Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyiyim canım beklemedeyim :97::97: ya birde benim göğsümdeki damarlar çok belirgin kabarık meydanda mavi mavi niye acaba ya dokunamıyorum şiş birde

İnşallah hamişsindir tatlım. Benimde ilk hamileliğimde çok belirgindi damarlarım. Yarın sbah bir test yapsan ya canım?:46:

ata35 le batımız aynıydı o test yapıcaktı yaptı vede hamileeeeeee onunla karıştırmış olmayasın ben inat ettim yapmıcam :19::19:

Ama senin bat geçtiğini hatırlıyorum.belirtilerin vardı değil mi?bence yap derim cnm ya..ata35 hayırlı olsun bebişi:nazar::nazar: inşallah Rabbim bizede nasib ederrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar bende geldim ya benim batıma daha çok var ama karnımın alt bölgesinde bi ağrı var bugün böyle ara ara giriyor.anlamadım...

bekmesi zor oluyor bende merak ediyorum ama zevkliii:27::27::27:

cnm ben 1,5 senedir yaşıyorum o hissi.ama inan artık bana hiç zevkli gelmiyor.ama bende senin gibiyim test yapmamıştım.genellikle bnm kociş getirir zorla yaptırırdı..ne zaman yapsam ya o akşam yada sabahına gelirdi kırmızı canavarrr:59:

geldim eşimin ark. düğün davetiyesi bırakmaya uğramış balkonda birer çay içtik geldimmm

kimin günü geçmiş bakimmmm

cnm ben 1,5 senedir yaşıyorum o hissi.ama inan artık bana hiç zevkli gelmiyor.ama bende senin gibiyim test yapmamıştım.genellikle bnm kociş getirir zorla yaptırırdı..ne zaman yapsam ya o akşam yada sabahına gelirdi kırmızı canavarrr:59:

benim günüm hiç şaşmazdı 27 günde veya 28 günde bir olurdum şimdi kaç haftalık hamileyim diye hesap yaptım 4 hafta 2 günlük hamile gösteriyor:nazar:

slm kızlar bende geldim ya benim batıma daha çok var ama karnımın alt bölgesinde bi ağrı var bugün böyle ara ara giriyor.anlamadım...

hoşgeldin cnmmm..cnm ben öle olmuştum geçen ay doktoruma gittim yumurtan çatlamış kooş halvete demişti:34:ama kistim olduğu için hiç heveslenmemiştim bende kaçıncı günün bugün..

bendede artık gecikmeler oluyo psikolojik tabi ilk gecikmede 3 gün geçmişti dedim kesin hamileyim.ablam doğum yapmıştı hastanedeydik zaten kan testi yaptırdım kocaman bi sıfır. birde bi tarafta elimde ablamın yeni doğmuş bebeği bi tarafta elimde negatif sonuç :25::25::25:

kolay olmuyor tabii:25::25::25:

Arkadaşlar bence herkes lilypie den çizelge yapsın kendine takibi hem kendileri hemde bizim için jkolay olur diye düşünüyorum. Haksız mıyım canlarım :12:

Back
X