Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim.. klinik 9 da aciliyordu.. doktorum hastaneden belli gunlerde gidiyor oraya sansima bugun ordaymis.. saat daha 10 bucuk.. ikide randevu verdiler bana.. bi gidim de ogreneyim ne neymis ya.. bana cok dua edin he mi Rabbimin emaneti ve hersey onun elinde.. veren de o alan da.. ama bebisimi bana hayirla, saglikla nasip ederse o melek emanet basimin ustune.. hayirlisi bakalim kizlar..

iyiyim cnm benım tahmın ettım zaten geçmişe daldıgını bıtmıyo onlar anacım oku oku

bitirirsiniz inşallah kısa zamanda yerleşiverirsiniz evceğizinize vede hayırlı ugurlu gelır sizede bide peşine bebiş haberi alırız senden ben ıyıyım cok sukur burda lak lak yapıyorum yemegım felen dunden olunca rahatım yanı batı bekliyorum 4 gözle az kalduuu

Biz geldikkkk eve yeni girdikkkk ikili testimiz oldu kan sonuclari haftaya kaldi ama ultrason cok iyi 1.4 mm cikti ense kalinligi yuzunu dondu babasina bakti sonrada kicini dondu e...oglu e...k bana kicini gosterdi diyip durdu gelene kadar

dualarımız senınle cnm inşallah mutlu mutlu gelır iyi hbrler verirsin bize

anladım cnm evet stres kötü etkiliyo bebeği yolundadır yolundadır allahın ıznıyle sağsalim kucagına alırsın bebişini inşallahh

minzuhar cnm hayirlisiyla insallah kucagina alirsin
bugunleride atlatirsin cnm insallah

kızlar teşekkür ederim,darısı size insallah,rabbim bu duyguları sizede yasatsın biran once ,dua edicem size

insallah cnm hayirli haberlerle gelirsin
dualarimiz seninle cnm
hicbirsey olmuycak cnm insallah rabbimin izniyle
gönlünü ferah tut

Biz geldikkkk eve yeni girdikkkk ikili testimiz oldu kan sonuclari haftaya kaldi ama ultrason cok iyi 1.4 mm cikti ense kalinligi yuzunu dondu babasina bakti sonrada kicini dondu e...oglu e...k bana kicini gosterdi diyip durdu gelene kadar

hoşgeldin gamze maşallah ikinizedee bizde o gunlerı goruruz inşallahhh

insallah cnm benim
iyi yapmissin cnm bende bir yerleseyim islerim bitsin
kendime bir hafta izin vericem hicbirsey yapmiycam durabilirsem tabi
evet cnm cok az kaldi ayy heyecan basti beni gi
insallah mutlu haberi verirsin cnm benim

hosgeldin cnm
iyi cikmasina sevindim cnm
kan sonuclari da insallah iyi cikar
erkek oldugu simdi kesinlesti mi cnm?
yoksa esin mi öyle tahmin ediyor

canım stres yapma artık dur bakalım günler gecsin büyücek inşallah bebişin

ay ne güzel yaa bence o size bakın ben burdayım demiş endamını göstermiş :90:

kızlar hemen gelecektim ama dışarı çıkınca kafayı yedim resmen çarşı pazar
hamsi aldım şimdi ayıkladım
yapıştırıp mısır ununda pişiricem canımı çektirdiniz kaçgündür

bide yanına folyoyo tahin helvasını böldüm üzerine havuç rendesi ve tarçın
onuda diğeri pişerken teflonda yapıcam tatlı olarak
bide kocanın keçiboynuzunu pişiriyorum
hamaratmıyım ne

kargoya gittim jeli aldım
ordan eczaneye girdim hayıt ilacını aldım
başka yerden pekmezi mi aldım
sonra büyük bi aktara girdim abi şu çakşır otu nedir var mı sende dedim
onun herşeyi var bende ama sen hele bi gel dedi içeri aldı beni sanırım alnımda yazıyodu bebeğimin olmadığı
çakşır kökü macunu verdi bana .en iisi bu abla dedi
ama bana 1 ay sonra uğra bebeği müjdele dedi

bende aldım

insallah cnm benim
iyi yapmissin cnm bende bir yerleseyim islerim bitsin
kendime bir hafta izin vericem hicbirsey yapmiycam durabilirsem tabi
evet cnm cok az kaldi ayy heyecan basti beni gi
insallah mutlu haberi verirsin cnm benim

amiiiin inşallah cnmcım heyecan bi basıyo bi geçiyo kaptırmak istemiyorum cunku
olumlu ya da olumsuz ikisinede hazırım herşeyin hayırlısı olmazsa öteki aya
evet ıyı bı dınlenmeyı haketmıs olucaksın kolaymı öyle ev taşımak bi başına

dualarımız senınle cnm inşallah mutlu mutlu gelır iyi hbrler verirsin bize

insallah cnm hayirli haberlerle gelirsin
dualarimiz seninle cnm
hicbirsey olmuycak cnm insallah rabbimin izniyle
gönlünü ferah tut

saolun kizlar ya annemle konustum iste az once.. dusunun oyle bir durumdaydimki telefon hattim aylik suresi doldugu icin calismiyor, elin amerikasinda kimseyi aramayamiyorum, esim sehir disinda is icin , cok fena lmustum yani.. simdi tel acilinca annemi aradim sormak icin.. o bisey olmaz dedi ona da ayni olmus cunku .. bende doktora gitmistim hicbisey olmadi dedi.. siyah bile gelebilir dedi.. korkma bisey olmaz, dinlen dedi,, doktora da git icin rahat etsin dedi.. bende o yuzden gidicem insaallahh.. s

sizde bana boyle destek oldugunuz ya Allah razi olsun.. Gurbette endiseli bir gebe olarak diyorumki Rabbim hayirlisiyla en kiza zamanda gobuslerinizi de ellerinizi de saglikli, hayirli, veletlerle doldursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…