştururuz kızlar ben kalktığımdan beri bi şey yemedim gidip bişeyler yiyeyim öptüm sizi

evet..

afiyet olsun canım..

cnm aslında 3 gün var 25 son bat aama 1-2gün fark edebiliyor sonuçta bu hafta çıkacak inşallah buraya gelip bende müjde verebilirim

Ben geldim belim koptu bi paspas yapicam ama paspasim kirilmis almaya gitcez misafirim var ne yapsam ki ,mama bi patates salatasi yapim kabak alsam mucver yapsam diyom aman uzun isler ya mahallemizdeki bulantisiz gebe ve halam gelcek yazik gelin iki gundur hasta numarasi yapiyomus cunku cok rahat geciyo hamisligi yazik ya kucukte 19 yasinda hadi baanna kolay gele

bende biraz çıkıyorum batlarım canlarım,görüşürüz

browni yap :)
taktım kafaya ben buralar
kolay gelsin kuzu

mücverleri tek tek kızartma uğraşma gamzecim,borcama dök harcı,ver fırına..
aynı oluyo lezzeti hem daha sağlıklı hem daha pratik..
kolay gelsin..

yoluzuncum,hayırlısı haklarımızda..
ilda browni tarifi süper dimi..

kafam çok karışık bak sana son 3 adetimi yazıyım
ben nezaman yumurtladım sence ?

diğer aylarıda yazıyımda fikrin olsa ya da
29 haziran
28 temmuz
24 ağustos
22 eylül
22 ekim
8 kasım

nedir benim durumum ((

kızlar oflu nerde yaaa haber yok heralde merak ettım ınş geliyodur bebiş

24 gün çıkıyo siklusun.
1 aralık bat..
12 kasımla 17 kasım arası yumurtlama..

böyle diyo nette

yoluzuncum,hayırlısı haklarımızda..
ilda browni tarifi süper dimi..

ben fırında güveçte sütlaç hastasıyım
birsürü yiyebnilirim ve çok yaparımda
ama brownide süperrrr evimizin baş köşesinde yerini aldı hele regl günlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…