Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aaaaa ne güzel bi bilgi :) bulaşıklar benim böyle lekeli lekeli çıkıyor ama yaa beyaz lekeler anlamadım ne yaptıysam içime sinmiyor hiç bide arap sabunu deneyeyim bakalım :)

üzme tatlı canını herr şey ii olacak
ama benim geçen ay değerim 3.6 çıkmıştı şimdi iyice şüpelenmeyebaşladım bebek düşürmüş olabilir miyim ki?

evet canım tablet almıyorum artık arap sabunu kokuyorum
elimde yıkarsamda eğer beyaz sabun :)

aaaaa ne güzel bi bilgi :) bulaşıklar benim böyle lekeli lekeli çıkıyor ama yaa beyaz lekeler anlamadım ne yaptıysam içime sinmiyor hiç bide arap sabunu deneyeyim bakalım :)

eğer sularınız çok kireçliyse olur canım
bide arada tuz koymalısın maalesef makinaya

Ben isterim.Doğal şeyler kullanmayı severim çünkü.Sağol paylaşımlar için.

slm kızlar herkeze hayırlı cumalar duamı ettım geldım actım bırıncı sayfayı ısım ısım hepımıze ıns rabbım kabul eder..ıldacım n-bende cekıyorum ya evvel ısmını 1000 defa rabbım kabul etsın ıns 7 gun orucu banada soledıler yalnız eslerde 3 gun tutmalıymıs kadın yedı erkek 3 ve ıftarda 21 defa ya musavvır ısmını suya cekıp onunla ıftar edılmesı ve o gunler ıcınde bırlıkte olunması dıyo bende yapmak ıstıyorum ama benım bata 6 gun kalıyo obur aya yapıcam ıns rabbım kabul etsın dualarımızı ona sığındık baskada gıdıcek kapımız yok olucak ınş bıgun bızımde hepımızınde inş...

vallahi canım senin bilgiler benim çok işime yarıyor şu domestos yerine geçenin adı neydi burda aktar yok henüz alamadım.en kısa zamanda almak istiyorum netten de araştırmıştım çok iyiymiş o dezenfekte için kullanıluyor falan diyo.birde şu çamaşır makinası deterjanı için birşey olsa çok iyi olur ya benim bir ayda 6-7 kiloluk tozlar varya bitiyor.sözde birde konsantraymiş yarım çay bardağı diyor ben dolu dolu koyuyorum

Ben isterim.Doğal şeyler kullanmayı severim çünkü.Sağol paylaşımlar için.

Evet, işin özünü anlatan çeviri aşağıda. Yalnız bunu yaparken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar var, nasıl kullanacağınız , kullanım alanları ..vs.'yi de yazmadan olmaz, eksik kalır. Bir kere kullanım alanı o kadar geniş ki şaşırıp kalmamak elde değil. Onları da yazıcam bir sonraki mesajda...

Garbage Enzym (Çöp Enzim) Nasıl Yapılır

Gerekli maddeler.
1. Kahve rengi şeker. Herhangi işlem görmemiş şeker veya kahve rengi şeker işinizi görecektir ama asla beyaz şeker kullanmayın.
2. Mutfak artığı. Mutfak artığından kastı sebze ve meyveler. Artan yemeklerinizdeki sebzeleri de kullanabilirsiniz ama kullanmadan önce sebzeleri suya sokup üstlerindeki sosların gitmesini sağlamalısınız. Et ve et ürünleri asla kullanmayın.
( Bence en iyisi meyve kabukları kullanmak. Yapanların çoğu meyve kabuğu kullandığını yazmış yorumlarda ve güzel kokması için limon ve portakal kabuğu atıyorlarmış. )
3. Su
4. Plastik şişe

ben bunu denemedim daha ama deneyen arkadaşlarım var üşendim mi ne
Nasıl Yapılacağı:
1 ölçü şeker,
3 ölçü meyve kabuğu
10 ölçü su

Örnek oran: 300 gr. Şeker + 900gr meyve kabuğu + 3 litre su , karıştırılarak 5 litrelik pet şişeye konur ve kapağı kapatılır,şişenin üstüne tarih yazılır ve 3 ay bekletilir. Oda sıcaklığında serin ve kuru biryerde bekletilir. İlk ay, günde bir kere kapağı açılır ve oluşan gazların dışarı çıkması sağlanır.Gazlar çıktıktan sonra kapağını kapatmayı unutmayın.

2. ve 3. aylarda sadece gaz oluştuğunda kapağını açın ve gazın çıkmasını sağlayın sonra tekrar kapağı kapatmayı unutmayın. Fermantasyon süresince bazen üstte beyaz bir tabaka oluşabilir, normaldir. Eğer solucan veya kurt gibi birşey görürseniz panik olmayın, 1 avuç kahve rengi şeker katın ve karıştırıp kapağı kapatın. 1 gecede yok olduklarını göreceksiniz.
3 ay dolunca organik deterjanınızı süzgeçten geçirin, meyve kabuklarını toprağa gömebilir veya çöpe atabilirsiniz. Deterjanınızı su ile karıştırıp kullanın.

dua edin kızlar yaaa çok heycanlıyım
ve çok korkuyorum...
tadını çıkarmak için çok erken gibi geldi bana...
sevinemiyorum bile.

dualarımız seninle...iyi o zaman saat 3ten sonra çıkar sende tadını cnm..bak göreceksin Allahın izniyle yükselecek değerin..

Canını sıkma oflum herşeyin çaresi vardır.Ama sonuçları alınca boşuna stres yapmışım diyeceksin.Şimdiden üzme kendini dur.
Canım bir şey soracam sen sağlık ocağında yaptırdın değil mi?Adet gecikmesini vs sordular mı sana?

tuzunuda koyuyorum canım makine temizleyicide kullandım ne yaptıysam öyle çıkıyor 1 sendir burdayım ama 1 kaç aydır böle olmaya başladı

hayırlı cumalar cnm bnm..Allah dualarımızı kabul etsin..hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz bize inşallahhhh

evet canım bende yapıyorum bugün ilk cumamdı
suyada okunacak onlar ve iftar edilecek
ama eşimin tutması gerektiğini bilmiyordum
ama sorduğumda tutarım demişti :)zaten spermde sorun olduğu için bence bunları onunda yapması lazım düz mantık olarak :))
peki benim başladığım gün mü o da başlıcak ve 3 gün sürecek onun ki devamında ben 4 gün daha tutucam di mi?
yani beraber başlamamız şart mı *

onun adı boraks canım :)
bulursun biyerlerden kesin
aktarlar yeni yeni getiriyo istediğinde de getirirlerr
çamaşır makinası için evet zor ama ben beyaz sabun alıyorum kokusuz (katkısız )olacak yani.kokulular katkı maddeli oluyomuş
rendeliyorum bi güzel boş zamanlarımda onu koyuyorum beyazları sakız gibi yapıyo ve suyunu alırkende yarım limon sık
yok bööle bi beyaz valla :)

Bu ne ya süperrrr

bana sormadılar canım...

İnşallah dedğin gibi olur...
gerçekten çok stresliyimm....

Çok sağol canım inşallah Allah kabul eder.

dua edin kızlar yaaa çok heycanlıyım
ve çok korkuyorum...
tadını çıkarmak için çok erken gibi geldi bana...
sevinemiyorum bile.

Dualarımız seninle ama sen de korkmayı bırak artık.Kaç gün önce bakmışsın artmıştır hcg.Bebişlerimiz için herşeyi yapacağız Allah çare verdiği sürece sorun yok ilaçla tedaviyle bitireceğiz bu işi.

canımmm kaçıncı gün bugün.. 24,08 iyi bir değer..

kızlar ağlama nöbetlerinden anca çıkabildimçok kötü hissediyorum kendimi

anladımmm canım.. ama kendini koyverrmeee. isyan çıkmasın dilinden. sabretmek lazım. vardır bir bildiği yaradanın.. topla kendini. bak sonra hormonal değerlerin altüst olur birde onlarla uğraşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…