Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hee bak bu da olabilir.datlım.

yada yumurtalıklarımda çikolatam varmış.sınırsız süre dk içmem gerekiyo mu desem

valla ameliyat falan ne gerekiyosa oluruz megimm

heee törpületiveririz pinokyocan burunlarımızı o kadar

hee bak bu da olabilir.datlım.

yada yumurtalıklarımda çikolatam varmış.sınırsız süre dk içmem gerekiyo mu desem

valla ameliyat falan ne gerekiyosa oluruz megimm

aynı hatayı bende yaptım canım hatta işten bile çıktım bebek düşünmeye başlayınca tüp bebek yaptıktan sonra tekrar girdim işe şimdi soranlara hiç çekinmeden diyorum vallahi benim istememle olmuyo allah ne zaman verirse o zaman olcak diye ama çok pişmanım söylediğime

Kızlar nabersiniz. Bugün hocalar var burada öğrenci sokmuyoruz sınav kağıtlarını okuyorlar, değerlendiriyorlar ama başım şişti valla ya sabahtan beri ve açım çok sabah tost yemiştim acıkmamıştım öğle yemeği yemedim. Şimdi de açım. Akşam bendee balık yapmak istiyorum ama yarına kalması için yemekte yapmam lazım ıspanak var evde sevmiyorum. Bu arada kızlar alakasız olacak ama yılbaşına bir ay kaldı neler yapıcaz yaa.. Ben çalışıyorum ya nazıl hazırlık yapıcam bilmiyorum çok kalabalık sofra kurmaya bayılırım ama iki kişi de yenmiyor ki işte..

O densizler uc haftalik evliyken bana soruyolardi varmi bisiylerrrr hele bana iki ay kan kusturan kaynanam etrafimda pervane oldu hamile kalinca cocuk dusuncede azima etti yine sen katilsin dedi yuzume simdi hamileyimmmm soylemedim bile zaten karsiyakada ohhhhh canima degsin yuzunude gormuyom cinnendim yine

bizde hamsi olacak akşama inşallah
epeydir canım istiyordu da yapamayız diye almamıştım
kayınvalideme yaptırıcam bugün

ayni hatayi yapan biride benim 4 ay once demistim istiyorum diye ama benim istememle olmuyomus onu gordum agzimin payini aldim ve susuyorm artik kismet diyip geciyorm

Kızlar akşama yemekte ne var?

evet yazalım bencede ama,spoiler kullanalım da gebelerimiz isterlerse okusunlar
spoiler sözünü kırmızıyla yazıyoruz,yemekleri beyazla yazıyoruz...
o beyaz bölümü tarıyoruz ve çıkıyo ortaya yimeklerimisss
nasul???

mesela;

spoiler

benim akşam yemekte,kıymalı biber dolması ve zeytinyağlı taze fasülyem var..

Kızlar akşama yemekte ne var?

valla ıspanak var ama ben sevmiyorum kendime yumurtalı yapmak için ayırmaya da üşeniyorum hepsini hep yemek yapıyorum. Bugün balık yapayım kendime dedim de birde yarın için bezelye yapcam onu hazırla koy ocağa derken baya vakit geçer bir de balık kızartmak felan. Bakalım karar vericem.

vallaha kuzum inanki bende onu düşünüyorum işin gerçeği bu gün yemek yapma isteğim hiç yok eriniyorum sende ne var bakalım:18:

Bende henüz kararsızım ama sankı karışık kızartma yapsam iyi olur gibi bilemedim.

bende bendeee sinir oluyorum...
insanlar kendi hayatlarını bırakmış bizimkini yaşamaya öyle bi meraklılarki anlatamam.
nerdeyse bizler için bebek yapacaklar..
heryer dedikodu heleki küçük yerler..
bi de ben akraba eş dosttan uzağım eşimin ailesindende..azda olsa o tarafın lafından kurtuldum ama okulumdaki öğretmen arkadaşlarım falan ay geçmiyo ki soruyolar..sanki ayda 2 kez hamile kalınabiliyo Allahım..

al benden de o kadar canım çevredeki insanlar hep soruyor nasıl stres oluyor dimi insana çok iyi anlıyorum inan ki
hemde nasıl canım..
bu sorular beni yaralamıyo gibi düşünüyordum hani daha erken diye düşündüğüm için ama zaman geçtikçe hassalaşıyorum
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..

teşekkür ederim megcim. olmuştur umarım. 18.gün yumurtladım sanırım oda pazar günüydü. pazar sabat 11de bide pazar gecesi yani 16 saat sonra tekrar halvet oldu sonrada grip oldum bugünde işe gitmedim hastayım diye hiç halvetlik halimde yok yetmişmidir sizce? bu ay çok hevesliyim yaa olmazsa fena yıkılcam yanii:18: bide artık hayıt içmeyi fln bırakabilirim dimi?

tamam mı batlarımm??????

gördüm gördüüüüümmm
kızım böyle daha çok merak ettiriyon beni
menün süper valla
ben de yarına bende ilkinkinden yaptırım bari
afiyet şeker olsuunnn

bizde hamsi olacak akşama inşallah
epeydir canım istiyordu da yapamayız diye almamıştım
kayınvalideme yaptırıcam bugün

ohhh ne güzel valla yaa bana da yapan olsa sa yesemm canım da istiyordu ya zaten bu akşam niyetlendim ama bakalım aslında ayıklatıyorum ben hemen yarın için bezelyemi koysam da kızartsam iyi olur eşim pek balık yemiyor o evde ki ıspanağı yesin. Hem yeşilliğimde var. Üşenmezsen yapıcam ama şimdi açım ve bisküvi atıştırmam lazım..

Canım sen çalısıyorsun işin zor valla allah yardımcın olsun.

Çalıstıgım dönemlerden biliyorum sıyıracak hale gelıyor ınsan.

Ertesı günün yemeginide yapıyorsun sanırım birgün önceden.

Balık istiyordun dün yanlıs hatırlamıyorsam,onu yapacagına sevındım :)

Ayır valla kendıne ıspanaktan üşenme,vakıt dar olunca tabii normal aslında ama.

İnsan canı ceken seylerıde yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…