Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm benm geldi kırmızlar ve preseedi siparş verdm ble o yuzden hiç uzlmuorm cnm daha denicklermm çok uzulmekk yoookkk...

duygum geçmişi okuyamadım demek geldi kırmızılar sağlık olsun yolumuza devam..
preseedi aldın demek hayırlı olsun canımmm.
bebeğin gelsin tez zamanda inşallahhhhhhhh..
bende alacağım sen biraz kullanda bakalım..
aynı zamanda keçi,incir devammmmmm...

gelmezse de bitmediya kürlerrrrrrrrrrrrr keçiboynuzu incirlerrrrrrrrrrrrr

o kadar emin olma belli olmaz
bence bekleyin
son ilişki gününüze göre 3-5 gün içinde gidersiniz işte tahlile eğer gelirse bat
ama tabi siz bilirsiniz yine de

Allah muhabbetinizi artirsin gorende topluca hamile kaldiniz sanar ne guzel artik su belirti bu belitri diye konusulmuyo gulmek kafa dagitiyo hepinize tesk .ederimmm

hohohohoyttttt evet görende hepimiz hamileyiz sanacak

işin kötüsü bizde bazen öyle sanıyoruz:86::86:

gülmek güzel ya,napalım bir burda gülüyoruz.

şimdi kızlar bugün adetimin 3. günü yarın ya da cuma biter ondan sonra o ovucan testi midir nedir işte ondan alacağım ama ne zaman yapmalıyım bilmiyorum napacammmm :S

hohohohoyttttt evet görende hepimiz hamileyiz sanacak

işin kötüsü bizde bazen öyle sanıyoruz:86::86:

gülmek güzel ya,napalım bir burda gülüyoruz.

bazen mi öyle sanıyoruz

bin zati 5 saatlik gibeyim..

inşallah gerek kalmaz canım aşılamaya falan kendiliğinden gelicek bebeğin sen yeterki biraz rahat olmaya çalış

şimdi kızlar bugün adetimin 3. günü yarın ya da cuma biter ondan sonra o ovucan testi midir nedir işte ondan alacağım ama ne zaman yapmalıyım bilmiyorum napacammmm :S

adetinin 8. günü başla yapmaya canım..

ferdacım bende dün sabah idrarıyla yapmıştım ovucanı bugün yapamadım çişimi tutamıyorum çok sık geliyor.
benim karnım acıktı siz kaynatın ben yemeği ısıtıp geleyim akşam daha kursa gitcemm oooooooohooooo

Gülüyorlardır evet...

Bazen eşlerimizi burda asıyoruz kesiyoruz onudaokuyup korkuyorlardır

ayyyy ben eşime kıyamam yaaa canım o benim canım ne desem yapıyor garibim hatta ilk 3-4 aylık evliyiz ben iş yerinde ağlamıştım da millet bana gülmüştü bu adam ne desem yapıyor hiç küsmüyor kırılmıyor diye 9:

Açık verme suus suuussss kıssss

25 saatlik gebe olunca gel yardımcı oluruz demiştim unutma he:86:

evet allama bin şükür dün yumurtladım,bugün çatladım,sabah halvetiylen de gibe kaldım..

Arkadaslar onu sana anlatır nasıl yapacağını canım.

Eczaneden alacaksan ovucan istiyorum deme ha:86:

o kadar emin olma belli olmaz
bence bekleyin
son ilişki gününüze göre 3-5 gün içinde gidersiniz işte tahlile eğer gelirse bat
ama tabi siz bilirsiniz yine de

evet eşimle konusayımda
ama ateş tablom berbat dımı
annemde gectıgımız ay 36.9 lardaydı noldu gebemı kaldın dıye dalga gecıyor benle ya
yanııı

aynenn oyle tatlımm sağlık olsun gerçektenn kürler elbet ii etklıo aysuncummm ama tabii bi anda degl bi kaç ay içinde kürlerin faydasını görcz kırk gündür kür yapıorz biz o yuzden bi de preseed de var bnm umudum bundn sonraki aylar için daha fazla ve bu ovulasyon donemi stres yapmamaya çalşcm rahat bırakcm kendimi ben bu ovulasyon donemi acaip de stres yaptım zırl zırl agladım sonuc neoldu ? hiç anlamı yokmş kendmizi yıpratmann onu çok ii anladm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…