miyabaa
duygu mesajını gördüm şimdi de,biolab demişsin galiba sperm analizi için..
nerde onun yeri???
ben irenbeden randevu aldım ama değiştirebilirim de..
irenbe yakın bize..
merhaba kızlar...
duygucum geldi preesedem...bugün 7.günüm bir hafta sonra kullanmaya başlarım canım..
kızlar yokmu aranızda ovalasyon testı kullanarakhamıle kalannnnnn bu ay onu denemk ıstıyorum
benimki kargoda..
istanbuldan geldiğine göre yarın elime geçer mi ki?:26:
azra gülen yüzünü sevem
3 gün has oda yolu göründü sana o zaman
çift çizgi-yumurtlama-çatlama
çatlamadan itibaren 14 say=adet(ama olmıcaksın adet inşallah)
ildacım erken yatmaya çalş bugun uykuszluk bi kaç gun dvm ednce alşkanlık haline gelıo cunku o da sinir bozucu oluo ramazanda neydi o halimiz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kizlarrrrrrrrr gülen yüz cikdi ovulasyonumda
simdi 3 günü iyi degerlendirmek lazim nasil heyecan yaptim sanki gebeyim
simdi ben bugunden itibaren 15 gün mü hesapliycam kizlar adet icin?
kızlarrrrr bu ovalasyon mıkroskopu kullanan ve bu testler yardımıylahamılekalan varmı aranızdaaaaaaaa yardımcı olurmusunuz
kızlar yokmu aranızda ovalasyon testı kullanarakhamıle kalannnnnn bu ay onu denemk ıstıyorum
bende seni sevirem herkesi sevirem
nasil sevindirik oldum sorma canim ya
22 aralik cnm cikiyor hayitin gözünü sevem ben bak tak 22 de olcam ins olmuycam adetneyim
o canavarlari görmüycem icim umut doldu ben kalkayim has oda icin banyoneyim yapayim mis gibi olayim
ovulasyon testi kullanıp,yumurtlayıp,hamile kalamayan var.. bennn
yaaa neydik ööle gece kuşu olmuştuk resmen
utanmasam ezanda uyanacaktım
ii halvetlerrrrr
megim pazartesi vermiş adam kargoya salı gelmiş buraya..ama dün evde yoktum o yüzden bugün almaya gittim..
seninkini de bugün vermiştir yarın gelir canım büyük ihtimalle..
2 günde buraya geldi yani...
temem hazırlan bakalım
güllü lukum yi,lavanta sürün,hamama git
gelsin inşallah beben canım benim azracımm
hadı ya sen hamıle değilmsın meg ben senı hamılesın sanıyodum neden öyle kalmışsa aklımda acaba yumurta catlamama olayıumı var..off bende bu ay ovalasyon testını denıyımdedım ama..her ay olgunlaşsada yumurta her zaman catlamıyormu.. bana gecenb ay doktora gıttığımde doktor bı ıkı saate yumurtan catlar eve gıt ılışkıye gır dedığınde dedığını yaptımama tutmadı. yumurtamı catlamadı acaba baska bır sorunmu var tamda ustune denk gelmışken neden olmadı sasırdım
selam arkadaslar ben burda yeniyim 2 yildir hamile kalmak icin ugrasiyorum, malesef duzensiz adet gordugum icin doktorum clomid kullanmami tavsiye etti bu ay 3. küre basladik cuma gunu igne oldum simdi 2 hafta beklemem gerekiyor insallah bu defa hamile kalirim.. bu konuda tecrubesi olanlar varmi?.. Allah hepimize hayirli saglikli evladlar nasip etsin..
insallah minik kusum
hadin görüsürüz kacdim ben yafrilerim
öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?