Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim doğum yaza gelecek ve doğum iznim yanacak ya
okuldan bi arkadaş diyo ki
niye ayarlamadın kızım nisanda doğursaydın ya diyor
he dedim diyince oldu sanki
sonra güldü o da
sanırım o ne zaman isterse olmuş
böyleleri de var tabi

ya kızlar ben hamile kalmanın bu kadar zor olacağını bilmediğim için herkese artık düşünüyoruz demiştim..

e artık aradanda 6 ay geçince herkes sormaya başladı tekrar.

daha zamanımız var 1 yıla kadar normalmiş falan diyorum yakınlarıma ama bu yalanın suyu çıkmaya başladı ne desem ki acep yaaa...

valla çokta umursamıyomuş gibi etrafımdaki sorulara cevap veriyorum..ama tıkancam artık galiba..

keşke bende düşünmüyoruz daha deyiverseymişim..E...............k kafam...

bi ara çok istedikti ama sonradan caydık..
6 ay sonra düşünüyoruz de aysuncum

beraber burun estetiği yaptırırız sonra..

Son düzenleme:
Pufffy'm sen hala test yapmadın mı bat 21 kasım

canım datlum benim. Sütlü çikolatam :) ayın 16sında acıcıck bir pembe neyin kanama oldu ya galiba o adetti. Testte bişey çıkmamıştı. Ben nedense bu ay çoooooook umutluyum. 4 yıldır hiç böyle umutlanmamıştım. Ben bu topiğin bana uğurlu geliceğine inanıyorum. Çok kısa zamanda belki tedaviye bile pek gerek kalamadan hamiş olucakmışım gibi geliyor.

pufimmm
kana gitsen???

Yirim seni yirim inşallah olacak evet bende inanıyorum.

Erken olduguna karar verdik de hazir degiliz de

bende aynı durumdayım canım:18: geçen yeğenimin doğum günü vardı orda biri herkesin içinde sordu noldu daha yapmıyomusunuz diye sinir oldum kalakaldım yalanda söyleyemedim yapıyoruz işte dedim utana sıkıla, tuhaf geliyo bana yaa koca koca kadınlar ne diye sorarki. biz 4 aydır deniyoruz ama yaklaşık 2.5 yıllık evliyiz şimdi diyorumki acaba herkes 2.5 yıldır olmadığını flnmı düşünür? ki öylede olabilirdi insanlar ne rahat sorabiliyor sinir oluyorum hepsine

bi ara çok istedikti ama sonradan caydık..
6 ay sonra düşünüyoruz de aysuncum

beraber burun estetiği yaptırırız sonra..

hee bak bu da olabilir.datlım.

yada yumurtalıklarımda çikolatam varmış.sınırsız süre dk içmem gerekiyo mu desem

valla ameliyat falan ne gerekiyosa oluruz megimm

al benden de o kadar canım çevredeki insanlar hep soruyor nasıl stres oluyor dimi insana çok iyi anlıyorum inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…