Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslm cnm hosgeldin
evet az uyudun birde zamansiz yatinca dengen sasmisdir cnm
cok iyi birseymis cnm o ya kaba koyup kendin götürürsün

kızz sen yine ii ben sadce 1 saat uyudum
12 den 1 e kadar sanırım

ve cin gibiyim hala

ofluuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzuuummmmmm

irenbede mi yaptrcksn hilalcım başka bi yerde mi biz biolabda yatprdk yne oraya gderz heralde gerekrse kruger de vardı 70 ti bizm...

cnm gözmz yollarda kaldı nerelrdsnn naslsn? ya mrk ettim geldi mi preseed paketi falan düzgündü degl mi? bi sorun yoktu?

Son düzenleme:
kızz sen yine ii ben sadce 1 saat uyudum
12 den 1 e kadar sanırım

ve cin gibiyim hala

ofluuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzuuummmmmm

ildacım erken yatmaya çalş bugun uykuszluk bi kaç gun dvm ednce alşkanlık haline gelıo cunku o da sinir bozucu oluo ramazanda neydi o halimiz

yaa kızlar benim karın ağrım var kasıklarımda iğne batıyo sanki birde ishalim sölemesi ayıp normalmii yaa doktora daha gidip hiç kontrol olmadım cumartesi gidicem inş.bir sorun yokturr dimmiii :26:

kızlarrrrr bu ovalasyon mıkroskopu kullanan ve bu testler yardımıylahamılekalan varmı aranızdaaaaaaaa yardımcı olurmusunuz

miyabaa

duygu mesajını gördüm şimdi de,biolab demişsin galiba sperm analizi için..
nerde onun yeri???
ben irenbeden randevu aldım ama değiştirebilirim de..
irenbe yakın bize..

Son düzenleme:
merhaba kızlar...

cnm gözmz yollarda kaldı nerelrdsnn naslsn? ya mrk ettim geldi mi preseed paketi falan düzgündü degl mi? bi sorun yoktu?

duygucum geldi preesedem...bugün 7.günüm bir hafta sonra kullanmaya başlarım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…