Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bencede cnm hep diyorumki hayırlısıysa gelsin
bendde geçen derya baykalın programında izledim eşimin boyun fıtığı var ozanla da tedavi edilişyormuş meğer bebiş içinde iyiymiş ha
bağışıklığı fln güçlendiriyor fln diyodu doktor,ağrıyı fln alıyormuş

40 yaşından sonra kaç tane çocuk doğurmuş..
olabiliyo işte..
bigün olucak bizim de..

40 yaşından sonra kaç tane çocuk doğurmuş..
olabiliyo işte..
bigün olucak bizim de..

Ayy benim canım çekti olsada yesek vamıdır ki acep markette yarın alsam
Valla mesajı görünce direk kirazlara odaklandım kırmızı kırmızı yazıyı okumak ne mümkün direk birini kopartıp ağzıma atasım geldi

Son düzenleme:

cnm ne güzel yazmışsın

tabi ya listede gibe olduğuna göre,doğurabilirsin,kafam basmadı bak bi an..
temem doğur bebem sen

Doğurdum nan ama bunlar ard arda geliyo arkası kesilmiyo kaçız yaa
Aklıma şey geldi bir kadın dogurmuştu 7 tane
Eskiden teknoloji yokken dogurdugunu düşünsene 7 tane
Puhahahah ne komik olur haa içerde kaç oldugunu bilmiyip ard arda gelseler
İnsanların yüzündeki şolk ifadesi, Özellikle ebenin doguranın
9 dogurmak deyimi nerden çıkmış acep 9 doguran varmıdır
Kafayı yiyiyorum galiba ben

hunini getirem du
benim çok var,hergün bi tane takıyorum

hmmmm noluyo pisim

Gerçekten önceden hiç çoğul gebelik olmuyormuymuş nasıl doğuruyorlarmış normal yoldan:44:Merak ettim şimdi mesela bazı köylerde kadınlar hala evde doğum yapıyor nasıl oluyorki?

hmmmm noluyo pisim

Gibeğğ listesine ekledin hepimizi havaya girdik bak bende aşeriyorum işteHepimiz gibeyiz ben hamile kalırsam doğurunca 3 yıl beni bekletti ya doğum sonrası lousalar odasına çıkınca kırmızı yada mavi kurdale takıyor bende kız olursa kırmızı erkek olursada mavi hunii koyacam kafama

Son düzenleme:

benim eşim ikiz tabi annesi o zamanlar bilmiyomuş onlardan büyük görümcemde var.neyse doğumda kadın doğurmuş ohhh bitti çok şükür atlattım demiş .üniversite hastanesinde doktor dönmüş asistan öğrencilerine demişki bakın çocuklar tek yumurtta fln filan kadın orda öğrenmiş ikiz bitanede daha aynısından

allaaaaammmmmmmmmmm
okudum sakin sakin son kelimelerde yüksek sesle güldüm heeeee

hunini getirem du
benim çok var,hergün bi tane takıyorum

Bir krikatürist sürekli hünili karikatürler çiziyor ama adını unuttum çok seviyorum karikatürleri...
Bizim bir akraba vardı çocugu öldü kadının küçüktü baya
Bebekti sonra üzerinden 1 ay geçti eşi geldi yut dışındaydı
Kadının yanındaydım eşi bişey diycek diye korktu galiba eşi içeri girdi bu düğmeleri filan açtı memeler bıngıl bıngıl attı kendini sokağa hem bagırıyo hem koşuyodu
Bana Anne bağa bişey desene Annegum Annegum benim oğlum ağlıyo ilgilensene diye
Bu hep aklımda acısı büyüktü tabii
Bigün baktım dayak yiycem bu numarayı yapıcam deli deli bakıp etrafa..Bide huni aliyim yanına renk renk

allah ıyılıgını versın megancım gercekten o duruma ykalasıyoruz

yaw durduramıyorum kendimi pisiicaaannnn
allam gözümün önüne geldi,hastanede yataktayız,ziyaretçiler falan var,bebek kutlaması yapılıyo..
kafada pembe yada mavi huni

Alllahtan evde kimse yok kahkaha attım ya sandımki sonunda başka bişi diycen Allah iyiliğini versinn Allah bebek versin sana emiii

Alllahtan evde kimse yok kahkaha attım ya sandımki sonunda başka bişi diycen Allah iyiliğini versinn Allah bebek versin sana emiii

he işte aynen,bende sakin sakin okudum,sonuna bi geldimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…