ilda zannımca rezilliğimizi çaktırmamızın alemi yok
hoşbulduk canımm...
az biraz arttı.
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
.yoksa gibemiyimmmmm....bugün de canım çorba çekti yok yok kesin hamileyiiimmmmmmm
hoşbulduk canımm...
az biraz arttı.
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
.yoksa gibemiyimmmmm....bugün de canım çorba çekti yok yok kesin hamileyiiimmmmmmm
belirtilere takılma bende hala hiçbirisi yok sadece idrara çok çıkıyorum o kadar
bende bende idrara çok çıkıyorum kesin gebemiyim ki acaba
ay inanamıyorrrumm çok teşekkürler cevap için
5 saatlik gibeyim demek yaşasınnnn
hemen erken hamilelik belirtileri bölümüne gidip müjdeyi vereyim
hoşbulduk canımmm evet az biraz bakayım dedim di sonra vazgeçtim ne çok kaynamışsınız ben yokkkennnnn..kaçta çıkıyosun canımmm..
kaynaşıyoruz artık alışıyorum bende :))) saat 17:45 te çıkıyorum ben evden dün akşam bakayım biraz dedim ama yemek falan derken zaman geçiyor yorgunluk yine biraz okudum eşim hayırdır diyor neye bakıyorsun anlattım gülüyor hadi hayırlısı bakalım dedi
=) sevgili meg im ben eşimle bir bütün gibiyim onun karnı acıkır bnmde karnım acıkır onun uykusu gelir bnmde gelir ve eşim hep der sana gelen bana gelsin diye şimdi eşimin karnı agrıyo kasıklarındada agrı var mideside bulanıyor acaba hamile olabilirmiyim aydınlatıcı cevabını bekliyorum
brownim ömürsün valla hunili deliler :))) sen bi de bizim iş yerinde ki gerçek hunuli delileri gör ne gülersin :)))
dadi hayırlı uğurlu olsun hayırlı bebeişlere vesile olsun inşallah sen kullanıp hamiş kalırsan eşimle anlaşma yaptık bana da izin vericek
bende bende idrara çok çıkıyorum kesin gebemiyim ki acaba
hadi inşallah hayatımmşimdi bana sorsan gebelikte en büyük belirti nedir diyee
1- çişe gitmek
2- adet geçmesi derim
inşallah iyi çıkar canım sonuçlar
canım eşinin örneği vermemesinden korkuyorsan git ama bence senin gitmene gerek yokki hem sen gidince eşin stres yapar belki tek daha rahat eder ama sen bilirsin tabi
benim eşim 1 sene boyunca gitmedi ben çok ısrar etmiştim gitmesi için sonra artık kaçaçak yeri yok bir gün benden habersiz gitmiştabi sonuçlar kötü çıkınca çok kötü olmuştu kendini suçlu gibi
hissetmişti.
Napalım güzelim bizde istemezdik böyle olmayı.
Bizde diğer insanlar gibiydik bir zamanlar,tepkilerimizde normaldi.
Zaman aşımına uğrayan sıyırdı hunuyı taktı:86:
İş yerindeklere selaam olsun
canım eşim 1 ay önce gıdeyım dedı kendı bende bekleyelım dedım
3 gun önce ben zırlarken sende bısey yok bıde ben gıdeyım dedı
bende psıkolojın bozulursa sperm örnegı vercen nasıl vercen dedım
amann ne psıkolojısıymıs bısey olmaz dedı
gıderım dedı
yanı 2 dır kendı dıyor
yok benım gıtmektekı amacım gezmek
amasya cok kucukde normaldede alısverıse samsuna gıderız
spermler verıp gezer tozarız
zaten bu haftasonu gıtmeeyı dusunuyorduk
umarım ıyı cıkar ya
cok uzulcez yoksa kötu cıkarsada aşılama yaptırırız dımı
allam teste meste gerek yooookkkkk siz gibessiiinnnnnnn
aysssuuunnnnn
ben durumu iyice abarttım az önceeee
ayy hadi inşşş cnm belki sen benden once hamiş kalrsn belli mi olurrrinşş yaa bi şey vesile olsun da kür preseed hayıt tohumu hamişş kalalım daa
boş veeeeerr akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize deli olalım dünya bizim kahrımızı çeksin ..... dimi ama :)))))
alllllllaaammm sana şükürler olsun körün istediği bi göz sen verdin iki göz =) çok saol megimmmm hemen gidim hastane cıkışı hastane girişi bişiler alımm =)
aaaaaaa buarada ablam 8. ayında ve bebeğine kız demişlerdi geçen hafta doktor erkek dedi hayat mucizelerle dolu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?