eklerim tabi canım inşallah Rabbim çok bekletmezyalnız bat vermedin ( beklediğin adet tarihi ) :26:
Sizinlemi uğraşıcam beyaww desene:))sil sil
aman döne döne yar geliyor kiz iki dkda cevirmisn lafiii
amin canım inşallah hayırlı-sağlıklıca nasip olur1 senedir bekliyorum gec olsun güc olmasin INSALLAH...batim var listede canimmm digerleri yoktuuALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN)
hımm o iyi gelmesiyse onu SİL silverdin sür iyi gelir
link açılmadı bende,neydi o???:26:
amin canım inşallah hayırlı-sağlıklıca nasip olurtamam canım dikkatli bakmamışım da ondan sormuştum batını
gelmicek inşallahbendede acilmadiiiya smiley yaparken o cikti
AMINNN ISTEYEN HERKESE INSALLAH...tmm canim sorun degil 31 haziran gelmez olasicalarr
yine miamannn saçmalamışım pek bi zaten
boşver kayış fena koptu
amannn saçmalamışım pek bi zaten
boşver kayış fena koptu
bebegi dusunuyorum dusnmesinede sonrada diyorum ki ya bakamassam minicik olcak daha ne yedirecem bilmiyorum yani hem olmasini istiyorum hem bakamam diye korkuyorumm:18:
kızlar ben yatıyorumaz evvel elektrikler gitti de geldi nasııı korktum :18: cocamın yanına kıvrılıverem de uyuyam hadi sizlere hoş sohbetler cici bakın bol halvet bol bebek hadi inşşşş
Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez kibebegi dusunuyorum dusnmesinede sonrada diyorum ki ya bakamassam minicik olcak daha ne yedirecem bilmiyorum yani hem olmasini istiyorum hem bakamam diye korkuyorumm:18:
ya yabeni gidi beni
oyy çok tatlısın yaa aynı tweety gibisin teşekkürler canımiyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...Eki Görüntüle 214040
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?