Merhaba , aranıza yeni katılıyorum geçmiş yazılanları okudumda çamaşır suyu na tuvaletini yapıyormuşsun köpürmezse hamileymişsin falan yazmış biri, saçma ama çaresizlikten yapsammı demekten kendimi alamıyorum yapan doğru çıkan varmı???:44:
görücem o karizmayı ben der gibi oldu megim:18::18:
Merhaba , aranıza yeni katılıyorum geçmiş yazılanları okudumda çamaşır suyu na tuvaletini yapıyormuşsun köpürmezse hamileymişsin falan yazmış biri, saçma ama çaresizlikten yapsammı demekten kendimi alamıyorum yapan doğru çıkan varmı???:44:
selam
onu bilmiyorum da,bir kaba idrarını yapıyosun,üstüne 1 çay kaşığı karbonat döküyosun..
köpürürse gebesin,dibe çökerse değilsin demekmiş..
duy da inanma ama bence yani
hoşgeldin canım, valla kendi adıma ben ne saçma şeyler denedim insanın yapmasada yapası oluyor yani
kesin tarihe geçcez
olsun umut kapısı işte peki adetin kaçınca günü olduğu önemlimi
kızlar o karbonat testi kabartma tozuyla oluyomu acep oluyosa bi deniycem merak etmiştim hep ama hepte evde karbonat yok
sen onu bırak,ben adetliyim yaw
kesssiiinnnnnn
yani adet tarihinden önce tabii de,3-5 gün öncedir sanırım..
kızlar o karbonat testi kabartma tozuyla oluyomu acep oluyosa bi deniycem merak etmiştim hep ama hepte evde karbonat yok
bendeeeeeeeeeeeee
cnm bilemedim ama dene bakalım merak ettiysen bide limonluda vardı ama o nasılsı hatırlamıyorum
yok benim 10 gün falan var ama bi yapayım şimdi çok merak ettim
kız şaka maka ben hamileykene üstüne adet görüyom ya kııııııııııııııııııızhe temem işte sen ben kırmızıyız,bu da kırmızı çizgi dimek,
hilal de yımırtlıyu zaten,o da gibe dimek
kızlar az önca yan odadan küüüüüüüüt diye bi ses geldi sonra koştum benim sıpa yataktan uçmuş
onu uyuttum sıra bende sohbete doyamadım ama malum erken kalkıyom ben hadi hepünüze ii gecelr
he temem işte sen ben kırmızıyız,bu da kırmızı çizgi dimek,
hilal de yımırtlıyu zaten,o da gibe dimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?