azraa yazdıydım gene görmedın sanırım napıyosun dedimm temizlikmi yaptın bugun gelmedinde dedimm
CANIM inş. hayırlısıyla doguracaksın kanaman mı var benimde sancılarım oluyo arada doktor düşük riskin var demedi ama progestan yazdı benim düşük riskim var diye düşünüyorum[/QUOT
muhtemelen daha iyi tutunsun bebişlerimiz diye vermişlerdir,ultrasonda kasılmaları gordu,kasılmalarda bebegin rahimden atılmasına neden olabilir o yuzden onlem aldı doktorum,bi problemim yok ama şimdilik iyiyim...bitek bulantılarla basım dertte yemek yiyesim yok,nekadar yemek yemiyorum okadar mutluyum...
senin nasıl gidiyo kadercim herşey yolundadır insallah aynı zamanlarda dogurucaz senle insallah,cok heyecanlı
hosbulduk melegim
evet cnm devam ettim heryerim tutuldu ama
halada bitmedi bir atlatsaydim
bu arada gecmise daldim ama hepsini okuyamadim
emme palukcuymussunuz hee
aysuncum cnm kirmizilarin geldi demek
gelemez olsunlar ins
ama sakinligine sevindim cnm ins bu ay olur
puffy kedin ortaya cikmis hadi gözün aydin
sen nasilsin asemb cnm?
kizlar destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim.. klinik 9 da aciliyordu.. doktorum hastaneden belli gunlerde gidiyor oraya sansima bugun ordaymis.. saat daha 10 bucuk.. ikide randevu verdiler bana.. bi gidim de ogreneyim ne neymis ya.. bana cok dua edin he miRabbimin emaneti ve hersey onun elinde.. veren de o alan da.. ama bebisimi bana hayirla, saglikla nasip ederse o melek emanet basimin ustune.. hayirlisi bakalim kizlar..
anladım cnm evet stres kötü etkiliyo bebeği yolundadır yolundadır allahın ıznıyle sağsalim kucagına alırsın bebişini inşallahh
minzuhar cnm hayirlisiyla insallah kucagina alirsin
bugunleride atlatirsin cnm insallah
kızlar teşekkür ederim,darısı size insallah,rabbim bu duyguları sizede yasatsın biran once ,dua edicem size
kizlar destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim.. klinik 9 da aciliyordu.. doktorum hastaneden belli gunlerde gidiyor oraya sansima bugun ordaymis.. saat daha 10 bucuk.. ikide randevu verdiler bana.. bi gidim de ogreneyim ne neymis ya.. bana cok dua edin he miRabbimin emaneti ve hersey onun elinde.. veren de o alan da.. ama bebisimi bana hayirla, saglikla nasip ederse o melek emanet basimin ustune.. hayirlisi bakalim kizlar..
Biz geldikkkk eve yeni girdikkkk ikili testimiz oldu kan sonuclari haftaya kaldi ama ultrason cok iyi 1.4 mm cikti ense kalinligi yuzunu dondu babasina bakti sonrada kicini dondu e...oglu e...k bana kicini gosterdi diyip durdu gelene kadar
iyiyim cnm benım tahmın ettım zaten geçmişe daldıgını bıtmıyo onlar anacım oku oku
bitirirsiniz inşallah kısa zamanda yerleşiverirsiniz evceğizinize vede hayırlı ugurlu gelır sizede bide peşine bebiş haberi alırız sendenben ıyıyım cok sukur burda lak lak yapıyorum yemegım felen dunden olunca rahatım yanı batı bekliyorum 4 gözle az kalduuu
CANIM inş. hayırlısıyla doguracaksın kanaman mı var benimde sancılarım oluyo arada doktor düşük riskin var demedi ama progestan yazdı benim düşük riskim var diye düşünüyorum[/QUOT
muhtemelen daha iyi tutunsun bebişlerimiz diye vermişlerdir,ultrasonda kasılmaları gordu,kasılmalarda bebegin rahimden atılmasına neden olabilir o yuzden onlem aldı doktorum,bi problemim yok ama şimdilik iyiyim...bitek bulantılarla basım dertte yemek yiyesim yok,nekadar yemek yemiyorum okadar mutluyum...
senin nasıl gidiyo kadercim herşey yolundadır insallah aynı zamanlarda dogurucaz senle insallah,cok heyecanlı
bendede bulantı hafif var yiyeceklerigörmek istemiyorum ama iştahsızım hafif uyku hali onun dışında iyiyim kasılmaları ultrasonda mı gördü çook ilginç görünüyomuymuş öyle sana da mı progestan verdi
kızlar teşekkür ederim,darısı size insallah,rabbim bu duyguları sizede yasatsın biran once ,dua edicem size
Biz geldikkkk eve yeni girdikkkk ikili testimiz oldu kan sonuclari haftaya kaldi ama ultrason cok iyi 1.4 mm cikti ense kalinligi yuzunu dondu babasina bakti sonrada kicini dondu e...oglu e...k bana kicini gosterdi diyip durdu gelene kadar
hoşgeldin gamze maşallah ikinizedeebizde o gunlerı goruruz inşallahhh
insallah cnm benim
iyi yapmissin cnm bende bir yerleseyim islerim bitsin
kendime bir hafta izin vericem hicbirsey yapmiycam durabilirsem tabi
evet cnm cok az kaldi ayy heyecan basti beni gi
insallah mutlu haberi verirsin cnm benim
dualarımız senınle cnm inşallah mutlu mutlu gelır iyi hbrler verirsin bize
insallah cnm hayirli haberlerle gelirsin
dualarimiz seninle cnm
hicbirsey olmuycak cnm insallah rabbimin izniyle
gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?