Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet cnm aynen öyle
hele birde sosisleri var bunlarin carsida her köse basinda
igrenc ya neyse aman zaten kücücük migdemiz var onu da bulandirmayalim

ayyy bayılırım kedilere
daha doğrusu hayvanlara
benimde var 2 tane :)

datlum yarım saat öncesine kadar çok tatlı yakışıklı bir kedim vardı ama bugün onu eşim işe götürdü.
En son dişi bir kediyle kaçmışlar hala haber yok kendilerinden, eşim ve çevre civardaki çocuklar pisi kelimesini bilmeyen kedimi arıyolar hala.:26:

Bende sabah 7'den akşam 8'e kadar yalnızım tüm gün evde.

Bazen öyle canım skılıyor ki oturup ağlıyorum.

Bebişim olsaydı sımdı dıyorum onla ilgilenirdim.

Yalnızlığımı paylasırdım dıyorum.

Off dıyorumda dıyorum yanı...

insallah tez zamanda bulunur cnm

adet oldun bennn
yeni batım 27 aralık efenim

ay canım olsun beee
bi daha ki aya inşallah ..
ama sana tavsiyem lütfen 3. günü başlama ilaca.
bittikten sonraki gün başla olur mu?

selam kızlar??

azönce geldim eve..agnucaston (hayıt hapı) ilacını aldım bugün başlıyorum nasibse..

birsumcum hayırı olsun yeni hapın..
her ay yeni bişey buluyoruz ne faaliz yaaa

aaa üzüldüm şimdi
işe niye götürdü onu anlamadım :)

bende aynıyım canım korkma yalnız değilsin

insallah tez zamanda bulunur cnm

aslında bulunsun isterim ama o kedinin idrarındaki bi virüs kadınların mımırtalıklarına yapışarak bebeğin tutunmasını engeller ve çevremde yaşayan arkadaşlarımda var. Bebek istiyorum o kadar uğraşıyorum kapıya atmaya kıyamam ben onu. En azından kaybolduğu yer yol ortası değil sakin sessiz sırf park bağ bahçe bi yer. Bir sürü kedi var. Orda yaşar. Eşimin dükkanda orda yine orda durur. Bulunmasını pek istemiyorum yani. Bide ne kadar temiz olursa olsun illa ev pisleniyo

insallah cnm tez zamanda olucak
gönlünü ferah tut
yilmak yok rabbim bilir zamanini
hele gelsin bir acisini cikartirsin sende insallah
hep böyle alisverise cikinca gözum cocuk reyonlarina gidiyo
eskiden bu kadar farketmezdim simdi hep onu düsünuyorum ya
ah bir olsa bebisim neler alicam diyorum ona

anladim cnm o zaman vardir bunda da bir hikmet degil mi kaybolmasinda yani
hayirlisi olsun insallah
en azindan dedigin gibi icin rahat eder

aaa üzüldüm şimdi
işe niye götürdü onu anlamadım :)

çiftleşmeye götürüyo ama inşallah bulunmaz bugün. Bende bu bahaneyle artık evimi yeniden bebek düzenine çeviririm. Çok seviyorum kıyamıyorum hiç ona koynumda yatırıyorum ama gerçekten sağlık için çok zararlı. Yawruma eşim dükkandda bakar aslında. Ben çok üstüne düşüyorum. Aman üşürmü aman acıkırmı. Keşke hiç almasaydım ilk baştan, bebeğimi atıyomuşum gibi hissediyorum

canim benim kiyamam bayagi alismis olmalisin ona

canim benim kiyamam bayagi alismis olmalisin ona

Martta doğdu, annesi doğururken öldü. Bir yavruyu biz aldık. Birinide sahiplendirdik. Enjektördeki sütle besliyodum onu. Alıştım ama sağlığada zararı var. Her dakika evde bişeyleri dağıtıyo kırıyo. Bilmiyorum çok üzüldüm ama aslında evde bakmamam lazımdı. Şimdi bulamamışlar. Belki yarın gelir geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…