selamlar herkese..
dünkü ishal vakamdan sonra bu sabah hastaneye gittik ve minik fasülyemin pitpitlarini duyduk..herkese nasip olsun insallah cok güzel bi duygu..
bi sise serumu da yedim ohh mis ewimdeyim simdi dinlenme vakti..
CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MERCİMEĞİNİN PIT PITLARINI DUYDUN DEMEK ANNESİ ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH....selamlar herkese..
dünkü ishal vakamdan sonra bu sabah hastaneye gittik ve minik fasülyemin pitpitlarini duyduk..herkese nasip olsun insallah cok güzel bi duygu..
selam arkadaşlar benim adet 19 ama olmadım testte yapmadım yoktur diye geçen ay klomen kullanmıştım yunurtalıklarda büyüme yoktu bu sebebten test yapmadım inşl bidahaki ay nasip olur
hayırlı uğurlu olsun gözün aydın
ishal için ne dedi ilaç falan verdi mi?
CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MERCİMEĞİNİN PIT PITLARINI DUYDUN DEMEK ANNESİ ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH....
amiiiiiiiiiiiiin tesekkür ederim canim rabbim sana da yasatsin insallah..
sen ne durumdasin meraklar icindeyim ve heyecanliyim..kirmizilar ne durumda?
sagol canimcim yaaa ne güzel bi duyguymus minicik ama kalbi pitpit:)
yedign biseydendir bebekle alakali görunmuo bi serum takalim rahatla azcik dedi, gecmezse de antibiyotige baslariz dedi..o nasil olacaksa artik bilmiyorum, hic ilac icme taraftari degilim ama bakalim hayirlisi..pitpitlari duydum ya gerisi hikaye bana su an:)))))
CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MERCİMEĞİNİN PIT PITLARINI DUYDUN DEMEK ANNESİ ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH....
amiiiiiiiiiiiiin tesekkür ederim canim rabbim sana da yasatsin insallah..
sen ne durumdasin meraklar icindeyim ve heyecanliyim..kirmizilar ne durumda?
BUBACIM YOK HALA GELMEDİ BENİM KIRMIZILARR .Gözlerim şişti ağlamaktan bugün pek moralim yok nedenide yok iştee
evet tatlım gelişimini izlemek çok keyifli
sonraı gittiklerilerinde kafa gelişecek iyice
kollar bacaklar
baya seçilir olacak artık
sesini dinletti mi yoksa ultrasondan gördün mü sen de?
ben de perşembe sorucam doktora artık bakalım ne dicek
benimki geçmedi hala
günde 3-4 kez gidiyorum en fazla ama geçmesi lazımdı sanki şimdiye kadar
selamlar herkese..
yeni hamis haberleri gelsin artik yawastan canlansin topik:)
nüfus patlamasi yasansin..cocuklarimizda büyüyünce kendi aralarinda forum acarlar insallah:)))))
yeni hamis haberleri gelsin artik yawastan canlansin topik:)
nüfus patlamasi yasansin..cocuklarimizda büyüyünce kendi aralarinda forum acarlar insallah:)))))
BUBACIM YOK HALA GELMEDİ BENİM KIRMIZILARR .Gözlerim şişti ağlamaktan bugün pek moralim yok nedenide yok iştee
canimcim nedeeeen?
test yaptirdin mi baktirdin mi kan idrar vs..ay yoksa gebelikten mi nedensiz agliyorsun hadi insallah sebebi o olsun yeterki...kirmizilar bu kadar gecikirmiydi normalde?
yok tatlım nerdeeee...
ilaç kullanmaya başladımdaa
merakla sabirla beklemek cook güzel..
sesini dinlemedik burdaki makineler ne durumda bilmiyorum zaten ultrasona kendi doktoruna degil ultrason doktoruna gidiyorsun:S
bi dahaki muayenemde turkiyede olacagim insallah, o zaman istedigimiz herseye bakabilecegiz duyarizda belki pitpitlari...
ya bagirsak hareketleri degisir deniliyor ama cogu kabiz oluo ben de anlamadim , serumu aldim ama yine de sanki eskiye dönmedi gibi..sen de bi baktir bakalim neymis acep, bakalim turkiyedekiler ne diyecek
canım hayırlısı ama bir test yapsan belki sonradan gelişmiştir yumurtaların
hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydınnn...ne kadar güzelll minicik kalbinin sesini duydun demek bebeğinin..
Allahım bu güzel duyguyu bizede yaşatır inşallah..tüm topiğimizeeee...
burdakiler de kalp atışını dinletmiyor
ben de ultrasonda görmüştüm yanıp sönen ışık gibi işte değişik bişey
soralım bakalım ne diyecek
ilaç verirse de antibiyotik kullanır mıyım bilmiyorum ki
idrar yolu enfeksiyonu için verdi toz ilaç kullandım ama gebelik kategorisi b idi
bakalım enfeksiyon geçmiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?