Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eklerim tabi canım inşallah Rabbim çok bekletmez yalnız bat vermedin ( beklediğin adet tarihi ) :26:

1 senedir bekliyorum gec olsun güc olmasin INSALLAH...batim var listede canimmm digerleri yoktuuALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN)

1 senedir bekliyorum gec olsun güc olmasin INSALLAH...batim var listede canimmm digerleri yoktuuALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN)
amin canım inşallah hayırlı-sağlıklıca nasip olur tamam canım dikkatli bakmamışım da ondan sormuştum batını

link açılmadı bende,neydi o???:26:

bendede acilmadiii ya smiley yaparken o cikti
amin canım inşallah hayırlı-sağlıklıca nasip olur tamam canım dikkatli bakmamışım da ondan sormuştum batını

AMINNN ISTEYEN HERKESE INSALLAH...tmm canim sorun degil 31 haziran gelmez olasicalarr

amannn saçmalamışım pek bi zaten

boşver kayış fena koptu

mesaçı siliverdim ya,silverdin sürüverem yanıklarıma dimiiiii
allah neetmesin seni be haydeeee hobarreeeee kop kooopppp

bebegi dusunuyorum dusnmesinede sonrada diyorum ki ya bakamassam minicik olcak daha ne yedirecem bilmiyorum yani hem olmasini istiyorum hem bakamam diye korkuyorumm:18:

kızlar ben yatıyorum az evvel elektrikler gitti de geldi nasııı korktum :18: cocamın yanına kıvrılıverem de uyuyam hadi sizlere hoş sohbetler cici bakın bol halvet bol bebek hadi inşşşş

bebegi dusunuyorum dusnmesinede sonrada diyorum ki ya bakamassam minicik olcak daha ne yedirecem bilmiyorum yani hem olmasini istiyorum hem bakamam diye korkuyorumm:18:

bizler daha kendimiz bebekken bebekle oynuyoruz..
anaç tavrımız ta o zamandan..
sora 9 ay sürekli bi iletişim halinde olucaz bebemizle..
sora doktor zaten yol yöntem göstericek..
aile büyüklermiz de var,Allah eksikliklerini göstermesin..
beraber büyür gideriz Allahın izniyle canım..

Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez ki bence hiç korkma hem herkes acemilik çeker ama kısa ve geçici dönemi hepimiz atlatırız evelallah ALLAHın izniyle dert ettiğin şeye bak hem kk da ne bilgiler edindim ki yani kafaya takma bile bebişini düşün ki gelsin inşallah

kızlar kızanlar bende yatar cılkını çıkarmıyım bu işin yarınıda var koca kızar sona bana

tatlı uykular hepiciinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…