hee bak bu da olabilir.datlım.
yada yumurtalıklarımda çikolatam varmış.sınırsız süre dk içmem gerekiyo mu desem
valla ameliyat falan ne gerekiyosa oluruz megimm
ya kızlar ben hamile kalmanın bu kadar zor olacağını bilmediğim için herkese artık düşünüyoruz demiştim..
e artık aradanda 6 ay geçince herkes sormaya başladı tekrar.
daha zamanımız var 1 yıla kadar normalmiş falan diyorum yakınlarıma ama bu yalanın suyu çıkmaya başladı ne desem ki acep yaaa...
valla çokta umursamıyomuş gibi etrafımdaki sorulara cevap veriyorum..ama tıkancam artık galiba..
keşke bende düşünmüyoruz daha deyiverseymişim..E...............k kafam...
hee bak bu da olabilir.datlım.
yada yumurtalıklarımda çikolatam varmış.sınırsız süre dk içmem gerekiyo mu desem
valla ameliyat falan ne gerekiyosa oluruz megimm
hepinizin bebisi gelicekkkk vakti ve zamani var
Kızlar akşama yemekte ne var?
bende aynı durumdayım canım:18: geçen yeğenimin doğum günü vardı orda biri herkesin içinde sordu noldu daha yapmıyomusunuz diye sinir oldum kalakaldım yalanda söyleyemedim yapıyoruz işte dedim utana sıkıla, tuhaf geliyo bana yaa koca koca kadınlar ne diye sorarki. biz 4 aydır deniyoruz ama yaklaşık 2.5 yıllık evliyiz şimdi diyorumki acaba herkes 2.5 yıldır olmadığını flnmı düşünür? ki öylede olabilirdi insanlar ne rahat sorabiliyor sinir oluyorum hepsine
aynı hatayı bende yaptım canım hatta işten bile çıktım bebek düşünmeye başlayınca tüp bebek yaptıktan sonra tekrar girdim işe şimdi soranlara hiç çekinmeden diyorum vallahi benim istememle olmuyo allah ne zaman verirse o zaman olcak diye ama çok pişmanım söylediğime
vallaha kuzum inanki bende onu düşünüyorum işin gerçeği bu gün yemek yapma isteğim hiç yok eriniyorum sende ne var bakalım:18:
bende aynı durumdayım canım:18: geçen yeğenimin doğum günü vardı orda biri herkesin içinde sordu noldu daha yapmıyomusunuz diye sinir oldum kalakaldım yalanda söyleyemedim yapıyoruz işte dedim utana sıkıla, tuhaf geliyo bana yaa koca koca kadınlar ne diye sorarki. biz 4 aydır deniyoruz ama yaklaşık 2.5 yıllık evliyiz şimdi diyorumki acaba herkes 2.5 yıldır olmadığını flnmı düşünür? ki öylede olabilirdi insanlar ne rahat sorabiliyor sinir oluyorum hepsine
hemde nasıl canım..al benden de o kadar canım çevredeki insanlar hep soruyor nasıl stres oluyor dimi insana çok iyi anlıyorum inan ki
evet yazalım bencede ama,spoiler kullanalım da gebelerimiz isterlerse okusunlar
spoiler sözünü kırmızıyla yazıyoruz,yemekleri beyazla yazıyoruz...
o beyaz bölümü tarıyoruz ve çıkıyo ortaya yimeklerimisss
nasul???
mesela;
spoiler
benim akşam yemekte,kıymalı biber dolması ve zeytinyağlı taze fasülyem var..
evet yazalım bencede ama,spoiler kullanalım da gebelerimiz isterlerse okusunlar
spoiler sözünü kırmızıyla yazıyoruz,yemekleri beyazla yazıyoruz...
o beyaz bölümü tarıyoruz ve çıkıyo ortaya yimeklerimisss
nasul???
mesela;
spoiler
benim akşam yemekte,kıymalı biber dolması ve zeytinyağlı taze fasülyem var..
bizde hamsi olacak akşama inşallah
epeydir canım istiyordu da yapamayız diye almamıştım
kayınvalideme yaptırıcam bugün
valla ıspanak var ama ben sevmiyorum kendime yumurtalı yapmak için ayırmaya da üşeniyorum hepsini hep yemek yapıyorum. Bugün balık yapayım kendime dedim de birde yarın için bezelye yapcam onu hazırla koy ocağa derken baya vakit geçer bir de balık kızartmak felan. Bakalım karar vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?