Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meg link ekliyecek yeni tablo için ben topik açtım fakat o topik kilitlenecek yorum yazılmasın diye ama linki ilk sayfa ilk mesajda olacak meg halledecek

aman zor bişeyler olmasın ben hiç onlamıyorum buradaki işlerden linke tıklayınca açılacakmı hem kitli liste neye yarayacak hem bu listeler ne işe yarıyor anlamıyorum ben ilk sayfadaki listeyi hiç kontrol etmiyorum bana ne yazıldı haberim bile yok

bak canım bu topiği açan meg arkadaşımız yaa konu açanın ilk mesajı düzenleme yapma hakkı var tablo oluşturdum ben yardımcı olmayı sevdiğim için özelden yolluyordum tabloyu meg de ekliyordu ilk mesaja ama sayımız çoğalınca özel mesajla bile yollayamaz oldum böyle çözüm bulduk yani o kilitli topikte tablonun güncel halni göreceiz biz muhabbete burdan devam edeceğiz

meg link ekliyecek yeni tablo için ben topik açtım fakat o topik kilitlenecek yorum yazılmasın diye ama linki ilk sayfa ilk mesajda olacak meg halledecek

ilk mesaja bak bebikim

yağmurluğa da yazdım özelden.

ellerine sağlık arkadaşımmm

sifaacım ellerine sağlım benim yaşım 26 geçen ayki adetim 28 ama bu ayk,n,1 yazdırdım ne olur ne olmaz diye :)))

kızlar bi bakayım dedim öptüm sizleri birkaç gün giremeyebilirim ama bir haber olursa yazarım :)

rica ederim tatlım beğenmenize sevindim :87: ekledim canım yeni bilgilerini tamam canım görüşmek üzere

şebooo
gittin mi bile?

neyse boş ver ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın devam ederiz muhabbetimize HOŞCAKALIN

görüşürüz canım papatyacım

27
16 haziran
16 haziran (böyle yazcam bu sefer,erkenden test yapmıyim diyerekten)

:92::92::92:disiz meg,meggil :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…