ya bende resim koycam yazılarımın altına çabuk söyleyin nasıl yapcammm![]()
bende bilmiorum hiç yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun tatlım seninkiler o zaman over kisti d.k hapıyla eriyenlerden.
ben martta gitmiştim bişey yoktu bu ay gittim çikolata kisti oluşmuş 4 cm.
dr. gebeliği hızlandırmak için bu adetimde klomene başlayalım dedi. 3 ay deneriz olmazsa laroskopi yani kapalı ameliyatla yakarız dedi.ben hsg çektirmedim ama istiyorum dr. a söylicem eğer tıkanıklık varsa boşa bu ilaçlar falan.
canım çatlatma iğnesi kaç gün sonra vurdu sana
en büyük dileğimde gebe kaldıktan sonra kilo almakkk 30 kilo alsamda gık demem vallaaa![]()
canım bnm tmm klomenle hızlandırır ama kiste çeviriyor bu melet işte ya.ve yan etkileri çok fazla ben varya en son kelebek kovaliyordum evde düşün yani hayatım..ama filmde gerekli eğer tıkanıklık varsa boşa kullanmış oluyruz o ilaçları.adetin 5. günü klomene başlıyordum.5 gün içip 11.gün iğneyi vuruluyordum(epeyde maliyetli oluyordu)sonraki günler hep halvet ama tutmadı işte.bakalım belkide tüplerde ufak yapışıklıklardan kalamıyrdum kimbilir.o yüzden bu ay umutluyum..
bende her gördüğümde amma kilo almış diyorum sonra olsunda bizde alırız diye iç geçiriyorum
demirhanın annesi sen bviliyomusun yazıların altına resim koymayı![]()
Canım öyle deme valla çok zor oluyor kilolu hamilelikte. Ben oğluma hamileyken 57 ile hamile kaldım 82 kiloyla doğuma girdim ama zor yürüyordum yemin ederim ki boum da 170 cm bütün dolap değişiyor en önemlisi psikolojin mahvoluyor inan.![]()
İsteyene ticker yada alttaki resimlerden yapılırr......![]()
İnşallah canım inşallah bu ay bebişin gelir konar göbüşüne![]()
Şu anda 69 kiloyum cnm diyorum ya hafifi bir göbeğim var hala. Bulunduğum yerde de öyle spor yapayım diyeceğin bir yer yok maalesef. Yürüyüş dersen sokak alışkanlığı olmayan biriyim. Nefret ederim yani. Hala benle ama doğumdan sonra 72 idim en son 69 a düştüm hala da öyleyim valla. Sezeryanın kötü tarafı doğumdan 6 ay sonra bile hep hamile pantalonu giydim canım acırdı normal pantalonlardan. Daha yeni yeni giyebiliyorum işte düşün.olsun cnm ya..o da o güzelliğin ceremesi..ama verdin değil mi??ya bnm kociş dolabı değiştirmeye razı yeterki kalimm..ben şuan 53üm 83 olmaya razıyım vallakocişte göbüşlü..vuruştururuz birbirine ne güzelll
kızlar merhaba 2 gündür giremiodum nete..
dün doktora gittim..
bilenler vardır bu ay gonal f iğne kullandım..
okadar etkili iğneye ragmen 1 tane yumurtam gelişmiş.
o yumurta sağlam ve sağlıklıyımış.
ama doktor beklediğim gibi bi gelişme yok dedi...
eger bu ay hamile kalamazsam doktoa geniş çaplı bi laparoskopi yani ameliyat dedi..
offf öle ağladımki sormayın...
yazzdıkça gözlerim doluo..
ama ben kabullenemiorum durumu..
yarın için bi hocadan,profdan randevu aldım..
profların muayeneleri pahalı oluo ama olsun ameliyat olmaktansa ona gitmeyi tercih ettik..
çnk eşimde ameliyat olmamı istemiyor..
kime sorduysak amliyat olma dedi...
bakalım yarın hoca nedicek..
eğer oda ameliyat derse ağlaya ağlaya ameliyat olucam galiba...
moralim okadar bozukki kızlar..
eğer bu ay hamile kalmazsam işim çok zor galiba
doktor yumurtalarımın dirençli oldugunu söyledi.
etrafını kaplayan bi zar varmış yapacağı ameliyattada o zarı kaldırıp yumurtaları rahatlatıcanı söylüo..
oofffff....
bakalım yarın saat 18:30 prof ercan aygenle randevumuz var..
inşallah güzel şeyler duyarız...
dün doktora gittim..
eger bu ay hamile kalamazsam doktoa geniş çaplı bi laparoskopi yani ameliyat dedi..
profların muayeneleri pahalı oluo ama olsun ameliyat olmaktansa ona gitmeyi tercih ettik..
etrafını kaplayan bi zar varmış yapacağı ameliyattada o zarı kaldırıp yumurtaları rahatlatıcanı söylüo..
oofffff....
ben çizelge istemiyorum tek resim olmuyomu:97:
dün doktora gittim..
oofffff....
Ne resmi istiyorsun cnm anlamadım ben. Bildiğimiz resim yani öyle mi?
Onu koyabilmen için pro üye olmalısın ve imza bölümüne eklersin o zaman. Pro üye olmayanların imza hakkı yok cnm.
Canım bu siteye giriş yapıyorsunuz
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
trying to corceıve yazan yeri tıkla.
21 to 37 day to cycle tıkla
full size ticker yazan uzun ticker tıkla
istediğin ticker avatarını seç "next" tıkla
yine istediğin tickeri seç "next" tıkla
testing counter tıkla
Date of last menstral period yazan yere son adet tarihinizi,
Select cycle lengt yazan yere de adet döngü tarihinizi yazın. Yani adetin haziranın 1 inde başladıysa mesela ve bir dhaaki ayın temmuzun 1 inde olacaksan adet günlerini de sayarak 30 gün diyorsun.
Optional text to display above the ticker: yazan yere de tickerin üstünde ne yazmasını istiyorsan onu yazıyorsun. ve tekrar "next" yapıyorsun tickerin hazır.
For website yazan yerde ımage url yazan linke tıkla. alt tarafta link çıkacak. http://lt1f.lilypie.com/01J9p3.png bunun gibi bir link bu lingi kopyala vekullanıcı panelinden profilimi düzenleye tıkla. Çizelge yazan yere yapıştır ve profilini kaydet.
BU KADAR
canım bnm tmm klomenle hızlandırır ama kiste çeviriyor bu melet işte ya.ve yan etkileri çok fazla ben varya en son kelebek kovaliyordum evde düşün yani hayatım..ama filmde gerekli eğer tıkanıklık varsa boşa kullanmış oluyruz o ilaçları.adetin 5. günü klomene başlıyordum.5 gün içip 11.gün iğneyi vuruluyordum(epeyde maliyetli oluyordu)sonraki günler hep halvet ama tutmadı işte.bakalım belkide tüplerde ufak yapışıklıklardan kalamıyrdum kimbilir.o yüzden bu ay umutluyum..
Canım öyle deme valla çok zor oluyor kilolu hamilelikte. Ben oğluma hamileyken 57 ile hamile kaldım 82 kiloyla doğuma girdim ama zor yürüyordum yemin ederim ki boum da 170 cm bütün dolap değişiyor en önemlisi psikolojin mahvoluyor inan.![]()