Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilda zannımca rezilliğimizi çaktırmamızın alemi yok

=) sevgili meg im ben eşimle bir bütün gibiyim onun karnı acıkır bnmde karnım acıkır onun uykusu gelir bnmde gelir ve eşim hep der sana gelen bana gelsin diye şimdi eşimin karnı agrıyo kasıklarındada agrı var mideside bulanıyor acaba hamile olabilirmiyim aydınlatıcı cevabını bekliyorum

ay inanamıyorrrumm çok teşekkürler cevap için
5 saatlik gibeyim demek yaşasınnnn

hemen erken hamilelik belirtileri bölümüne gidip müjdeyi vereyim

Rica ederim canım 25. saati tamamladığında da istersen gel yardımcı oluruz

Allahımmmmmmmm sana geliyorum 5 saatlik diyor yaaaa:86::86:

allam teste meste gerek yooookkkkk siz gibessiiinnnnnnn

brownim ömürsün valla hunili deliler :))) sen bi de bizim iş yerinde ki gerçek hunuli delileri gör ne gülersin :)))

Napalım güzelim bizde istemezdik böyle olmayı.

Bizde diğer insanlar gibiydik bir zamanlar,tepkilerimizde normaldi.

Zaman aşımına uğrayan sıyırdı hunuyı taktı:86:

İş yerindeklere selaam olsun

dadi hayırlı uğurlu olsun hayırlı bebeişlere vesile olsun inşallah sen kullanıp hamiş kalırsan eşimle anlaşma yaptık bana da izin vericek

ayy hadi inşşş cnm belki sen benden once hamiş kalrsn belli mi olurrr inşş yaa bi şey vesile olsun da kür preseed hayıt tohumu hamişş kalalım daa

canım eşim 1 ay önce gıdeyım dedı kendı bende bekleyelım dedım
3 gun önce ben zırlarken sende bısey yok bıde ben gıdeyım dedı
bende psıkolojın bozulursa sperm örnegı vercen nasıl vercen dedım
amann ne psıkolojısıymıs bısey olmaz dedı
gıderım dedı
yanı 2 dır kendı dıyor
yok benım gıtmektekı amacım gezmek
amasya cok kucukde normaldede alısverıse samsuna gıderız
spermler verıp gezer tozarız
zaten bu haftasonu gıtmeeyı dusunuyorduk
umarım ıyı cıkar ya
cok uzulcez yoksa kötu cıkarsada aşılama yaptırırız dımı

Napalım güzelim bizde istemezdik böyle olmayı.

Bizde diğer insanlar gibiydik bir zamanlar,tepkilerimizde normaldi.

Zaman aşımına uğrayan sıyırdı hunuyı taktı:86:

İş yerindeklere selaam olsun

boş veeeeerr akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize deli olalım dünya bizim kahrımızı çeksin ..... dimi ama :)))))

inşş ii çıkar cnm düşük çıksa ble ilk etpata kürler cnm sonra aşılama ve tüp once dogal yollarrr

allam teste meste gerek yooookkkkk siz gibessiiinnnnnnn

alllllllaaammm sana şükürler olsun körün istediği bi göz sen verdin iki göz =) çok saol megimmmm hemen gidim hastane cıkışı hastane girişi bişiler alımm =)

aaaaaaa buarada ablam 8. ayında ve bebeğine kız demişlerdi geçen hafta doktor erkek dedi hayat mucizelerle dolu =)

aysssuuunnnnn
ben durumu iyice abarttım az önceeee

yoksa sende mi meggggg biz gibemiyizzz.bugün ateşimde çıkıp canımda çay,çorba isteyince tamam dedimm gibeyiiimmm.yaşalaaşınnnnnn.

hunicanlık dönemini çok sevdim çokkkkkkkkkkkkk...

ayy hadi inşşş cnm belki sen benden once hamiş kalrsn belli mi olurrr inşş yaa bi şey vesile olsun da kür preseed hayıt tohumu hamişş kalalım daa

şöyle uzun bir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
diyeyim

boş veeeeerr akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize deli olalım dünya bizim kahrımızı çeksin ..... dimi ama :)))))

Delilikte biryere kadarallah sonumuzu hayır etsin.

Korkuyorum toplayıp bizi kapatacaklar biryere diye.

Orda da sayıklarız artık topluca,

-biz gebeyiz ,biz gebeyiz

-belirtiler başladı

-herüf merüf yok ama olsun tuttu bu ay falan diye:86::86:

pişee deel canım

ablanı kutlarım,hayırlı olsun inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…