canım benimde 3 yıl olmadı ama şimdi 1 bebeğim var bebeğimin olmama nedeni pco belası şimdi 1 yıldır yine olmuyo bebikim.........
evet burdayım çünkü bebeğim var ama bidaha istiyorum bebeğin varsa ne işin var burda diyende olabilir saygı duyarım ama bende nacizane dertlerini paylaşıp moral vermek bu yola beraber devam etmek istiyorum ilk bebeğimde yalnızdım aynı şeyleri birdaha yaşayamam
Bizimkiler canavar gibi zaten çift başlılarneyse artık o
Benimde yeni elime geçti branca ursulu ne savaş verdim almak için
Kargoyla
İnşallah işe yarar ya ilk ay olmazsa birdahaki ay
Ya Aris kendi kullanıp tavsiye etmişti ama hamiş kalan olmadı 2 3 kişi
var Arisle birlikte benimde kafama takıldı
canım benimde 3 yıl olmadı ama şimdi 1 bebeğim var bebeğimin olmama nedeni pco belası şimdi 1 yıldır yine olmuyo bebikim.........
evet burdayım çünkü bebeğim var ama bidaha istiyorum bebeğin varsa ne işin var burda diyende olabilir saygı duyarım ama bende nacizane dertlerini paylaşıp moral vermek bu yola beraber devam etmek istiyorum ilk bebeğimde yalnızdım aynı şeyleri birdaha yaşayamam
alla alla bluecum 2. bebeği istemek yasak mı ya
gelsin miniğine kardeş inşallahhh...
anaaaammmm
gece gece gülemiyomda koca duycekkkk diye ödüm kopuyo zaten
ZORT diye miii
Sen bilmesende olur Meleğin gelmiş takma kafana böle şeyleri
Ama dur diyimRomanyadan gelen bitkisel bir ilaç
Hamile kalmaya yardımcı oluyor..
cANIM sANADA rABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞLICAKLA YAVRUNU KUCAGINA AL..
anaaaammmmbenim herüf de uyuyo gülemiyom bende kız öle dime bak benim yengem benden sonra evlendi hemencek gebe kaldı hatun anacım bizde mi vaaar yoksa milletin şeysilerimi süper ötesi anlamadım valla
Benim görümcemde evlendi ikinci ayında hamile kaldıAnnemde hemen ikinci ayında hamile kalmış hatta ilk ay hamile kalamadı diye üzülmüş bende bir problemmi var diye
canım sende mi pko bende de var Allah kolaylık versin geçmiş olsun...
inşallah önce sizin mutlu haberlerini alırız hep beraber sonrada ben veririm müjdeyiCanım haklısın sende ben şimdi bi dogursam 6 7 tane dogurcam he
Okar hasret kaldıkki bebeğine uzun ömür nasip etsin mevlam..
İnşallah birtanede daha nasip olur..
cnm kim ne diyeblirki hem çok var ikinci bebiş için burda olanlar ben şimdiden plan yapıyorum mutlaka kardeş isitoyrum kendimi toparlayıp 2 yıl diyo doktorlar gene başlarım çalışmalara,gerçi daha ortada bi tane de yok
gece gece gülemiyomda koca duycekkkk diye ödüm kopuyo zaten
ZORT diye miii
Herkese iyi geceler..............
Hilal onu hiç sorma ya benim yakınımda kaç kişi var ilk gece hamile kalan
Ben evlendim benimle aynı hafta evlenen arkadaşım da 9 ay sonra bebeğini kucagına almışlar
Bebekte bekliyodu sanki kapı agzında hemececik oludu
Ben de ayrılıp bidahamı kocamla evlensem belki bu sefer ilk gecede tutururuz..
Bide bize bir dr dediki eşinden ayrı kal 1 ay 15 gün özleyin birbirinizi
Sonra bak hamile kalırsın
Bi arkadaşımada aynını dedi kız hamile kaldı
Yumurtlama gününe kadar bişe etmiyip yumurtladıgında sadece yapmak da iyiymiş..:26:
Birsürü şey..
öyle yaaa ben duyunca çok şaşırmıştım içimden yok artık dedim millet ne şanslı yaw
bide bu da eski apartmandan bi arkadaşım nasıl hassas bi kızdı nasıl ama anlatamaM ben kendimi hassas bilirdim onu tanıyana kadar kan aldıramazdı eline çimdik patsa ortalığı ayağa kaldırır hastaneye fln giderdi
neyse bu evlendi pat ben hamileyim soonraaaa 8 ay sonra burası ayrı bir muamma doğuma gitmiş başka bi arkadaşımda yanındaymış nasıl korkuyormuş hooooooop tam 5dk içinde gayet normal doğumla çocuk pırtlamış kız hissetmemiş bile nasıl oldu anlamadım demiş çooooooooooooook kıskandım
Hilal onu hiç sorma ya benim yakınımda kaç kişi var ilk gece hamile kalan
Ben evlendim benimle aynı hafta evlenen arkadaşım da 9 ay sonra bebeğini kucagına almışlar
Bebekte bekliyodu sanki kapı agzında hemececik oludu
Ben de ayrılıp bidahamı kocamla evlensem belki bu sefer ilk gecede tutururuz..
Bide bize bir dr dediki eşinden ayrı kal 1 ay 15 gün özleyin birbirinizi
Sonra bak hamile kalırsın
Bi arkadaşımada aynını dedi kız hamile kaldı
Yumurtlama gününe kadar bişe etmiyip yumurtladıgında sadece yapmak da iyiymiş..:26:
Birsürü şey..
inşallah önce sizin mutlu haberlerini alırız hep beraber sonrada ben veririm müjdeyiiyi dilekleriniz için sağolun kızlar
sana tavsiyem bebikten sonra korunmakorunanların hali ortada
bakınız ben
o boş iş bacım yeni evliyken 3 ay ayrı kaldım eşimden kavuşunca bebik denedik bi halt olmadı veren rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyo ilk geceden hamile kalanlarınki ne o zaman.....:26:
İyi geceler canım
Bende gidiyorumGidiyim de kocişi kaldırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?