slm kızlar sabah 6 da yatıp 10 da kalkıncaböyle oldum bütün gün mal gibi dolandım eşimde işten 11 gibi geldi kahvaltı yaptık çok yorgundu yattı hemen benim tüm hayır dememe rağmen halvette oldu önümüzdeki maçlarda yorgunuz
neyse asıl konuya geleyim geçen gün bahsetmiştim eşime sende bi test yaptır dedim o da tmm dedi ama sallıycak ben anladım huzursuz oldu nasıl olcakki fln demeye başladı bugün aklıma geldi hastaneyi aradım tüp bebek merkezi var hastane içinde oraya aktardılar 110 tlymiş ücreti ve açık açık sordum örneği alıp getirsek diyeözel bi kabı var onu alırsanız olur dedi 45dk içinde getirmek gerekiyor dedi hastanede yakın zaten çok sevindim
slm kızlar sabah 6 da yatıp 10 da kalkıncaböyle oldum bütün gün mal gibi dolandım eşimde işten 11 gibi geldi kahvaltı yaptık çok yorgundu yattı hemen benim tüm hayır dememe rağmen halvette oldu önümüzdeki maçlarda yorgunuz
neyse asıl konuya geleyim geçen gün bahsetmiştim eşime sende bi test yaptır dedim o da tmm dedi ama sallıycak ben anladım huzursuz oldu nasıl olcakki fln demeye başladı bugün aklıma geldi hastaneyi aradım tüp bebek merkezi var hastane içinde oraya aktardılar 110 tlymiş ücreti ve açık açık sordum örneği alıp getirsek diyeözel bi kabı var onu alırsanız olur dedi 45dk içinde getirmek gerekiyor dedi hastanede yakın zaten çok sevindim
kızz sen yine ii ben sadce 1 saat uyudum
12 den 1 e kadar sanırım
ve cin gibiyim hala
ofluuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzuuummmmmm
kızz sen yine ii ben sadce 1 saat uyudum
12 den 1 e kadar sanırım
ve cin gibiyim hala
ofluuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzuuummmmmm
azracim gozun aydin
genelde 14-15 gun sonra geliyor adet
azracim gozun aydin
genelde 14-15 gun sonra geliyor adet
saol cnm benim ya ne kadar telas etmisdim kac gündür test yapiyorum
ben dedim yoksam yumurtlamiyormuyum
inş.bu sefer tutar canım bidahaki sefere müjdeli hbri verirsin sendee bizee
cnm gözmz yollarda kaldı nerelrdsnn naslsn? ya mrk ettim geldi mi preseed paketi falan düzgündü degl mi? bi sorun yoktu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?