canım hayırlı olsun kalp atışları duyulmuş ne güzelteyzeleriii biz geldiiikkk,nasılsıınızzz??
maşşalah bisuru gebemiz olmus,hayırlı olsun hamişlere,isteyenlerede allah biran once hayırlısını nasip etsin...
bayadır giremeyince sayfa bile degişmiş yani...
bizim biraz dusuk riskimiz var ilaç kullanıyoruz ama iyiyiz kalp atısımızı duyduk inşallah allahın izniyle geriside gelicek
seni bekliyodum bendeBiz geldikkkk eve yeni girdikkkk ikili testimiz oldu kan sonuclari haftaya kaldi ama ultrason cok iyi 1.4 mm cikti ense kalinligi yuzunu dondu babasina bakti sonrada kicini dondu e...oglu e...k bana kicini gosterdi diyip durdu gelene kadar
inşallahh yaaaa gelsin bebeiş yeterki
hakikaten iyi birseymis
trde olanlar icin iyi bir sans
sperm hareketligini artiyormus
sperm sayisini artiyormus
simdi okudumda googledan
extra birde adamlari motor gibi yapiyormus
canlar ben cikiyorum az uzanayim görüsürüz
kızlar en güvenılır gebelık testi hangisi ben bebe time almıştım pek güvenilir degilmiş sanırım
canım hayırlı olsun kalp atışları duyulmuş ne güzel
seni bekliyodum bende
gözün aydın
malum ben de yarın gidiyorum
anlat bakalım ultrason nasıl,çok mu büyüttüler bebişi, herşeyi net görünüyor mu
bir de benim bebek genelde uyuyor ensesini nasıl ölçüyor öyle
ne kadar sürdü
ben boyle seylerde genelde anne ne hissediyorsa onun ciktigini gordum gamem.. ay su telasli gunleri bir geride biraksam bende.. cinsiyetlerini de gorsek.. sonra kucagimiza alsa.. sonra emzirirken yorulduklarinda alinlarinda cikan terlerini silsek..
Selam kızlar ben aranıza yeni katılmadım ama ilk kez yazıyorum. 2 aylık evliyim hiç kotunmadık. Adetime 4 gün var. Sizin de bahsettiğiniz bütün belirtiler vardı. Biraz evvel evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu. Tek çizgiyi görür görmez de karnım ağrımaya başladı
evet canım geldi benim kırmızılar..tek gün ümitlenmeme izin vermedi yahu günü gününe geldi..aysunum senınkıler erken gelmıs bende 3 aralık yazdırmıstım ama benımde yarn ates dusuk kesın gelıyolar 36.5da takıldı benımde yarına damlar heralde cunku aynı gun gormustuk cıft cızgıyıbelım cok agrıyo tutuldu resmen ama bu bebişten degıl cok yoruldum ondan kesın gelsınler napıyım cok yoruldum artık umudum falan kalmadı bıraz once annem aradı bı arkadasım vardı benden 1.5sene sonra evlendı yanı daha temmuzda yada hazıran hatırlamıyorum ve 4aylık hamıleymıs kızı olcakmıs uff bu ne hızz allah bagıslasın ama artık kımseyle gorusmek ıstemıyorum her gıttım ortamda bı hamıle bana hadı sende dıyolar kahroluyorum sankı ben ıstemıyorum okadar yoruldumkı göz yaslarım sesız sessız içime akıyo rabbbım sen bızıde sevındır dıye yalvarıyorum her anımda uufff cok daraldım ben bıraz gelırım belkı gene ıykı sız varsınız kımseye anlatamıyorum bunları
benimde bugünde ama geldi..iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün 1 aralık =) bat günümdü ama gelen giden yok gebelik testi aldım biraz önce bi arkadaş nova diye yazmış ondan almışım ama yapmaya cesaretim yok ne adet nede gebelik belirtisi yok dün gece yatarken rabbim kabul etsin benim gibi bebek isteyen herkes için dua ettim ve yattım rüyamda fal baktırıyordum falcı erkek oluyo ama yüzünü göremiyorum falıma bakıyo sadece merak etme seninde bebeğin olucak diyo baska bişey demiyo ve uyandım hayırdır inşallah diyorum hayırlısı artık
evet canım geldi benim kırmızılar..tek gün ümitlenmeme izin vermedi yahu günü gününe geldi..
ne yapalım canım kısmet..olmayınca olmuyo zamanı var demek...
inşallah senin kırmızılar gelmez..inşallah ateşin yükselir..
hayıt alacağım yarın sen bu ay bişey kullanıyomuydun..
benimde bugünde ama geldi..
inşallah adetin gelmez canım ..bebeğin gelsin inşallah..
canım testi erken yapmışsın adet olmazsan bi kaç gün bekleyip tekrar yap testi buarada seni tebrik ediyorum korunmadıgın için ben 1 yıl 2 aydır evliyim ilk 3 ay korunduk sonrada korunmadık ama bi türlü olmuyor böyle olacagını bilseydim o üç ayı hiç edermiydim
evet canım geldi benim kırmızılar..tek gün ümitlenmeme izin vermedi yahu günü gününe geldi..
ne yapalım canım kısmet..olmayınca olmuyo zamanı var demek...
inşallah senin kırmızılar gelmez..inşallah ateşin yükselir..
hayıt alacağım yarın sen bu ay bişey kullanıyomuydun..
benimde bugünde ama geldi..
inşallah adetin gelmez canım ..bebeğin gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?