Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende yatıyorum o vakit..
yarın görüşürüz hunicanlarım

Kızlar Megan bu fikir iyi oldu ya ben şimdi ALICAM SİNİRLENDİĞİMDE TAKICAM EŞİM ANLASIN ÜSTÜME GELMESİN
Ben acayip manyaklıklar yapıyorum
3 TE KAHVALTI HAZIRLIYODUM ELİMDE ELBEZİ TEY TEY DİYE ARADA DÖNÜYOM ŞARKI SÖYLEYİP EŞİMDE ALRMA UYANMIŞ GELMİŞ BENİ İZLİYO
aLLAHIM NE OLUR AKIL VER BU GARIYA DEDİ GİTTİ GİYİNMEYE
bEN ZATEN SIYRIGIM YAPSAM BATMAZ HERALDE KİMSEYE

allah ıyılıgını versın megancım gercekten o duruma ykalasıyoruz

yaw durduramıyorum kendimi pisiicaaannnn
allam gözümün önüne geldi,hastanede yataktayız,ziyaretçiler falan var,bebek kutlaması yapılıyo..
kafada pembe yada mavi huni

Alllahtan evde kimse yok kahkaha attım ya sandımki sonunda başka bişi diycen Allah iyiliğini versinn Allah bebek versin sana emiii

gelenler şaşkın şaşkın bize bakarken bizde böle güleriz onlara elimizi bağlayıp

selam kizlar nasilsinizzz???
masallah topik dolu..
meg gelmis kirmizilar geldikleri gibi gitsinler sen bu azimle ucer ucer patlatirsen bebeleri masallah

aNNEM HEP DER KAFAMA HUNİ TAKIP SOYUNUP EN SONUNDA MASHAR OSMANIN YANINA GİDİCEM DELİRTTİNİZ BENİ..

iyi fikir
tikat tikaaattt etenşın piliisss ateşle yaklaşmayınıs zira delü var
bende takem sinirli olduğumda

ben mor severim kızda olsa erkekte olsa mor huni takabilirmiyim zati ben severim değişik şeyleri

bende moru seferim bi de sarıyı

yaw hadi ben gidiyorum uyumaya öpüorum heppinisiiiiii

All vallaha Bu arada huni fikri megime aittir o der hep biz hunili delileriz diye benimde oradan aklıma geldi barim lousaykende takarız diye
ben mor severim kızda olsa erkekte olsa mor huni takabilirmiyim zati ben severim değişik şeyleri

Tamam sen doğur ben sana alcam mor hunii

selam kizlar nasilsinizzz???
masallah topik dolu..
meg gelmis kirmizilar geldikleri gibi gitsinler sen bu azimle ucer ucer patlatirsen bebeleri masallah

ztar valla anlamam,ben doğuramassam,alırım birinizin bebenizi ona göre
dua edin bana da doğurabilem

kızlar ben kaçtım uyumaya çalışayım

ztar cnm son dakka gördüm hoşgeldin ama yarın çok işim var yatmak zorundayım saatlerdir burdayız size iyi muhabbetler

Kızlar bende gidiyorum uyumaya herkese iyi uykular diliyorum iyi geceler dicektim ama gece kalmadı sabah oldu artık
Öptüm hepinizi

[
aaaa ilda gelmiiişşşş napıyosun bu saatte ayakta?

ya gitcem diyip duruyorum gidemiyorum

depcen diyooom depeeemeyyyğğğeeeon

ya sorma abim azcuk horladı benim herif ofla pofladı
bende kalktım abimin başında bekledim bi süre
horladıkça vurdum kafasına

zaten hamiş değilimhıncımı ondan çıkarıyorum

ztar valla anlamam,ben doğuramassam,alırım birinizin bebenizi ona göre
dua edin bana da doğurabilem

dogurursun dogurursun ic bisey olmaz.. catir catir ohh

kızlar ben kaçtım uyumaya çalışayım

ztar cnm son dakka gördüm hoşgeldin ama yarın çok işim var yatmak zorundayım saatlerdir burdayız size iyi muhabbetler

hb canim benim iyi uykular sanada..

ay cok uyuz oldum kocama yaaa tr den bi adam geldi sanki onun vazifesi onun pesinden kosmak kac gundur adamin pesinde gezio sunu istiyorum diyom zamani yok bunu istiyom diyom zamani yok.. saat 10 a geliyor karnim ac ya.. disarda doner yapan bi yer vardi alayim dedi aklima dusurdu kapanmis sinir etti beni yaaaa.. eve de gelmedi daha .. acayip sinirliyim su anda yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…