Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gitmedim daha doktora falan..
genel olarak bilinen şeyler var yımırtlama zamanı için..
daha önceden gitmiştim doktora,alttan muayenede çok kasmazsan kendini az bişey hissediyosun ama önemli bi acı deel..

Tamam biraz tırsıyorumda:78:herhalde smear testi falan yaparlar başka ne yapacaklar ki :78:Kadın olmak ne zorbenim sülümanda istiyor bebiş

semaım megim doktora gitmekten çekinmeyin bunun en güzel ve doğru olanı doktor kontrolüdür hemde doktorda bu işler genellikle ultrason takibi ile olur alttan muayene olmaz

Zevkli değil mi Benim annem evlenmiş hemen hamile kalmış nasıl kalıyorlar dimi

deel tabii ya
görev gibi oluyu..
bi zamandan sora adam kaçıyu,sen yımırtlıyum diye adamı kovalıyun

ööle işte

slmmm şekerlerrr ben geldimm...

eşim bugün gececi bende uyuyamadım size koştum benn...

nasılsınız bakalımm??

bu arada ben hala adet olmadımm...

o vakit bırak hapı,takıl bıraya

Yok kız daha erken ben daha küçükümSeneye belkimbende çok sinir var bazı huylarımı değiştirmem lazımBebeğimi sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek istiyorum anası gibi cadı olmasındı

semaım megim doktora gitmekten çekinmeyin bunun en güzel ve doğru olanı doktor kontrolüdür hemde doktorda bu işler genellikle ultrason takibi ile olur alttan muayene olmaz

Gidicem zaten abla muaynanesine giderim doktor araştırayım giderim

iyi temem gülebilüüsünn kumik çünküm
aşkım gel bak sana şeker vircem diye koştum pişinden bi keresinde :95:
bebe içün herşey eskiden ben kaçardım o kovalardı :86:
kendini kullanılmış hissediyu sanırsam galbam

Sen çok yaşa emibende hep kaçanlardanım:78:Bazen çok büyük iş gibi geliy bana:86::86:

hoşbuldukkk kuşummm :)

ayy ben şuan ifadeleri kullanamıyorum nedenseee..

dün bana da olmuştu kısa bi süre için bebeem..

Sen çok yaşa emibende hep kaçanlardanım:78:Bazen çok büyük iş gibi geliy bana:86::86:

kızım heppimis halvetis bilmion mu acaba
iş ama zevklü iş
ama bebe yapmak için yapılanlar deel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…